לא יודעת אם אצליח לנסח את זה כמו שצריך
(שתיתי שתי כוסות יין חחח) אני אנסה בקצרה. אין לי שום בעיה עם הצילומים לאגו, עם הקליפים עם שום דבר. יש לי בעיה עם איך שהיא מציגה את עצמה. עם ההסתרה. עם ההתנהלות הסו קולד מסתורית. היא לא מסתורית ולא נעליים, היא פשוט חיה בפחד מתמיד שמשהו מהעבר הזה שהיא רוצה לקבור יחשף. אני טוענת שכל ההתנהלות שלה נובעת מהמקום הזה, של הפחד . חוסר התקשורת שלה עם הסובבים אותה רוב הזמן שותקת. מרבית הדיירים טוענים עד היום שהם לא מכירים אותה למרות שחיים איתה כבר תקופה. היא לא חייבת להם כלום, ברור. אבל יש השלכות להתנהגות הזאת, תרצה או לא תרצה. בן אדם יכול לשנות דרכו, להפוך לנזיר, אבל אי אפשר לשנות את הבסיס שלך, את הפנימיות, זה משהו שילווה אותך אם תהיה נזירה או זונה (סליחה על הצרפתית) כשאת מסתירה כל כך הרבה, כשאת בצורה מאולצת משנה את התנהגותך, צפי פגיעה. זה יצוף. סתם דוגמה קטנה, כשהתנשקה עם איתן, אלו היו נשיקות מלאות תשוקה וחשק, כי היא חשקה בו והיא הייתה טבעית וזרמה עם עצמה. עם אורן, זה מביך ונראה מאולץ ולא אמין, למה? כי אני מנחשת שהיא איתו כי היא צריכה (לצורך המשחק) ולא כי היא רוצה. ההבדלים האלו בהתנהגות הם לא משהו שהיא עושה בצורה מושכלת, אלא תוצאה של נסיונות כושלים להיות מי שהיא לא. מקוה שהובנתי