שרשור טרום לילה

thisisme4

New member
הפעם אני מודה זה הצליח לו - היה מאוד משעשע

רק חבל שקרן שוב יצאה מושפלת... אני לא מבינה מה קורה שם: היא לא יודעת שלגב יש חברה בבית?

goodpink

New member
אותי לא הצחיק בכלל.

הצחיק הפשלה של ההפקה שהיה צורך לקרוא את השאלה פעמיים המכתב של קרן גם לא הצחיק והראה כמה היא תלותית.

adiyon2

New member
חשבתי על זה

יש סיכוי כדי להוריד את ההצבעות עבורה

אני בטוחה שהמון בחוץ כבר מודעים לזה

הראו את זה בגיא פינס.. בדף של הפייסבוק של התוכנית פירסמו את זה.

דידי 9

New member
חוצפה שלא הראו את דניאל משכנעת מישהו להמר!זה

הכי טוב שהיא יודעת חסרת המוסר והתחמנית הזו.

sunflower11

New member
יש לי תחושה שהם עשו את כל המשימההזו

רק כדי להראות את הקטעים על אורטל. אבל אין לה במה להתבייש. הלוואי ועל אפם וחמם של ההפקה אורטל תנצח.

thisisme4

New member
כל התוכנית היא שיחקה אותה הנזירה הטהורה

ועכשיו זה מתפוצץ לה בפרצוף... מה היא מטומטמת? למה היא נכנסה לשם בלי לספר על העבר שלה? הגעתי למסקנה סופית אורטל פשוט לא חכמה. כולן סיפרו על העבר שלהן למקרה שיצוץ מקרה כזה. תארו לכם אם דניאל לא היתה מספרת על זה שהיתה ילדה שמנה וכולם שם היו בשוק.

מסיבה אחת - היא מתביישת בדברים שעשתה.

היא לא מבינה שבן אדם לא יכול למחוק את העבר שלו ולהמשיך כאילו לא קרה כלום, בכל שלב בחיים זה יכול להתפוצץ לה. כואב לי עליה עכשיו, כפי שהיא הוכיחה עד עכשיו, אין לה כוחות להתמודד עם מצבים כאלו......מעניין מה יתפתח מזה.

זאת ועוד..

היא לא חייבת שום דבר לאף אחד, והיא לא חייבת לספר שום דבר. שיכנסו פה לפרופורציות. ביחוד אם זה משהו שהיא כנראה רוצה לשכוח שהיה.

היא לא חייבת, אבל זה כאילו מדובר בשתי נשים

שונות ואני מתארת לעצמי את ההפתעה של הדיירים בוילה לנוכח התמונות האלו...... אם לא הייתה מספרת אבל מתנהגת רגיל, ניחא. אבל לא סיפרה ומתנהגת כמו אחותה החרדית של ההיא מאגו, זה קצת מחשיד, זה מה שאני מנסה לומר כבר חודש ימים.

לא חייבת זה נכון, אך מצד שני, היא משחקת

כאילו היא הבתולה מריה. יש קשר חזק בין העבר להווה ובטח לעתיד. במקרה הזה העבר שלה מאד רלוונטי, ולו הייתה חכמה הייתה לפחות רומזת או אומרת משהו בצחוק. לא שזו בושה אך היא מתחסדת וזה בדיוק ההיפך מהפתיחות בה היא חיה

אז לפי השיטה שלכן../images/Emo41.gif

אם מישהי פעם בחיים שלה הייתה חיה מסטוץ לסטוץ , זה אומר שהיא צבועה אם בקשר הבא שלה היא רוצה לקחת דברים לאט יותר? אם היא הייתה נערת אגו, משהו שהיא ככל הנראה מצטערת עליו, זה אומר שהיא חייבת להיות יותר פתוחה מינית? תחשבי על זה בהגיון רגע! נ.ב היא לא חייבת לרמוז שום דבר.. עם או בלי רמיזה עדיין היו קוראים לה פה צבועה בגלל הסו קולד צניעות שלה. ועדיין שם בוילה יתחילו לעשות בדיוק את מה שאתם עושים פה. מדובר פה בבני אדם, דברים משתנים, אנחנו אנשים מורכבים והם נמצאים בסיטואציה מורכבת. חלילה אני לא באה במתקפה, רק רוצה להבהיר את הדברים בצורה הטובה ביותר.

לא סוזי, זו לא הכוונה

אם מישהי פעם הייתה מסטוץ לסטוץ, וכעת היא רוצה לקחת דברים לאט, אזי היא מסבירה לאותו אחד שאליו היא רוצה להתקרב (לבסס קשר על אמון) ולומר שזה נובע מכך שפעם היא הייתה מסטוץ לסטוץ והחליטה שמתאים לה לאט. לגיטימי זכותה. אבל אותה אחת שהייתה פעם מסטוץ לסטוץ, תשחק אותה בתולה וכזו שמעולם לא שכבה עם גברים מקסימום אחד, אזי זו התחסדות בעיניי. (וזו רק אנלוגיה כמובן לפי הדוגמה שהבאת) זו לא צביעות זו התחסדות. אורטל רצתה להצטייר כבחורה טובה, מופנמת, מתוקה, ביישנית, תמימה. היא רחוקה מלהיות תמימה זה בטוח. מתוקה, סבבה, גם נראית בחורה טובה. לי יש סלידה משחקני/שקרנים/יומרנים. והיא כזו. אגב-אנשים לא משתנים כל כך מהר. ממש לא. בטח לא אחת שיצאה עם עשירים בשביל כסף וכעת היא בתכנית הזאת בשביל כסף.

למעלה