שרשור טרום לילה

webguy

New member
גם דניאל בגיל 18 עברה לגורר עם גבר ..

קרן נכנסה למיטה כדי לבדוק ...

webguy

New member
הקשר שבגיל כזה זה לא נורמה מקובלת ..

גם אורטל עשתה משהו שהוא לא נורמה .. ועושיםמזה ביג דיל .. והפקרות מינית .. אז מה ההבדל ..?

webguy

New member
לא זה לא סתירה זה שנוי ..

אורטל של פעם .. זה לא אואטל של היום :)

thisisme4

New member
היא לא צבועה אם היא רוצה לקחת דברים יותר לאט

אבל כנות ופתיחות ... סוזי יקרה.. אם היא מעמידה פנים שהיא בתולה עם הבחור החדש, ולא מספרת לו שהיה לה עבר מיני עשיר .. שזה אגב בכל מקרה חשוב לדעת בימינו. יש מחלות ולא נוסיף... זה משהו אחד. אם היא פתוחה איתו ומסבירה לו שהיא שינתה את חייה והיא לא מעוניינת יותר בסתם סטוצים או אהבה חולפת והיא רוצה שיהיה איתו משהו רציני ולכן היא מתקדמת איתו לאט זה משהו אחר.

thisisme4

New member
וואי עוברת אורח כתבנו אותם דברים ../images/Emo141.gif

לא ראיתי שכתבת בכלל אותו דבר כמוני. great minds think alike?

../images/Emo41.gifלשתיכן../images/Emo41.gif

בחורה שאינה בתולה זה לא אומר שאין בה עדיין תמימות כלשהי. נערת אגו זה לא שווה למישהי עם "עבר מיני עשיר"
איך הסקת את זה ME? נערת אגו זה לא זונה, זה לא מעיד שום דבר על העבר המיני שלה. (כלומר, זה לא מעיד שהיא פתחה רגליים לכל מרעין בישין). עוברת, לדעתי היא לא צריכה לשטוח בפניו את העבר שלה כדי להסביר לו למה היא כמו שהיא עכשיו. הוא לא מכיר אותה מפעם, הוא מכיר אותה כאורטל היותר בוגרת, וזה מה שהיא עכשיו. מה שהיה היה, והיא רוצה לשכוח מזה. אנשים יכולים להשתנות ומהר מאוד במקרים כאלו. וזה קורה כל הזמן. אם היא הייתה מתמסרת מהר היא הייתה שרלילה, וכשהיא משנה את דרכיה, אז היא מתחסדת. היא תמימה ומינית בו זמנית, היא רצתה להתפרסם,היתה צעירה מרדנית.. וזהו.

טוב, זו דעתך. דעתי שונה מאד

אגב, היא לא חייבת לשטוח, היא יכולה לספר תמצית או חלק מזה. אין צורך בפירוט יתר. תמימה ומינית בו זמנית כן. אך אורטל לא תמימה, ולא בגלל שהיא מינית, אלא מאחר ועברה מספיק דברים בחיים שלה, בעיקר עם גברים. את כאישה, יודעת מה דרוש מאישה כדי לצאת עם עשירים שמן הסתם לא בדיוק הייתה מאוהבת בהם? אני רק יכולה לשער שזה דורש המון משחק, המון כאילו, המון מיניות ובטח לא תמימות. רוב ה'שינוי' שלה נובע לדעתי בגלל שהיא בטלוויזיה, מול משפחתה, חבריה ואחוז מצומצמם ממדינת ישראל כי הרוב לא צופים :) אך בעיקר בגלל המשפחה. את זה אני יכולה להבין.

thisisme4

New member
הסברתי שוב ושוב... הבעיה היא בדיסוננס

שוב פעם - אין לי בעיה עם קליפים חצי עירום באגו - עם כל הצער, אני פשוט לא הייתי רוצה לראות את עצמי, (גם אם היה לי גוף לתפארת מדינת ישראל, או את אחותי או חברה טובה או מישהי מהמשפחה) מדגמנת כגוש בשר. אבל ניחא, מותר ובסדר. אין לי בעיה. קורה. טועים... המון דוגמניות ואפילו הזמרות הכי מוצלחות בזכות הקול והכשרון עושות את זה כי מה שמוכר היום זה גוף גוף ציצי ותחת ובטן שטוחה, סבבה. אבל איך שהיא מציגה את עצמה כמישהי צנועה וקראית.. חבל עליה. ושוב, היא בחורה מאוד מאוד לא חכמה. שזה גורע מהערכתי אליה.

webguy

New member
אורטל של היום זה לא אורטל של פעם ..

אז למה להציג אורטל של פעם שזה כבר עבר מהעולם .. היא מציגה את עצמה בהווה והוא שונה מהעבר .. מה כלכך קשה להבהיר פה ?
אדם אמור לדבר על עצמו ומצבו בהווה ולא על מה שלא רלוונטי

לא יודעת אם אצליח לנסח את זה כמו שצריך

(שתיתי שתי כוסות יין חחח) אני אנסה בקצרה. אין לי שום בעיה עם הצילומים לאגו, עם הקליפים עם שום דבר. יש לי בעיה עם איך שהיא מציגה את עצמה. עם ההסתרה. עם ההתנהלות הסו קולד מסתורית. היא לא מסתורית ולא נעליים, היא פשוט חיה בפחד מתמיד שמשהו מהעבר הזה שהיא רוצה לקבור יחשף. אני טוענת שכל ההתנהלות שלה נובעת מהמקום הזה, של הפחד . חוסר התקשורת שלה עם הסובבים אותה רוב הזמן שותקת. מרבית הדיירים טוענים עד היום שהם לא מכירים אותה למרות שחיים איתה כבר תקופה. היא לא חייבת להם כלום, ברור. אבל יש השלכות להתנהגות הזאת, תרצה או לא תרצה. בן אדם יכול לשנות דרכו, להפוך לנזיר, אבל אי אפשר לשנות את הבסיס שלך, את הפנימיות, זה משהו שילווה אותך אם תהיה נזירה או זונה (סליחה על הצרפתית) כשאת מסתירה כל כך הרבה, כשאת בצורה מאולצת משנה את התנהגותך, צפי פגיעה. זה יצוף. סתם דוגמה קטנה, כשהתנשקה עם איתן, אלו היו נשיקות מלאות תשוקה וחשק, כי היא חשקה בו והיא הייתה טבעית וזרמה עם עצמה. עם אורן, זה מביך ונראה מאולץ ולא אמין, למה? כי אני מנחשת שהיא איתו כי היא צריכה (לצורך המשחק) ולא כי היא רוצה. ההבדלים האלו בהתנהגות הם לא משהו שהיא עושה בצורה מושכלת, אלא תוצאה של נסיונות כושלים להיות מי שהיא לא. מקוה שהובנתי

webguy

New member
אנשים לא יכולים לשנות תפיסת עולם ?

מה הקשקוש הזה שלך ? אנשים חוזרים בתשובה ומסמים עוברים לגור במאה שערים

webguy

New member
אין חובה לאדם לספר הכל ..

יש לכולם שלדים שלא נעימים .. זה לא ענין שהוא חובה ..!! מאחר ואין לזה קשר גם דוגמניות ערום מתחתנות אגב ..:) ובכלל דוגמניות חושפות כל יום גוף באותה צורה .. וזה לא דבר שצריך להצהיר עליו ..הרי היא היתה דוגמנית ..!!

למעלה