שרשור יומולדת
הפעם שונה

GalaxyAngel

New member
אני ^^

קוראים לי גל ^^ נולדתי ב1\24.. אמממ... אני בת 12 עכשיו.. וליומולדת? אמממממ הרבה פאנארטים של סאנגו ומירוקו- יחד או לחוד (עדיף יחד)

../images/Emo32.gifהתשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo77.gif../images/Emo43.gif

1)שם:שיר
2)תאריך לידה:12.6.1991
3)גיל:אני בת 13.5
עוד מעט אני בת 14
4)מה אני רוצה לכבוד יום ההולדת:בובות של אינויאשה וקגומה

Kiku

New member
אני!

שם: ריטה תאריך: 19.01 גיל: 15 מתנה: ברכות ואפשר גם כל תמונה יפה מהסדרה...

נטי נאן

New member
אני

שם: נטי תאריך לידה: 15.5.1987 גיל: 18 והמתנה שאני רוצה היא מכונית
אבל אם זה יותר מידי אני יכולה להסתפק בתמונות של אינויאשה...

שנינוש 1

New member
אני

נרשמתי לפורום לפני הרבה הרבה זמן אבל אני לא רושמת הרבה בפורום!!! שם:שני כהן תאריך לידה:16.11.91 בת:13 וחצי ליומולת אני רוצה:שום דבר (אני לא בררנית) הייתי רוצה אולי קישור למקום שאפשר להוריד ממנו את הסרטים של אינויאשה!!!

אני אני אני אני0__0

השם שלי: טלי אבל הרוב קוראים לי קאטסוקי תאריך הלידה: 30.5.91 זאת אומרת מחר יום הולדת^^ בת:14 ומה אני רוצה מתנה: אוף קשה ^^;; אבל בסדר*0* 1. אני רוצה תמונה של ג'קוטסו שכתוב באנגלית: גברים אמיתים לובשים ורוד 2.תמונה של נאראקו+ברכה 3. מלא חיבוקים ונשיקות מכול חברי הפורום

blck angel1

New member
אוקי אני ../images/Emo3.gif

1. נועם 2. 15.5 3. מממ שאני אנהל פורום יוגי הו

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifMy Turn!

שם: תום תאריך: 31/1/1991 גיל: 14 (כרגע, יומולדת הבא זה 15
) מתנה שאני רוצה: 1.) את כול משחקי הווידאו של אינויאשה 2.) את כול הדיסקים של מרילין מנסון (יש לי רק 4
) 3.) פגישה עם מרילין מנסון ועם להקת Megadeth (זה בחיים לא יקרה
)

שלי ^-^

שמי: Daniel תאריך לידה: 25.4 גיל: חסוי מה אני רוצה ליום הולדת? אמממממממ לא יודעת לא חשבתי על זה אז אני אסתפק בתמונות של אינויאשה של כולם חחחח ^-^

GalBatz

New member
המ?

1. שמי הוא גל. באסה. 2. נולדתי ב-4.2.1990. 3. אני בת 15, שלושה חודשים ו-25 ימים. 4. אני לא יודעת. האע. בכלמקרה יש עוד המון זמן עד היומולדת שלי.P:

גהה

New member
אממ

קוראים לי.. בואו נשאר עם גהה בנתיים. נולדתי- 12/7/88, כ"ז תמוז תשמ"ח. בת 16... כמעט 17. אני רוצה מגבר לחשמלית ליומולדת אבל אתם לא תקנו לי כי אתם לא באמת חברים שלי.. פויה.

Stinki Winki

New member
אני^____^

1. נֹעה
2. 9/5/1990 3. 15
4. כבר היה לי מומולדת... אבל אני הייתי רוצה (לשנה הבאה
) תמונות יפות של מירוקו סאנגו ונארקו! ^__^

MayaChan

New member
הנה שלי |בלונים|

אני בת 14 ו-10 חודשים. תאריך לידה: 28.7.90 מתנה:קישור ל...משהו שקשור לאינויאשה וקגומה,תחליטו לבד

ר.

רשמתי את כל התאריכים ביומן וזה עשה לי בלוטה ביד {אז מי ששיקר
} ואני אשתדל לרצות אותכם!

keshush

New member
אני!!!

שמי- קשת תאריך לידה- 7/6 (עוד 9 ימים!!!) בת כמה- עוד 9 ימים!! 15 מה אני רוצה- יותר מדי דברים אבל תמונות של אינו + מירוקו יהיו נחמדות (אם יש כאלו...)

למעלה