שרשור יומי, והיום, שאלה:

שיו זה כזה חמוד!!

איזה מאמי זה! מין כזה סידרת פעולה ולחימה עם טאצ' עליז של Shojo (=אנימות לילדות מתבגרות בדרך כלל סיפוריי אהבה מדהימים ויפים!!) i heart inuyasha!!!.. אני כל כך שמחה שהביאו את זה סוף סוף לארץ...^_^

שיפו היה מצחיק כשהוא הגן על קגומה

חחח הוא כזה קטן מול כולם. זה לא היה אמור להיות הפוך? ואיזה זונות הנשים של הכפר! "אל תתקרבו לשד הזה הרוצח" אחרי שהוא הציל אותן, ככה הן גומלות לו. מעורר בי חלחלה.

FireZeroX

New member
אהבתיייי!!

1) כל הקטע של אינו\קאגו ממשיך 2) כל הקטע של אינו\סאשי (?!) ממשיך 3) XDDDD על הקטע שג'אקן מחפש את סאשי בבור 4) אני אוהב את הסבא הזה! הוא כזה חמוד! בא לי לגדל אותו!

Michelle123

New member
לא ראיתי... שאלת ספוילר

הייתי בהופעה של ילדים מהכיתה שלי.. הם שרו לפני טיסה לסיבוב הופעות במיאמי..... אבל ראיתי במחשב היה פרק שווה היום.. מממממממהההההההההההההההההההההההההההההההההה סאשומרו ואינויאשה ישלימו בסוף? מוזר..

אחלה פרק :)

לג'אקן יש חרדת נטישה "סשומארו סאמה! למה נטשת אותי? זה בגלל שאני עם רין? סשומארו סאמה!!"
רין חמודה! היא כזאת מותק ^__^ אבל זה היה טיפה צפוי. סשומארו מדבר עם העץ ושומע על אינויאשה שד מלא, סשומארו הולך לחפש את אינויאשה ובדיוק אינויאשה הופך לשד מלא... איזה תזמון מושלם יש לסשומארו הזה... "אל תגיד לי שאתה מפתח כלפיו אהבת אח!" מירוקו והמוח שעובד שעות נוספות

לי Li

New member
=O אני לא מאמינה ששכחתי להגיב

עד עכשיו
בכל אופן, היה פרק כזה שולט ^^ סאשי, סאשי ושוב סאשי
מההתחלה ידעתי שהוא שולט ^_^ הוא בא כדי להגן על אינויאשה, כמה
ולא זוכרת מה עוד רציתי להגיד ^^" אה, חוץ מזה שאני מאיזשהי סיבה שמחתי שאינויאשה טבח בגנבים, לא ריחמתי עליהם >< סתם מגעילים >< ובסוף אינו היה מסכן ; ;

נורל

New member
חשבתי על משהו תגידו עם נראה

יכול להיות שסשו אוהב את אינו בתור אח וכל מה שהוא עושה לטובתו. שהוא יהפוך לחזק כלומר לעזור לו

Yoley

New member
שאלה... ../images/Emo26.gif

למה קאגומה לא אמרה לאינויאשה אסווארי? זה היה עוצר אותו. כשהוא נלחםעם השד של נאקארו וטסאיגה נשברה היא אמרה אוסווארי והוא חזר לעצמו. איך זה שהיא לא חשבה על לומר לו הפעם?

למעלה