גם אני צלמתי עכשיו
ס סיטואציה הזויה New member 15/9/11 #30 טוב זה עצום! הביאו בית אבות שלם להיות סטיסטים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו בן וליהי....איזה שאלות ,אטינגר! שאפו! החלק הזה של המשימה מקורי...אהבתי....
טוב זה עצום! הביאו בית אבות שלם להיות סטיסטים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו בן וליהי....איזה שאלות ,אטינגר! שאפו! החלק הזה של המשימה מקורי...אהבתי....
T thisisme4 New member 15/9/11 #149 המשימה הכי טובה EVER אהבתי כל רגע חוץ מחן ואתי ויוני שמבאסים... איזה טקט יש לאתי: "טוב בסדר, זאת המאהבת." מגעילה
המשימה הכי טובה EVER אהבתי כל רגע חוץ מחן ואתי ויוני שמבאסים... איזה טקט יש לאתי: "טוב בסדר, זאת המאהבת." מגעילה
A adiyon2 New member 15/9/11 #167 הם צחקו על זה כשחן בחרה ביוני חן אמרה אני יותר צעירה, אני אהיה המאהבת.
ס סיטואציה הזויה New member 15/9/11 #41 נכון...ועכשיו מראים להם קטע וידאו אמיתי של בן ואח שלו ממסיבת סיום י"ב שלהם...וכמובן שלנו לא מראים,רק שומעים...
נכון...ועכשיו מראים להם קטע וידאו אמיתי של בן ואח שלו ממסיבת סיום י"ב שלהם...וכמובן שלנו לא מראים,רק שומעים...
ק קייזר סוזי New member 15/9/11 #39 ../images/Emo41.gifערב טוב לכולם http://www.youtube.com/watch?v=kKSxlJPmz40
2 24שעות1 New member 15/9/11 #238 אלה- ערב טוב לך ,בואי מותק זה הפך לשיר שלי ושכולם ימשיכו לקנא כאן בקרן היפה האיטלגנטית המיוחדת
A anonimit75 New member 15/9/11 #249 הוא ציני ומצחיק תמיד. אין לכם חוש הומור כל דבר אתם רואים כהשפלה. זה מגוחך כבר