שרשור יומי, והיום, שאלה:

איזה סיום מהמם

פרק פשוט יפה. אין לי כוח לפרט >< חוץ מזה שאהבתי את הקטע שאינו אמר שבסופו של דבר אולי הוא יקרע גם את קגומה לגזרים. אה, וגם היה מצחיק איך שהוא שטף את עצמו במים. וזאת רק אני, או שהקול של רין השתנה? אה וגם שסאנגו אמרה שהיא תשאר לצד אינו תמיד. כל כך אצילי מצידה!!!!

חכי שתראי את כל התקריבים שעשו לאינו

בטח אני אעלה אותם מחר

keshush

New member
היה פרק יפה היום אבל עצוב

אני לא אוהבת את אינו שד הוא לא נחמד... איזה יופי בסוף הקטע עם אינו וקגו איך הוא דואג שהוא יפגע בה וכשהו ניסה להוריד את הריח מהטפרים זה היה מצחיק היה עוד קטע מצחיק כשקגו רצה לאינו אחרי שסאשו פגע בו והעיף אותו אז איך שיפו כזה עף ממנה.... זה היה חמוד אז הסיכום שלי הפרק היה עצוב מצחיק ויפה "אני הולך עם פיצול אישיות (גם אני, גם אני)" "אני הולך עם פיצול אישיות (גם אני, גם אני)"

keshush

New member
שכחתי את רין!!!!!

איך יכולתי לעשות דבר כזה?!?!?! איזה חמודה כשג'אקן התחיל לספר והיא הלכה "אני לא אוהבת להקשיב לסיפורים ארוכים" חחחחחחח איזה מתוקה הילדה הזאת מתה עליה!!!!!!!!

MayaChan

New member
היה פרק יפה!

והקטע בסוף עם אינו'+קגומה היה מדהים! אבל אני לא רוצה שהוא יהפוך לשד והוא מנסה למצוא פיתרון כדי להיות שד לא אכזרי...אבל בכל זאת... עדיף ככה!

The Snow fox

New member
פשוט פרק מעולה../images/Emo63.gif

למרבה ההפתעה, נהינתי בעירקר מהסוף. אני אוהב שמפצלים את הרבוצה למירוקו/סאנגו (אוי, הם כלכך חמודים ביחד
) ואינויאשה/קגומה (^^). בכלל הסצינה של הסוף הייתה מדהימה. הייתה לה אווירה נורא יפה... והגעתי למסקנה שאני לא אוהב את אינויאשה היוקאי, הוא יותר מדי מטורף ומזכיר לי את השדים המפגרים האלה שמופיעים סתם ואינויאשה רוצח וזהו. אבל כל הדילמה הזו עם הלהיות שד או לא להיות שד, ממש יפה. בזמן האחרונים הפרקים פשוט נהיים טובים יותר ויותר; כל היחסים בין הדמויות הרבה יותר מורכבים ממה שהם היו פעם. ומחר יש את הסצינה מהקליפ של פיוקאי מורי. ואיך לעזאזל הוא אמור להביס אויב כלכך חזק?...

איזה פרק....

יפה אבל עצוב שאינו הרג ככה את כל האנשים!
וסשמארו די טוב לאח שלו בסופו של דבר!
והכי הרג אותי שהמשרת של סשמארו חיפש אותו בבור הקטן!

MayaChan

New member
נצל"ש [בערך...]

אינויאשה יאהב בסוף את קגומה יותר מקיקיו? זה חשוב!!!

Bakura

New member
מה זה משנה? בסוף שתיהן ימותו,

ורק סאשי ישאר לעד

Bakura

New member
בני אדם לא חיים לנצח, את יודעת../images/Emo98.gif

לעומת זו, שדים כן. עד שרוצחים אותם. ואף אחד לא מתקרב לרמת הכוח של סאשי סאמה.

לי Li

New member
indeed ^^

סאשי/אינו = שליטה
למרות שגם סאשי/אני = שליטה
אבל זה פחות אפשרי

למעלה