שרשור חוויות ממפגש הפורום

טיראן מ

New member
שאלה חשובה (!!!) לטבחית....

הסמבוסק שאני מכיר (מבית סבתא) היה קלוע כמו צמה בקצה העגול שלו. שנים לא ראיתי סמבוסק קלוע. לסמבוסק שלך יש 'צמה' בקצה ?? או שהמסורת הזו חלפה מן העולם ??

yahadas

New member
סבתא שלך היתה ../images/Emo26.gif

צובטת את שולי הבצק בצורה שמזכירה צמה. היתה משקיענית
סבתא שלך. אני סתם מהדקת עם מזלג

RONBIKE

New member
יש כלי לצביתות של סמבוסק עיראקי או

עטייף ערבי (בצק רך ואפוי הממולא באגוזים ושמים עליו רוטב מאוד מתוק גם אותו מהדקים בקצוות עם הצבטן הזה וזה כאילו ניראה כצמה.)

RONBIKE

New member
מי שלא אכל טבית עיראקי לא אכל חמין

מימיו.ואני לא עיראקי אך נהנה מאוד ממאכלי העיראקים. טבית, סלונה, ואיך אפשר בלי הקובה העיראקי.

לפי איך שזה נראה,

במפגש הבא, במקום תחרות חטיף אנרגיה, תהיה תחרות המאכל העיראקי המצטיין. אני כבר רץ לאמא ללמוד כמה דברים. ואכן, מי שלא אכל טבית מימיו הפסיד תענוג גדול מאוד.

RockhopperJudy

New member
אולי שכחנו איך זה התחיל...../images/Emo4.gif

המפגש התחיל ברעיון של איש אחד, שרצה להפגיש את רוכבי הפורום בפאב, ביום הולדתו. אבל לא היה בנמצא פאב שהסכים לסגור ערב, בלי התחייבויות כאלו ואחרות מראש... במקביל עלו רעיונות של מפגש לאור היום, בשילוב רכיבה. אז האיש התרצה, והתחיל ליזום: תחרות כזאת, ועוד תחרות, וגם שלח מיילים עם מסרים של תפקידים לכל מיודעיו. למרות שרק מעטים הרימו את הכפפה, ולמרות שבעל השימחה בכבודו ובעצמו לקח את המגפון ביד על מנת לנהל את העניינים - יצאנו כולנו מאושרים, שבעים, מחוייכים, רוויי נחת ומזיעים מכמה עליות טובות. עכשיו כולנו מכירים קצת יותר את הפנים שמתחת לקסדה, והאנשים שמאחורי ה"ניק". לטעמי - המפגש השאיר טעם של "עוד", ואולי אפשר לחשוב להפוך את זה למסורת. (תאריך טוב אחרי שמסתיימים כל האירועים הרשמיים של הרוכבים). בנוסף לתודות לכל מי שעשו כל כך הרבה להצלחת האירוע (אורנה מלכת הפרסים, הדס הסמבוסקאית, יורם המוביל, ציקי המאסף, יוסי ששמר איתי והנעים את ההמתנה, רשף הגיטריסט הנחבא אל הכלים, כל מי שאפה-קנה-הכין-ערבב-קנה-והביא ועוד המון אנשים שלא הזכרתי) ---(איפה המתכונים??? העם לא מוותר!) לא לשכוח שבלי ה
האחד והיחיד, גדי
הדברים לא היו זזים!!!
המון תודה לגדי! על היוזמה, האירגון, ורעיונות, והביצוע! יהודית

רֶשֶף

New member
לא שכחנו ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif ה ח ש י פ ה ../images/Emo41.gif

מבחינתי זה התחיל ביום ראשון, ה-5 לאוקטובר (יומיים אחרי היומולדת שלי) בשעה 8:01 בבוקר. הסלולרי שלי מקבל שתי הודעות SMS בזו הלשון: גדי אלוני 05/10/03 08:01 בוקר טוב.רעיון לביצוע .מפגש פורום טיולי אופנים. פרוייקט רשף + גדי ***סוף*** גדי אלוני 05/10/03 08:03 פאב בערב.ך 70 איש.סיפורים אישיים.סרט.כיבוד.אולי ריקודים ***סוף*** לא יודע אם הייתי ה"קרבן" הראשון למזימה או שהיו שותפי סוד עוד לפני, אבל מרגע זה העסק התחיל להתגלגל במהירות גוברת והולכת. העניין נראה לי כקוריוז בהתחלה, אבל האיש התמיד עם הרעיון בנחישות של צב מים בנחל אלכסנדר. פרוייקט "רשף + גדי" זה בטח לא היה. אולי "פרוייקט גדי ורשף קצת מפריע"
מודה, שדי חמקתי מרוב המשימות שהוא הטיל עלי. גם עקב התחייבויות קודמות ותירוצים לגיטימיים כאלו ואחרים. גם בגלל שאני לא מציאה גדולה בענייני ארגון ואופרציה. גם בגלל, שעל אף איזו תדמית שאולי דבקה בי, אני לא חובב זרקורים. קצת בחשתי מאחורי הקלעים. פה ושם עצות ורעיונות ובעיקר היעקתי על גדי עם החרדות שלי והוא נאלץ להרגיע אותי ש"שטויות, יהיה בסדר. תראה שיהיה סבבה בסוף" בקוּליות האופיינית לו. לא התכוונתי להפוך את ההודעה הזו ל"שיר הלל" מנופח, אבל באמת מגיע לו. על הרעיון. על הנחישות. על הביצוע. על הארגון (והתושיה והאילתורים הקטנים היכן שלא היתה ברירה) על האצלת הסמכויות. על הנכונות להשקיע. על הזיקה הקהילתית. מבחינתי יכולים לקפוץ פה 88 טרולים וללכלך עליו שהוא שחצן ושוויצר ופרוטקציונר ואני לא יודע מה... כל מי שיצא לו להכיר את גדי מקרוב, מאחורי הקלעים, אחד על אחד, יודע את האמת. אני, מוריד בפניו את ה-

תגובתי האחת והיחידה לאמור לעיל

תודה לכל המחמיאים. זה נכון שדחפתי את רעיון המפגש ונכון שהתלבשתי על האירגון וחילקתי תפקידים. זה נכון שיש לי פרוטקציה אצל מנהל הפורום
( ותראו מה פרוטקציה יכולה לחולל ....)
אבל הייתי רק הטריגר של האירוע – הפורום היה מוכן ומבושל לאירוע מסוג זה .
חברים נפגשים בטיולים ומרחיבים כל הזמן את מעגל ההיכרות והמפגש היה המשך טבעי למה שקורה בפורום ובשבילים. לא סתם הופיעו למפגש כ 200 רוכבים (בהערכה זהירה) .
קיבלתי הרבה פניות והצעות לעזרה ואכן לא היה אחד שסרב לעזור (חוץ מאחת שאחרה
ואחת
שהייתי חייב לאיים עליה כדי שתעצב ותייצר את הפרסים – ובלי שמות)
עם יורם היו לי כבר מזמן שיחות על עריכת המפגש – הרעיון המקורי שלי היה לערוך מפגש באיזה פאב בערב ואני מודה שהרעיון של יורם לשלב מפגש עם טיול שטח היה הרבה יותר מוצלח.
הטיול נוהל בצורה מקצועית – זה לא פשוט להוביל כמות כזו של רוכבים. יורם קבע את מקום המפגש תכנן את המסלול , ועבר אותו פעמיים כשהפעם השניה הייתה בבוקר האירוע.
ואם מדברים במחמאות אז עוד מילה ליורם – לא סתם באים 200 אנשים למפגש – הדבק המאחד בין האנשים הללו זה הפורום שהוא בית חם ותומך הרבה בזכותך ובזכות הניהול המקצועי והאנושי שלך.
ומילה אחורנה לרשף – איש, אל תמעיט בערך עצמך – החיים לימדו אותי שבחברה לכל אחד יש תפקיד והכי חשוב זה להנות ממה שעושים אני בכל אופן מזמן לא נהניתי כמו בשישי האחרון.

עופר D

New member
היה כיף גדול

לפגוש שוב את מי שמכירים; לפגוש את מי שמכירים אך עדיין לא מזהים; מבטיח לא לאחר לפעם הבאה, ולהכין הרבה יותר מ-50 פתקאות עם שמות
כיף אפילו יותר גדול היה ל-D ג'וניור, שזכה להפסיד ביצפר, וגם לעשות סיבוב על טיטוס, מושא חלומותיו (ותודה לבחור הנדיב, ששכחתי את שמו). מחכים כבר לסיבוב הבא. עופר ואביב D

dgeller

New member
מזל טוב../images/Emo49.gif

וגם מזל טוב לעופר D היום יום הולדת מאחל, דרור גלר

Greg jinji

New member
היה../images/Emo59.gifומגיע לכולם../images/Emo24.gif

ברכות,ברכות,ברכות ועוד המון ברכות למארגני ומשתתפי האירוע. תודה לשופטים המכובדים(לא משוחדים) על המקום הראשון. אחרי שכולם ירגעו מההתרגשות,אני אפרסם את המתכון, מבטיח!!

למעלה