שרשור חוויות כאילו

נשמת

New member
תראי,

דובר על הופעה של תלמידי חטיבה. והלהקה התקרבה לקצה הבמה, לא היו שומרים בטווח הזה אלא בצדדים, וכשתום נתן OK לכולם להתקרב, זה לא מפתיע שקרתה השתלשלות הענינים ... :)

תום היה כזה חסר אונים!

זה לא היה נראה כל כך כואב מנק' המבט שלי. אבל בהחלט ניתן היה לראות שזה לא כל כך בא לו בטוב. העיקר שאין שום פציעה.

billi bob

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

ב'ליפול', תום התקרב לקהל, ומשכו אותו. הוא נפל לקהל, החזיקו אותו לשתי שניות ואז הוא טיפס בחזרה לבמה. ב'ג'קי' [אם אני לא טועה... תקנו אותי אם כן], אורית התקרבה לקהל ושוב, משכו אותה. היא נשכבה על הבמה, על הגב, עם הפנים לקהל והמשיכה לשיר. עזרו לה קצת לקום והכול הסתדר

ממש הרגשתי שומר-ראש שלה בשיר הזה.

אנשים שם כל-כך הגזימו. התחילו למשוך בשיער וזה... מזל שגוצ הגיע לעזור לי לחלץ אותה
!!

billi bob

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gifכל כך נכון!

זה זוועה ממש! בבאר שבע מישהי תפסה לה את החולצה כל כך חזק... שמעתי אותה נקרעת אם אתם אוהבים אותם- תפסיקו עם זה [זה לא נראה כזה כיף.

נשמת

New member
למשוך בשיער. זה הדבר הכי נורא.

מילא החולצה, עוד איכשהו נשמע לי לגיטימי [בכוח, כן?] אבל שיער?! הייתי מושכת לבנאדם בחזרה אם הייתי רואה מישו מושך לה בשיער.

זה בהחלט היה נראה כואב.

בכלל, למשוך בשיער לבנאדם, נשמע לי מעט חולני. גם להערצה מטורפת צריך לשים גבולות. וזה לפי דעתי קו אדום.

Sunshine41

New member
זה לא בדיוק מה שקרה...

טיטי התקרבה לקהל כנראה לתפוס כמה ידיים קוראות... אבל מישהו משך בחוזקה (ואני זוכרת שראיתי אותה קצת נאבקת אבל לשווא) היא נפלה ובכל זאת המשיכה לשיר באומץ ולא לפספס מילה! בעוד הסאונדמן האמיץ (אני חושבת) הושיט לה יד ושלף אותה החוצה (אגב יש הוכחות לנפילה מפי המושכים!!)

Sunshine41

New member
../images/Emo207.gifוידאו מההופעה בתאטרון ירושלים!

לכל המעוניין... צילמתי כמה קטעים (וגם כמה שירים שלמים) מההופעה... לצערי האיכות לא הכי טובה אבל אני חייבת להודות שטובה יותר מאיכות של מצלמה ממוצעת! תהנו =] עידן האלוהים חופשי לא יכול אחרת חולמת אלה דרך אגב ההופעה במודיעין הייתה מצוינת... למרות שהייתה קצרה האנרגיות על הבמה היו מדהימות! הפלייליסט היה באמת מצוין! אבל אני חייבת להודות שנהניתי הרבה יותר בהופעה שהייתה בתאטרון ירושלים! זה היה באמת מדהים!!! בחיים לא שמעתי הופעה באיכות כזאת... הכל היה כל כך מדהים שבקושי היו לי מילים לתאר את זה! דרך אגב אפשר לראות את רן (והבנדנה) בוידאו של עידן האלוהים או חופשי אני כבר לא זוכרת... תודה היהודים! תודה!!

Sunshine41

New member
אה ושכחתי!

יכול להיות שאני אעלה גם את כל השאר אז אתם יכולים להקליד ביו טיוב "היהודים בתאטרון ירושלים" וכל הסירטונים כבר יופיעו שם
תהנו

Z A M i

New member
האיכות ממש טובה יחסית! תודה רבה..../images/Emo13.gif

לא יכול אחרת ממש מצמרר

daleket

New member
הייי=]

אמממ אני לא יודעת אם את זוכרת אותי אבל דיברנו כמה פעמים בהופעות (בשירותים בתיאטרון ) הכל מקרה הייתי שמחה אם היית שולחת הודעה למייל שיופיע למטה כי דיי התרשמתי מהצילום שלך ואני די רוצה להשתמש בכישורים שלך.. בכל מקרה אם את מעוניינת אני לא יכולה לתת את הטלפון שלי כי הוא שבור אבל זה המייל...דברי איתי [email protected] להית'

למעלה