שרשור יומי!!!!

שרשור יומי!!!!

אז מה?! זה מוקדם סאו וואט? סתם, אני רוצה לפתוח את השרשור כי יש פרק יפה, אז סתמו, אוקיי?! __________________________ לאינויאשה,אני מכור לפספס ת'פרק, זה אסור כי מה יגיד, הפורומיסט?! __________________________ *סוגדת לנעם לנצח על השיר הגאוני הזה*

harar8

New member
גם את וגם אלונית 2006

פתחו שרשור יומי באותו זמן

אוי ואבוי 0_ס

נמ מצטערת אלונית אבל ההודעה של באקורה נדמה לי יותר לגיטימית- היא מופיעה יותר גבוה בעמוד ולכן נראה שנשלחה כמה שניות לפני ההודעה שלך <.<

איררון

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif יש לי רעיון |מנורה|../images/Emo70.gif

אם גם היום לא יהיה התקציר נשלח תלונות לאימל שלהם! שמישהו יגיב!

איררון

New member
לא הבנת כל אחד ישלח אחד אחרי השני!

ככה תהיה יותר השפעה!

פולי3

New member
ערוץ 6 הזונות, הטעו אותי. אמרו ששין

צ'אן נגמר ב21:38 ואני כמו מטומטמת האמנתי להם. בדקתי, וגיליתי את אינויאשה נלחם בטוקאג'ין. אני שונאת אותם. שונאת. שונאת. זונות בני זונות. שרמוטות.

harar8

New member
בפעם הבאה שאת רואה

את זה אל תאמיני לזה הם לפעמים טועים אינויאשה מתחיל תמיד ב21:10

Kagome13

New member
../images/Emo6.gif

איזה מצחיק היה שאניויאשה ראה את קגומה והיא חבקה אותו ואז מירוקו יצא כזה מהשיער של אינויאשה והפרצוף שלה ניהיה אדום..חח

מנמוסין

New member
איזה פרק נסגד../images/Emo99.gif

אינויאשה וקגומה
הפסקתי לספור כמה פעמים הם ראו אברים אינטימיים אחד של השני
הפרק הבא נראה מבטיח "בחיי זו לא הפעם הראשונה שאני נוגע בך שם" XDD הם חשבו שאינו מת ןמה שהיה לכולם לומר זה באקה? נו טוב..

Bakura

New member
היה פרק נחמד היום.

אפילו קגומה הייתה בסדר, למרות שה"אינויאשה" לפני החץ היה מיותר, כרגיל, והיו עוד מספר קטעים מעצבנים, ושהיא נעמדה כזה באמצע האמבטיה (איך אפשר לשכוח שאת ערומה!?!?!?... לפחות היא לא אמרה לו אוסווארי) ושהיא נמרחה עליו חשבתי שאינ הולכת להרוג את הטלוויזיה... מזל שמירוקו הופיע >_>... או שההורים שלי היו כועסים עליי. אבל זה היה כזה איכס... ואינויאשה אנושי הוא מאוד חמוד ^.^ בהתחלה לא ממש אבהתי אותו ככה, אבל הוא פשוט חמוד !!!! ו... הסוף הוכיח, שאחרי שסוףסוף היה פרק שעוד קצת טיפ טיפה התחלתי לחבב את קגומה, היא זונה מפגרת ורעה.

sintesis

New member
נכון!!!!!

היא כפויית טובה בדיוק כמו קיקיו! הוא מציל אותן וקיקיו מאיימת עליו עם סכין וקגומה אומרת לו אוסווארי! כשראיתי את קיקיו עושה את זה באמת העדפתי את קגומה עליה! אבל זהו, אני שוב מעדיפה את קיקיו! קגומה תמותי כפווית טובה שכמותך, הוא מציל אותך ואת גורמת לו להתרסק מול הרצפה! ככה עושים לחבר? ככה עושים בכלל?

אה,

מבחינתך כל מי שמנסה להתחיל עם אינויאשה חוץ מסשומארו היא/הוא זונה מפגר/ת רע/ה >_>

למעלה