שרשור חוויות ממפגש הפורום

חזרתי מהמפגש-כל הכבוד ליורם,גדי ו..

חזרץי כעת,לפני סיום האירוע היה ממש מוצלח,נראה לי משהוא כמו 100 שרוטים מכל המינים והגילאים מתקבתים תחת קורת שמיים אחת באיזור נפלא ומזג אויר עוד יותר. מתקשקשים,אוכלים,רוכבים,מתקשקשים,אוכלים ו..... הארגון לעילא ולעילא,מזג האויר (כבר ציינתי) וכמובן חבורות הרוכבים והרוכבים "הבדידים" - הזולא ,השאנטי,רכסים ועוד רבים וטובים חוגגים להם על כוס בירה קרה ,ממתקים לרוב,מוזיקה והמון מצב רוח טוב. נעים לראות פנים אל פנים את הדמויות שמאחרי שמות המשתמש והתמונות בפורום. כל הכבוד ליורם ולחבורה המארגנת גדי אני ממתין בקוצר רוח לסרט ולתמונות יישר כח ושבת שלום בברכה ירון (רכבתי על Cannondale Jekyll כסופים...)

The Road Ranner

New member
מה דעתכם כל שבוע רכיבה כזאת?

לכל מארגני האירוע המהמם, הרבה תודה וישר כוח. היה נחמד לראות אנשים מוכרים ולהכיר את האנשים מאחורי הכינויים. מה עם מפגש של הפורום כל שבוע? סתאאאאאאאם אבל לעיתים קרובות יותר. בכל מקרה, אשמח לסייע בכל מה שצריך. ציוד, ארגון וכו' בעתיד. (הקרוב, אני מקווה...). ולסיום, היה אחלה. סיגל והדס, היה טעים מאוד!!!

תודה

ליורם על הארגון, לגדי על החלק האומנותי, לאחרים שלקחו חלק בקיום הארוע ולכולכם, חברי הפורום, שיצרתם ביחד את האוירה.

sms25

New member
אנחנו צריכים להוציא מפה של המסלול

שאנחנו עשינו. מרוב קווים אדומים לא יראו את המפה :)

s a s s

New member
בוקר של הנאה, רכיבה והרבה מזון |יין

כל הכבוד ליוזמה הברוכה, המסלול שירידותיו המענגות פיצו על העליות המחשלות והמפגש שהכיר לנו אנשים חדשים. נהנתי להתארח בצל פורום תפוז ואשמח להפגש שוב. ברכות לגרגורי על זכייתו במקום הראשון בתחרות החטיף האולטימטיבי. ברכות לזאב על זכייתו במקום ראשון ברכיבה ופרוק אופניים. ברכות להדס שהפתיעה עם סמבוסק חומוס מדהים בטעמו. בתקווה למפגשים משותפים ששי קבוצת הזולה

GAD333

New member
יופי של אירוע ,יישר כוח למארגנים...

על היוזמה הברוכה, כן יירבו , מזג אויר מעולה , חברה שגעון , אוכל משובח, מסלול נחמד(אך קצר..)ואחלה מצב רוח ותחרויות, צריך לארגן מפגשים כאלו לפחות כל "רבעון"
לכבוד היה לי להכיר את גדי אלוני, ורשף ה(
)וה (
) ועוד רבים וטובים... בקיצור אחלה...
גדי

viczan1

New member
יורם,גדי../images/Emo45.gif מהיום פעם בשנה../images/Emo140.gif

מפגש שנתי קבוע של קהילת רוכבי אופניים של פורם תפוז.(רשום ביומן) היה כיף להכיר את האנשים האמיתיים העומדים מאחורי ה nickname.

yoffer

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifאת הרכיבה פיספסתי../images/Emo168.gif|כ

אבל ראיתי את חלק מהפנים של כל אותם אנשים יפים (באמת) שנעים לי לפגוש אותם כל יום בפורום. יוזמה ברוכה! כל הכבוד ליורם גדי וכל הפעילים האחרים שהתנדבו או גויסו ויצרו את הארוע הזה.

גם אני גם אני!

הגענו sms25 ואני קצת באיחור ופספסנו את רובכם, אבל הצלחנו להכיר כמה מ"המורעלים"
מהר לארגן מפגש חדש, והפעם מבטיחים לא לאחר! היה יום נפלא והיער מקסים! למרות שאני עדיין עושה את חצי המסלול בהליכה

yasigal

New member
היה אחלה..נהניתי מאוד למרות הבירבור

אבל צריך להסתכל גם על הנקודה החיובית בו שלפחות לראשונה רכבתי עם נציגות מ"רכסים" שאחד מהם אני מכירה די טוב באופן מקצועי.. והגישה החיובית שלהם.."הרווחנו עוד עלייה" לא מתבכיינים כמוני.. אז היה סבבה... ותודה לגדי על הפקת הארוע וליורם חן על היוזמה והביצוע ולהדס על הסמבוסק ולכל מי שתרם והיה.. היה כיף ואפילו מזג האוויר היה לטובתנו.. שיהיה לכם אחלה סופשבוע

רֶשֶף

New member
../images/Emo41.gif ממליץ לאמץ את מינוח "פורומפֵסט"

בפורומים אחרים שבהם אני חבר, אנחנו נוהגים לקיים מפגשים כאלו כבר כמה שנים. המינוח המקובל לאירוע מסוג זה הוא "פוֹרוּמפֵסט" (ForumFest). Fest (n.) = A gathering or occasion characterized by a specified activity. Often used in combination: a music fest; a chilifest. קשה להוציא פנורמות מיצורים שלא נחים לרגע, אז סליחה ממי שנמרח קשות, אבל לפחות אפשר לקבל מושג על היקף האירוע. תודה ליורם וגדי על היוזמה והארגון המופתי. היה מוצלח ומהנה מאד. גם אני שמחתי לפגוש עוד פרצופים חדשים ונחמדים. אחלה תחביב. אחלה אנשים.

למעלה