שרשור חוויות ממפגש הפורום

viczan1

New member
Ronen BIG אתה באמת ביג ../images/Emo140.gif

כל פעם מפתיע מחדש גלריה מדהימה תודה רונן

יורם חן

New member
גלריה חדשה של תמונות מהמפגש ../images/Emo70.gif

פתחתי בלוח הגלריות גלריה חדשה שכותרה "מפגש הפורום". קדימה תתחילו לשפוך שם תמונות שיש לכם (חוץ מרונן שכבר הוריד את שלו לפנתאון- אחלה תמונות !)

יש כאן בפורום כמה אנשים ../images/Emo26.gif

נכבדים שלא הגיעו למפגש וסיבותיהם עימם. ומשום מה יש לי הרגשה שהם גם קצת מצטערים - חלקם מתוך הרגשה של החמצה וחלקם מתוך הרגשה של צער על ההצלחה של המפגש. ותקנו אותי אם אני טועה. מתנצל מראש אם דברי אלו יפגעו במישהו חס וחלילה.

אני לא חושב שמישהו מצטער שהצליח.

אני חושב שחלק מהאנשים מצטערים שלא ידעו מראש שיצליח, וחשבו שאף אחד לא יגיע, ולכן לא חשבו שכדאי לבוא. קרה לי פעם כזה דבר באירוע משפחתי. לא הערכתי נכון את חשיבות האירוע, ולא הגעתי. ומכיוון שבמשפחה פולנית עסקינן, אתם יכולים כבר לדמיין מה קרה אחר כך, ועד היום לא הכל תוקן... וכמובן, יש גם את החלק שבאמת לא הצליח לבוא בגלל מטלות אחרות.

RONBIKE

New member
חברה!! ביום שישי חלק מהאנשים עובד

ציפינו לשינוי ליום שבת שאפשר היה להגיע .לצערי אני לא שכיר ולא יכול להוציא אישור מחלה על יום מיפגש בפורום. והלקוחות שלי לצערי גם לא רוכבי אופניים כך שגם אותם לא ניתן היה להביא למפגש. אז מה שנישאר זה רק לקרוא מודעות ולראות אלבומי תמונות. חבל באמת שהמיפגש תוכנן לשעות פעילות ועבודה ולא לאחה"צ לפחות. ואם היו באים יותר הדס היתה צריכה לעמול הרבה יותר על הכנת הסמבוסקים (שניראים טוב מהתמונות), ורונן היה צריך להקליק יותר תמונות. וכמובן יתר המארגנים היה עובדים הרבה יותר. ניתראה במיפגשים הבאים , בשטח, בכביש ובטיולים כיפיים.

bazzik

New member
../images/Emo31.gifלא יודע אם זה מעניין את מישהו

משום מה לא מצליח להיות שותף לשמחה הדביקה שלכם. מעדיף לפגוש אותכם במיקרה בשטח . תמשיכו ככה ואולי תהפכו כמו המיטיבי לכת למיטיבי לסת. אגב , זה לא אישי חס וחלילה. גם מפגשי מחזור אני לא סובל. אבל אם נהניתם. יישר כוח.

yahadas

New member
מה שחשוב הוא, שכל מי שבא../images/Emo26.gif

מ א ד שמח שזה הצליח. הרבה הצליח

yuv R

New member
גדי, בחייך...

ידעתי מראש שלא אוכל להגיע וידעתי שיהיה כיף גדול אני שמח מאד שנהנתם וחבל לי שנאלצתי לפספס את הארוע כל תאוריות הקונספירציה מסביב נשמעות לי מופרכות למדי נתראה בטיולים (אותך פגשתי עד היום רק בפארק הירקון, וזה לא ממש נחשב)

sdanpo

New member
כל הכבוד לצה"ל!! תחי מדינת ישראל!!

ארגון כל-כך מושלם , כל-כך יפה , כל-כך מאגד , מאחד וקולע!!! יום חמישי 20:30 - אני בדרך חזרה מהעבודה , כולי שמחה ואושר שסוף סוף סוף השבוע הגיע ומחר סינגלים במירב .
טלפון בדיבוריה , נעם תדהר
, שייאה
, כמה זמן לא דיברנו , מה קורה , מה עניינים , אתה בא מחר? אני ? בא? קבענו משהו? הסניליות הגואה בי מאז ההתנסויות(ככה אוהבים לקרוא לזה במשהב"ט) בהודו צצה ומרימה את ראשה האכזר???? כן , יש מפגש פורום , תבוא יהיה נחמד . שמע , נעם , אתה יודע שאני נגד הדברים ההמונייים האלה , וגם בלוויה של רבין הייתי רק כי שמו לי נשק בידיים ואמרו לי לאבטח שם (ועוד בתור טירון מושתן....) טוב צ'מע , אני אשמח אם תבוא . שוקלים .....
, טלפון מהיר לחפ"ק קדמי (עומר גרדי) , צ'מע עומר , נעם רוצה ש... וקבענו גם סינגלים.... בקיצור ... מה שתחליט , לי ממש לא אכפת. 23:30 - SMS שמודיע מפורשות במילה אחת - אשתאול. סחטיין ענק ליורם ולגדי. סחטיין ענק לנעם תדהר (שארגן את הבלונים , את ההגברה , את העוגות ....סתאאאאםםםם , סחטיין לנעם בעיקר כי בזכותו הגעתי) סחטיין ענק לציקי. סחטיין לכל מי שטרח וזה החל בבלונים , בשלטים , בהגברה , במוזיקה , בארגון , בהודעות ארגוניות בפורום , בהובלה , בהכנת חטיפי אנרגיה , בהכנת סמוסה (זה לא סמבוסק זה סמוסה !!!!), או מומו (אם אתם בנפאל או צפון הודו), בהבאת אוכל מכל סוג שהוא. מדהים לראות איך אירוע כזה שאף אחד לא מפיק ממנו שקל שחוק אחד נעשה בצורה כל-כך מושלמת לטובת הקהילה שלנו. סחטיין בברכת עלה ורכב דן פורת

yahadas

New member
זה סמבוסק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo150.gif

שיעור בישול קצר עבור דן פורת: סמוסה= כיסון בצק ממולא בתערובת של תפו"א, אפונה, כוסברה ותבלינים. מוצאו בהודו וצורתו כפירמידה קטנה. סמבוסק= כיסון בצק ממולא בתערובת של בצל מטוגן, חומוס מרוסק ותבלינים. מוצאו מעיראק וצורתו כחצי ירח. מה שאני הכנתי זה סמבוסק לא מתווכח עם טבח עיראקי

m noga

New member
היה מוצלח! כיף להכיר גם את הפנים

מאחורי הכינויי... והדס כרגיל! איזה סמבוסק! הכי טעים שאכלתי!

sdanpo

New member
סמוסה....סמבוסק...

בכל מקרה , זה היה מעדן שמסוגל היה לסיים את המלחמה הקרה.... בפעם הבאה בת' ובבינג'אן? עם קצת טורשי????

טיראן מ

New member
מסקנה אחת יש לי מהדיונים בפורום....

אם תהיה פעם חולצת פורום, היא תהיה צבועה בצבעי דגל עיראק...
או לפחות תעוטר בכתמים אדומים של מרק קובה.

RONBIKE

New member
אפשר לעשות מפגשי קטרינג ורכיבה ככל

יכולתך.אפשר לתכנן מפגש כזה עם מאכלי עמים ועדות.

אז זה נכון, מה שאומרים בחדשות ?

יש שמועות שסדאם נתפש כבר ביום שישי, על האופניים, בדרך למפגש הפורום...

למעלה