שרשור יומולדת
הפעם שונה

YuviChan

New member
שרשור יומולדת../images/Emo65.gifהפעם שונה../images/Emo77.gif../images/Emo70.gif

היי כולם... בשרשור יומולדת הזה אני מבקשת שתגיבו כך: 1)תכתבו את שמכם\ן. 2)תכתבו את תאריך הלידה שלכם\ן. 3)תכתבו בני כמה אתם\ן. 4)ותכתבו מה אתם רוצים ליומולדת (אבל משהו שאפשר לתת בפורום כמו: תמונה קישור לאתר כלשהו וכו'...) אז.........תגיבו הרבה
ותזכרו-סאשי אוהב אותי

Omega Dark

New member
הנה שלי

שם: יוגב תאריך: 17/4 אני עכשו בן 15 ושנה הבאה בן 16.... מה שאני רוצה זה את כל אינויאשה ב-DVD.....אבל אף אחד לא יביא לי אז אני יבקש תמונות של מירוקי+סאנגו=הזוג המושלם...

seshmaro1

New member
יש לי תמונה של מירוקו ושאנגו

אבל זה
מהסרט אז עם אתה רוצה אז תבקש

keep smiling

New member
אניני~../images/Emo23.gif~../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

1~אנוכי היא קיפי~ 2)אנוכי נולדה ב 15.10 3)אנוכי אהיה בת 17 @@; 4)אני רוצה ליומולדת מפגש {:

לניצנע יומולדת עוד 28 ימים!!!!|בלון

שמי: ניצן אלון, ניצנע בשבילכם תאריך לידה: 26.06. למי שלא חישב את זה לבד בת כמה: 13 בעוד 28 ימים משהו לתת לי: פנארטים של קגומה/אינויאשה, או כל הפרקים מ1-10 במסן (התחלתי לראות מפרק 11)

אוקי אז ככה....

שם: ליר תאריך לידה: 6.8.1991 גיל: עוד חודש וחצי בת 14!! רוצה ליומולדת:אמממממממממ....... או תמונה או קישור לאתר שיש בו תמונה של אינויאשה וקאגומה מתנשקים!

טוב ...

שמי:פולינה תאריך לידה:09.08.1991 גיל:עוד בארך 3 חודשים בת 14
מתנה:כל דבר שתיתנו !{אני מיסתפקת במועט אבל אולי סרט של אינויאשה או שמן כינג או...כל אנימה נורמלית ..אני אשמח לקבל{לפחות קישור})

^^.פפ.ניפ.הנה.

שם: עדיין בתהליכים אבל ביינתים תקראו לי חופית. תאריך לידה: 11.6.1993 ואני אהיה בת 12 (בת מצווע.) מתנה מהפורום: מפגש. כמו כיפע. אבל אם זה לא אפשרי
אז אני ארצה תמונות של אינוי / סאשי נאמי,חופית אני הולכת לטיול שלושה ימים אני לא אהיה פה שלושה ימים...
ביי.

אנשים דורשים מפגש!!!!

גמני רוצה מפגש ליומולדת! (סורי לא חשבתי על זה..חיחי...) אבל באמת אנשים אני רוצה לראות אתכם!

Freaky Angel

New member
ניא~! P=

שמי: ריין-צ'אן. תאריך לידתי: 26.9.1987 (26 לספטמבר). גיל: 17. מה אני רוצה ליומולדת: מצלמה דיגטלית/ מחשב לפטופ/בובה של דמות מאינויאשה או מסדרת אנימה אחרת שאני אוהבת וכך גם כל דבר אחר של אנימה/ דיסק של אוונסנס P= ניו-ניא
.

למעלה