שרשור יומי, והיום, שאלה:

איזו אנימה מדהימה!!

אני אוהבת demon inuyasha! זה כל כך מרגש אחריי זה שהוא לא זוכר כלום אבל מפחד ממה שקרה ויקרה...... זה כל כך יפה!!! ;_; ינו המסכן!! קאגומה! תפנקי אותו מסכן!! חחחח... you know what i mean... lolit! שנגו כזאת מגניבה!!!! ומסכן מירוקו איזה כוסון איך הוא הגן על ינו... עם לא היה מירוקו לא היה ינוישה!! כל.. כך ... יפה!!!..... חחח

J e i n

New member
איזה פרק מדהים!../images/Emo99.gif

היה כזה יפה!!!! ביחוד בסוף! השיחה הקצרה של סאנגו ומירוקו היתה חמודה... בסוף הוא חייך אליה כזה חיוך חמוד... וקאגומה הייתה חמודה כרגיל וג'אקן היה מצחיק ורין מתוקה ואפילו ססמאשי היה בישי! בפעם השנייה מתחילת הסדרה (הראשונה הייתה שהוא הציל את רין) ואינו.... בכלל אין מילים, כזה בישי!!!!!!! איזה פוזה חמודה היתה לו בסוף עם קאגומה.. *מאוהבת/מזילה ריר*

לי Li

New member
רק בפעם השניה?

סאשי בישי בערך כל פעם כשהוא מופיע *.* והשיחה בין סאנגו ומירוקו באמת הייתה יפה ^_^

גהה

New member
שאלה חשובה

למה הדם בסדרה הוא בצבע שחור? כאילו, מילא אם תגידו שזה הדם של השד, אבל אח"כ הוא הרג כמה עשרות אנשים, ועדיין זה נשאר שחור!

HANSAMA

New member
לצרפתים דם כחול ליפנים דם שחור

ולכושים דם לבן!!!

מה פתאום!

דם כחול זה דם יאנני מעל לבניי אדם כאילו בני מלוכה ואלים וכל מיניי כאלה... בתור ילדה שלומדת צרפתית אני לא יסכים לזה!! אבל אני מאמרת שיש להם דם ירוק.. חחחח והדם שחור כי זה מגניב ומדגיש את הדם ראיתי את זה בכמה סידרות..

Bakura

New member
מצטערת לאכזב אותכם, דם הוא בעצם...

שקוף. מה שהופך אותו להיות אדום זה כדוריות הדם האדומות שנמצאות בתוכו, בגלל מספרן הרב. הדם היה שחור כי זה גם כדי להדגיש אותו, כדי להראות שהוא לא טרי.

Horse Wishper

New member
וואו

את עושה שיעורי בית...

Bakura

New member
טוב, אני רוצה לעשות 5 יחידות...

ביולוגיה, צריך להתכונן, נה? ^_~ אם עכשיו אני מתכוננת לחמש במתמטיקה, אנגלית ופיסיקה... למה שאני לא אתרגל את הביולוגיה המורחב שלי פה?

פולי3

New member
ידעתי שהצבע ניתן ע"י הכדוריות האדומ

ות, וחוסר בהן הוא די גרוע.

Yoley

New member
למה זה לא טרי?

ישר אחרי שהוא הרג את האנשים האלה נהיה לו שחור על הידיים, זה כן היה טרי. וגם מלא פעמים כשאינויאשה נפצע הבגד שלו נהיה שחור, וגם כשקאגומה נפצעה בזרוע בגלל קוהאקו, זה היה שחור.

Horse Wishper

New member
זה דם קהה

זה גם דם שהתייבש עליו אז הוא דם קרוש וכהה יותר... *לא יודעת איך רושמים קהה/כהה*

love Jay

New member
פרק מדהים!!! יש לי שאלה...

פשוט אין לי כוח לרשום המ אני חושבת על הפרק של היום ואני לא רוצה לפתוח סתם הודעה רק בגלל שאלה קטנה(וחשובה!) אז סיכמתי שזה פרק מדהים...באמת!! אז השאלה היא: האם אינו וסאשי ישלימו אי פעם?!?! כאילו הם יפסיקו לריב
או שהם ישלימו רק בסרט השלישי שאבא שלהם מדבר אליהם??

למעלה