שרשור יומולדת
הפעם שונה

Naraku SeXy

New member
טוב ^^

1. זהר... 2. 31.10.91 .. כה אני יודעת שזה עוד מלא זמן >_> אבל אני בונה על היומולדת של אח שלי ^^ 3. אני אהייה בת 14.. אז עכשיו אני בת .. אממ 13 וחצי בערך , אין לי כוח לחשב! 4. אני רוצה הרבה תמונות יאוי, תמונות של נאראקו בלי בגדים בכלל ! בלי צנזורה, בלי מעצורים ! והכל ביפנית ..סתם ! חחח אז, דוג'ינשים של אינו/סאשי , ושל נאראקו לא משנה עם מי העיקר שיהיה בן! אבל לא עם טוטוסאי.. בעע וגם לא עם מיוגה.. בעצם מיוגה לא בן , הוא יותר פרעוש..

סאנגו

New member
שלי!!!

שם:בר תאריך לידה: 6.6 בת: 14 רוצה ליומולדת: פנארטים של סאנגו+מירוקו וקאגומה+אינויאשה ושאלה מי לומד של"ח והוא בכיתה ח' או ט'? כי יש טיול לירושלים ב-6.6 לשלוח למסר... (תשובה)

seshmaro1

New member
היי

אני לא רוצה להשמה חנפנית אבל עם לא מפריה לך אז שאנגו זה עם ש' תשני רק עם בלך

GalBatz

New member
זה לא.../images/Emo3.gif

מבטאים את זה סאנגו, ואין שום סיבה לכתוב את זה עם ש'. אני לא יודעת מה עבר על המתרגם כשהוא החליט שזה עם ש'.

סאנגו

New member
צר לי....

להודיע לך.... שסאנגו כותבים עם ס' ולא עם ש'... וזה שערוץ הילדים דיסלקט זה לא אומר שאני כזאת...

keshush

New member
את יום לפני ושנה אחרי!!!

אני בט' ויכול להיות אני אצא עם ח'

רעיון נחמד ^_^../images/Emo107.gif

שם: ענבר תאריך לידה: בראשון במרץ. גיל: 12 מה אני רוצה ליומולדת: חתלתול ורוד D:

אני!

שם:דנה תאריך:25.9.90 מאזניים!! בת 14 וחצי מה אני רוצה ליום הולדת?.. אממ את קוגה המושלם!!
תמונות וכל מיני דברים יפים..

karyn

New member
הנה שלי

1)תכתבו את שמכם\ן. 2)תכתבו את תאריך הלידה שלכם\ן. 3)תכתבו בני כמה אתם\ן. 4)ותכתבו מה אתם רוצים ליומולדת תשובות: 1) קארין 2)28,10,92 3)12.5 4)תמונה של קוגה וקגומה!

metuka15

New member
אני ^_^

שם:סיון (אבל רצוי מאוד קסואי) תאריך לידה:23.6.89 גיל:חודש הבא 16 מוחעחעחע ^__^ מה אני רוצה ליומולדת? אמממ..שונן איי ויאוי אינויאשה וסאשי או סתם תמונות יפות של סאשי למאגר..או שסתם תמונות נחמדות של הדמויות..בקיצור..מה שבא לכם

metuka15

New member
הו כן

אני אשמח גם לקבל מפגש..זה בכלמקרה בחופש..רק שב-26.6 יש לי מתכונת בהיסטוריה..אם אני לא טועה בתאריך ><

seshmaro1

New member
הינה שלי

1) שלום אני דנה רקני 2) התאריך שלי הוא 23.7.94 והעיברי הוא ט"ו באב 3) אני בת 10 וביומולדת שלי אני יהיה בת 11 4) אני רוצה שכולם ידעו שאני אוהבת את סשומארו והוא רק שלי אהה ואני רוצה ליום האולדת את התמונות הכי יפות של סשו כמו התמונה שיש לי.

סאנגו

New member
הנה תמונה...

אולי יש לך אותה אולי אין אבל לא נורא זה מה שיש...

../images/Emo20.gif

שם: עדן. תאריך לידה: 2.11.87 (נובמבר ^^ עקרבית!) גיל: עכשיו 17 וחצי, נובמבר 18. מתנה ליומהולדת: את זוהר
ואם אפשר את נראקו כשלגופו סרט מתנה בלבד, ואם אי אפשר... אז פאנארטים בהמונים שלו.

למעלה