שרשור חוויות ממפגש הפורום

ronenaf

New member
היה../images/Emo59.gif לכווולם../images/Emo24.gifחזק

תודה למארגנים ולקבוצה מגדרה והשפלה שצירפו אותי אליהם.

talctalc

New member
עכשיו אני יודע מי זה הרשטיק ודרור

סתם.. אין ספק שהיה נהדר. כיף לראות את הפרצופים המוכרים, והמווווווווון פרצופים חדשים. תודה ליורם וגדי שהרימו את הכפפה (עם הנסיון שלי מכפפות הרכיבה המסריחות שלי, אין מצב שאני הייתי מרים אחת כזו, אבל יורם וגדי ילדים גדולים, ואני לא יכול לצעוק עליהם לא לגעת בדברים מלוכלכים
) תודה לאורנה על הפרסים המושקעים, לצמד מתופפי הדרבוקות (מי שהלך הפסיד) לדרור, הדס גדי רונן, נראה לי ששוב אורנה, וכל מי שקם לפנינו כדי להגיע ולארגן.. ותודה ענקית לכולנו, שעשינו לכל אחד ואחד מאיתנו כזו פתיחה נהדרת לסופ"ש טל

רכבתי ונהנתי, תודה

אני רוצה להודות לכל המארגנים והמשתתפים בשמי ובשם קבוצת רכסים. קצת תמונות יש באתר ברגע שיהיה לינק לאלבום תמונות אצרף אותו לדף הטיול שעשיתי.

Eyal Hershtik

New member
ועוד תודה אחת מיוחדת ../images/Emo36.gif

מעבר לכל התודות שכבר נכתבו אז הנה תודה מיוחדת
לציקי שאסף ודאג לכולם מאחורה וזאת לאחר כמה שבועות שהוא בכלל לא רכב בשטח (עקב פציעה כמדומני ) אז המון תודה
. וכמובן תודה ליורם על היוזמה , לגדי על ההפנינג ,לכל מי שעזר באירגון ולכול מי שהגיע - הזולה ,השאנטי האיזי וכל השאר על שעשו את היום הזה ליום נפלא
. ואיך אפשר לסיים יום כזה ללא איזה שיר קטן : הללויה לעולם, הללויה ישירו כולם, במלה אחת בודדה הלב מלא בהמון תודה והולם גם הוא: איזה עולם נפלא.
אייל

timon1

New member
מזל שלא הבאת את השיר בקובץ קול

היו מוציאים את הפורום אל מחוץ לחוק ואותך היו שולחים לאן ששולחים את כל הזמרים ברמה שלך, לאירוויזיון [מה יש להפסיד, כבר יש לך שיר עם קבלות
]

יורם חן

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifהיה שווה כל שניה של...

השקעה בפורום הזה, שהוקם לפני קצת יותר משנה. אתמול הרגשתי כאילו הינה אנחנו "גוזרים קופון" וכל השעות האלו מול המחשב, מאות ההודעות, אין ספור התשובות שניתנו, המפות עם השרבוטים, התמונות עם החוויות, הסיפורים מהשטח והחברות הוירטואלית- הכל מתחבר למשהוא ממשי וכיפי במיוחד. תודה לכל אחד אחת שהגיעו, שמו יד, סובבו רגליים ונתנו מילה טובה. הייתה אוירה של חג, כולם באו עם ראש פתוח, הרבה מצב רוח, הומור ופירגון. תודה מיוחדת לחבר שלי, גדי אלוני, יקיר הפורום שהראש שלו לא מפסיק לעבוד, הלב שלו ענק, והוא לא מתעייף לשניה. תודה לנעם תדהר שהגיע לסייע, גילה יכולת איפוק מדהימה והצליח להישאר במאסף. תודה לציקי שני ששבר את ה"צום שטח" שגזר על עצמו, בא לראות מה קורה ולסגור את הטור מאחורה. תודה גם ליהודית ויוסי שהגיעו למרות שלא יכלו לרכוב ונשארו לסייע בחניון, לרשף (מתברר שהבחור ביישן בכלל....), לאורנה על הגביעים המדהימים, להדס על הסמבוסק (החטיף האולטמטיבי), ולאמיצים שהשתתפו בתחרויות. נהניתי מכל שניה, תודה ולהתראות בשבילים.

mkarniel

New member
../images/Emo51.gif

מארגנים, חברים ורוכבים. שמחתי לקחת חלק באירוע - היה שווה כל רגע בעיקר בזכות האוירה החמה, המשפחתית. שיתוף הפעולה בין מזג האויר והארגון הנאה ראויים לציון ובאו כולם על הברכה והתודה מיקי

Ronen B

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהגלרייה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איזה יופי של הפנניג!!!
אני באופן אישי נהנתי מכל רגע ולמרות שכל התודות כבר נאמרו, אני עדיין חייב להביע את התפעלותי מההשקעה העצומה של כל מי שהיה מעורב בתיכנון הפקה וביצוע הארוע!!! ואת הגלרייה (כ-190 תמונות...) תמצאו בקישור הבא . שבת שלום רונן

רֶשֶף

New member
והתמונות, כרגיל, מֵ-אָ-מֵ-מוֹ-ת ../images/Emo6.gif

סחתיין, יא רונן
מקצוען אמיתי
כבוד

למעלה