כל הכבוד לצה"ל!! תחי מדינת ישראל!!
ארגון כל-כך מושלם , כל-כך יפה , כל-כך מאגד , מאחד וקולע!!! יום חמישי 20:30 - אני בדרך חזרה מהעבודה , כולי שמחה ואושר שסוף סוף סוף השבוע הגיע ומחר סינגלים במירב .
טלפון בדיבוריה , נעם תדהר
, שייאה
, כמה זמן לא דיברנו , מה קורה , מה עניינים , אתה בא מחר? אני ? בא? קבענו משהו? הסניליות הגואה בי מאז ההתנסויות(ככה אוהבים לקרוא לזה במשהב"ט) בהודו צצה ומרימה את ראשה האכזר???? כן , יש מפגש פורום , תבוא יהיה נחמד . שמע , נעם , אתה יודע שאני נגד הדברים ההמונייים האלה , וגם בלוויה של רבין הייתי רק כי שמו לי נשק בידיים ואמרו לי לאבטח שם (ועוד בתור טירון מושתן....) טוב צ'מע , אני אשמח אם תבוא . שוקלים .....
, טלפון מהיר לחפ"ק קדמי (עומר גרדי) , צ'מע עומר , נעם רוצה ש... וקבענו גם סינגלים.... בקיצור ... מה שתחליט , לי ממש לא אכפת. 23:30 - SMS שמודיע מפורשות במילה אחת - אשתאול. סחטיין ענק ליורם ולגדי. סחטיין ענק לנעם תדהר (שארגן את הבלונים , את ההגברה , את העוגות ....סתאאאאםםםם , סחטיין לנעם בעיקר כי בזכותו הגעתי) סחטיין ענק לציקי. סחטיין לכל מי שטרח וזה החל בבלונים , בשלטים , בהגברה , במוזיקה , בארגון , בהודעות ארגוניות בפורום , בהובלה , בהכנת חטיפי אנרגיה , בהכנת סמוסה (זה לא סמבוסק זה סמוסה !!!!), או מומו (אם אתם בנפאל או צפון הודו), בהבאת אוכל מכל סוג שהוא. מדהים לראות איך אירוע כזה שאף אחד לא מפיק ממנו שקל שחוק אחד נעשה בצורה כל-כך מושלמת לטובת הקהילה שלנו. סחטיין בברכת עלה ורכב דן פורת