שרשור חוויות כאילו

אשכרה קראתי הכול

כל מילה בסלע.. באמת יפה לאללה מה שכתבת.. הבנתי גם כל מיני דברים ככה תודה

סבבה תום שמח שעזרתי../images/Emo24.gif

ותודה על המחמאות
נ.ב: תגיד לחבר שלך שהקטע שהוא עשה לי בתיאטרון ירושלים ממש מסריח ושלא יעשה את זה יותר לא לי ולא לאף יחצ"ן אי פעם,אין דבר יותר מתסכל מזה... שבת שלום :)

HiLLaBahaR

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה סה"כ עם דברים שנאמרו... אין ספק שהסיבוב החדש של 'פורטה' הביא משהו אחר... משהו שלא היה לפניי... קשה לי להגיד בדיוק מה... אבל אני חושבת שהצלחת לתאר הרבה מזה... "היהודים מופיעים רק בשביל ההנאה האישית שלהם ובשביל הקהל המסור שמלווה אותם לכל חור בארץ." יותר נכון מזה אין...

תודה הילה ../images/Emo13.gif

אין ספק שאין זמן מתאים מזה לשינויים. אני חושב שרוב הקהל של היהודים הגיע לתחושה של מיצוי ההופעות אחרי סבב החורף של 2005-2006. אחר כך הייתה תקופה של שנה שהיהודים בקושי הופיעו,אבל התחושה עדיין הייתה באוויר. אני שמח לראות שפורטה הביא איתו מעבר לשירים מדהימים גם עידן חדש
שבת שלום

רן... ../images/Emo13.gif

אני חייב להגיד שקראתי את כ-ל ההודעה שלך
, ומצאתי הרבה נקודות שכן הזדהתי עם מה שכתבת, בהחלט יש אווירה אחרת מאז תחילת הסיבוב של פורטה ועזרת לי לחשוב על כמה דברים שבהחלט סיפקו את התשובה לשאלה למה האווירה השתנתה. בנוסף, אני חושב שיש שירים שכן מתאימים ל-כ-ל הופעה מעצם היותם שירים שהם כבר לפחות מבחינתי חלק מהחבילה. תמיד נחמד שיש שינויים, אבל גם כל פעם משהו אחר ל-ג-מ-ר-ה זה לא כזה נחמד (למרות שמצד שני גם למחזר את הפתיחה עם "הנה זה בא" הפך להיות מעצבן ולחזור על אותו פלייליסט ב-6 שירים ראשונים זה גם לא משהו..). גם אני הרגשתי שהם הרבה יודעים מודעים, להכל. אסור לשכוח שלא רק לנו, הקהל, הדברים משתנים, אלא גם למי שעל הבמה, ועל כן מה שיוצא החוצה (שזה בהחלט עדיין עושה את העבודה). וזהו, בסך-הכל היהודים נשמעו נהדר במודיעין, הם הופיעו עם רגש שבלט במיוחד וזה היה אחלה (ומפתיע)
.

שמח לראות תגובה שלך../images/Emo24.gif

אין ספק שזה משהו שחיכיתי לו
שמח שקראת הכל(עליך אפשר לסמוך שלא תעצור באמצע מייאוש) ושמח שהזדהת עם חלק מהדברים. לגבי שירים שמתאימים לכל הופעה,בסך הכל אני כן מסכים שיש שירי חובה כמו עוד ארון אחד(איך אפשר בלי הפוגו בסוף איך??) ומבחינתי גם הנה זה בא(אולי לא תמיד בהתחלה) זה גם שיר חובה כרגע. אגב אולי תופתע אבל אני חושב שגם טיפה בים בתור סוגר פלייליסט(לפני הדרנים) הוא סוג של חובה,כל כך אהבתי את התקופה שהוא סגר פלייליסטים,ואז בסיבוב החדש הוא נעלם,ופתאום בראשל"צ החזירו אותו ואין לך מושג כמה זה בא לי בטוב
הכוונה שלי הייתה שפעם ב...מותר אפילו לשמוט שירי חובה כמו שאלה נמשט במודיעין...לי אישית זה הופך הופעה ליותר מיוחדת גם אם זה טיפה מבאס... לגבי הלהקה עצמה,אני לא יודע אם חל שינוי פנימי ואם הוא חל מה הוא חולל,אני רק יכול לנחש או לשער,אני מסכים איתך שאני חושב שחל שינוי,אם לא רואים אותו באופן ישיר אז לפחות מרגישים אותו. העיקר שהכל מסתדר לטובה בסוף
תודה והיה בהחלט נחמד לראות אותך פעמיים תוך 4 ימים :) שבת שלום

hagitos1

New member
:|

אני לא מאמינה שלא היה גם כשלא בוכה! הם עשו את השיר הזה בכל הופעה (מאז צאת האלבום כמובן). מוזר...=\

היה טוב מטוב.

אני לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון בהופעות, אבל בכל פעם כשנגמרת אחת- אני מצפה כבר לבאה. ואתמול היה כנגד כל הציפיות. לפני ההופעה, כולם החליטו שיהיה לא משהו. אני הייתי חלק מזה. סתם כי לא היו יותר מדי ציפיות. מודיעין, הופעה ב-30 שקל, להקות צעירות לפני, מה כבר יכול להיות טוב? כל תחילת ההופעה הייתה מיחזור מטורף של ההופעה בירושלים, כאילו לא היה להם כח לשנות, אבל זה בכלל לא רע, ההפך. נהניתי מכל שניה. "עכשיו את" נתן לי כמה כאפות פנימיות שהייתי צריכה כבר לקבל. "לעולם מצדי" היה אחד הביצועים המרגשים. בהתחלה עברו בי צמרמורות, ממש כמו פעם, אחרי זה התרגשתי ממה שהלך על הבמה. ולא כי זה פעם ראשונה שזה קורה, אלא כי הפעם היה בזה משהו כל-כך אמיתי שאי אפשר היה להתעלם ממנו. ליפול היה ליפול. ומלחמה שקטה היה כל-כך במקום. Don't Like היה טוב ובג'קי הרגשתי נצחיות, חופש טהור. באמת נהניתי, באמת תודה. ותום המקסים עם העיניים הכי מיוחדות שיש, שעשה לי את ההופעה. בן ואוחנה- לא אשכח איך הובכנו מלהיות שם בהתחלה. טעות שהגענו לפני שזה התחיל. ובן מנהל הצוללת הצהובה
, אחד הקטעים הכי מצחיקים בחיי. תודה לטל על הלילה אחרי. החיוך שלך עדיין מהדהד בי. ותודה בנה, את יודעת על מה
. יום מצויין.

אה, ותודה

לתום ואורית שנראה לי קראו את ההודעה אחרי ירושלים
היה את איימינלאאאב ביובגטו, ולא היה חולמת.

MarkDeen

New member
היה פנאן.

אחרי יום עבודה לא קל ואינספור התלבטויות, אמרתי לעצמי קרוב לבית וזול אז הולכים, היהודים כבר יעשו את העבודה. אז כנראה כשלא מצפים לכלום,נהנים יותר. הייתה הופעה מהנה לגמרי. ככה זה כשמצפים ל50 דקות גג עם להיטים בלבד, ומקבלים את עכשיו את ומלחמה שקטה בטיימינג מעולה. תודה לרן שהשתכנע לבוא ועשה גם עבודת שכנוע לא רעה
.

Z A M i

New member
היה טוב..../images/Emo13.gif

טוב מוזר.. תודה לכל מי שהיה שם. ובמיוחד לעמרי ובנה, שהעבירו איתי גם את מהלך ההופעה וגם את המשך הלילה(ואפילו את הוקר והערב שאחרי
) ו..תודה גם לטל. כי ככה בא לי.
היה טוב. נהניתי.

חפירות לפנים:)

משהו חוזר אליי בהופעות, לאט לאט, ואולי זה משהו שמתחיל להתגבש מחדש אחרי שהכל השתנה. טישלר, עכשיו אני מבין למה את חולת נפש
, זה משהו שגם הייתי חייב לציין פה! למרות כל הטוב שהיה בהופעה יש דברים שהגיע הזמן להיות ילדים גדולים ולוותר עליהם
, כמו להתחיל עם "הנה זה בא", אני לא יודע מי מהלהקה קורא פה אם בכלל... אבל בבקשה! רק בשיר פתיחה, תגוונו.
תחילת הופעה אמורה להיות משהו עם ציפייה, לא עם ידיעה מראש.
. "לעולם מצידי" - לא היה צריך שום-דבר אחר חוץ מלהסתכל אל הבמה, להקשיב לתום ופשוט להתרגש. ה-ביצוע של השיר מכל מה שיצא לי לשמוע. "מלחמה שקטה" - כל כך חיכיתי לו כל ההופעה, ציפיתי שהוא יהיה ובסוף לא הצלחתי להכנס אליו כמו שרציתי, נקסט טיים..
"Don't Like" - אחרי כל השיבוחים, גם, לא הצלחתי להכנס אליו אבל בהחלט אחת נקודות המפנה בהופעה כל פעם שהוא מתחיל להתנגן. "Somebody Else" - הבעיה שלי עם השיר בהופעות שהוא אף פעם לא מתחבר לי נכון עם המיקום שלו בפלייליסט. אבל הוא פשוט אחד השירים! "ליפול" - התחברתי מאד למה שרן אמר, עם כל הקסם שיש בשיר הזה [ויש הרבה מאד] צריך להתחיל לוותר עליו בהדרגה
. "סמי" - אוחחח אוחחח אין על השיר הזה
. וזהו...
. בלטו בחסרונם : מחפש תשובה - באמת באמת שזה ה-שיר שהכי חסר לי. סוף העולם טוב, חפרתי בכייף שלי, יאללה ביי ביי ואחלה סופ"ש. :)

למעלה