שרשור יומולדת
הפעם שונה

Fay Wood

New member
מואה!!!! ../images/Emo168.gif

אני רק מראה שאני לא יודעת צרפתית
1. מי ניים איז אפרת 2. 20/8/91 3. אני אהיה בת 14 ^_^; 4. אהה.. אני רוצה... את איימי לי!!!!!!!
...אין לי סיכוי? T____T אז אני לרצות קוגה-קוןן!!!
טוב, די, אני אסתפק במפגש פורום... או הרבהבהבהבהבה יותר טוב- שנלך כל הפורום לראות את הסרט השני של אינויאשה בקיץץץץ!!!! זה יהיה כל כך מאגניבב!!!! (וככה חברה שלי לא תסחב אחרי... >.>*) אחלה מתנת יומולדת ^_^

מית צאן

New member
אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif אני רוצההההההההההה../images/Emo70.gif

אוקה:
עמית (מית- צ'אן
)
תאריך לידתי: 11.3.1993
אני בת 12 ו... ו... *בודקת* חודשיים ו-19 ימים בדיוק
אני רוצה את...
אינויאשהההה
ו.... סוס (לאמשנה איזה סוג רק שיהיה נוח וחתיך)
ואני רוצה להיות רוכבת סוסים ולחיות בכפר/קיבוץ...
מן מבודד כזה...
אני דמות מתבודדת...
הכירו נא:
עמית המתבודדת
בעעעעעעעעע אני משועממת...
(זה לא משהו שאפשר לתת בפורום... סורי... פשוט לא היה לי רעיון....
)

ShiraChan

New member
עכשיו אני ^.^ למרות שזה קצת מאוחר:p

הנה: 1)שיר ^.^ -> שיר(ה) צ'אן 2)27/05/1987 הגזנתי קצת
3)18 מיום שישי ^.^ (לפניי יומיים0.0) עכשיו גם אני מיצי חוקית
4)אז מה אני רוצה?... אני לא רוצה כלום, חוץ מזה שאני רוצה שיזכרו את היום הולדת שלי. ^.^ טוב נשאר לכם עוד שנה כדי לזכור
נראה אם תצליחו להחזיק מעמד, אני בודקת אותכם >=]

מיי בירסט'דיי!!

קוראים לי הדארו (הדר) 22/3/90 אני בת 15 ושלושה חודשים ואני רוצה ליומולדת- אפשרות לעשות ציור קיר כל כל הקירות בחדר שלי (כולל התקרה) וזה הולך ככה- על הקיר לצייר יער (בזמן חצות בחשכה) כזה כאילו אני ביער... ויצורים כאלה מעופפים כמו באגדות וזוהרים... ובתקרה כוכבים (כמו גלקסיה ושביל החלב)ועוד דרקונים עפים כאלה... זה יהיה משו מיוחד... אני מתה לזה!!

אווו טעיתי...

אם זה משו שאפשר לקבל דרך המחשב אז... תמונה של סאשומארו גדולה יפה כזאת כמובן :)

J e i n

New member
'ני

כרגע אני (ג'ני) בת 13, יהיה לי מומולדת ב-19 בנובמבר ואני רוצה תמונות בישיות ומצחיקות מאינויאשה, ושל כל מיני פיות. וגם מידע על אוונסנס, טאטו ואבריל לאבין (הגזמתי?... טוב, זה לא שאתם חייבים). אני תוהה אם הפורום בכלל יפעל עד אז.... הרי אינויאשה כבר יגמר, לא? ואני אשתדל לזכור, יובל ^.^

Fay Wood

New member
מידע על אוונסנס ../images/Emo168.gif

את יכולה לקבל ממני שתרצי
איימי לי....

ketty the sheep

New member
אוקיי.

שם: קטי. תאריך לידה: 27 ליולי. מה אני רוצה ליום ההולדת ואפשר לקבל וירטואלית? D: כמה דוג'ינשיני יאוי יספיקו.
(וביום ההולדת הזה אני סוף סוף אוכל לקרוא אותם בצורה חוקית. XDDDD ).

../images/Emo64.gifאני קטנה../images/Emo3.gif

1)יער 2)5.12.93 3)11 וחצי
4)רקעים של נאראקו ורקעים של סשומארו

YuviChan

New member
תורי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

שמי: יובל אני בת....10 עוד מעט 11 תאריך לידה: 22.6.94 רוצה ליומולדת: תמונות של סאשו או את סאשו מתנשק עם מישהיואת הראש שלי במקום..תקחו מפקולינה או מ מית צ'אן תמונה...

טוף...

שם: חופית D: תאריך לידה: 15.5 ^^; גיל: 16 *O* מתנות: תמונות של סאשומארו, גינטה! גינטה! *_* בובה של סאשומארו, בובה של גינטה!~ פיק גינטה\קוגה! פיק סאשומארו\אינויאשה D: וכו'.. D:

למעלה