שרשור יומי!!!!

חח פרק טוב קצת מחרמן :}

מהרגע שהשמנמן המכוער נכנס לחדר וזרק על הרצפה את הבגדים של קגומה רק חשבתי על זה שהיא באיזה מקום בלי בגדים חחחחחחחחח ואחרי זה שהייתה לבושה בבגד של אינו האדום רק חשבתי שהיא בלי תחתונים : מהלעשות סוףסוף ערוץ הילדים נתן לסדרה להגמר בלי לקטוע אותה! חחח איזה מצחיק בסוף מירוקו אומר "זאת לא הפעם הראשונה שנגעתי בך שם שאנגו" חחחחח חבל על השתי סיומות של הימים האחרונים שלא שודרו אררר פרק נחמד מאוד +

Kiku

New member
פרק מדהים!!!!!!!!!

אינו כל כך חמווווווד!!!! איך שהוא דאג לקגומה! ואז איך שהוא הקריב את החיים שלו!! ואיך שהוא דיבר בסוף! ובכלל כל מה שהוא עשה היום!
ושיפו היה כזה חמוד איך שהוא בכה בסוף ^^ ואיך שהם ראו את קגומה עירומה... חחחח היא הייתה כזאת חמודה והתנפלה על אינוא ואז הם הפריעו להם... חחחח וגם טוקאג'ין אפילו ראה שאינו מאוהב בקגומה!!! הסוף היה בכלל מהמם! הטוקאג'ין הזה דוחה
ממש דאגתי לאינו כשהוא נפל
העיקר שבסוף הכל נגמר טוב... איך שקגומה אמרה "באקה באקה באקה!" ואז שיפו אמר "עכשיו הוא באמת מת" זה היה מצחיק XDDDDDDD סליחה על האורך

Kiku

New member
וסוף סוף היה תקציר של הפרק הבא!

ומירוקו דיבר ^^

Kagome13

New member
כה אם קגומה

היתה מדברת אז זה היה מאוד מוזר לא מציאותי
חח

פרק שולט!!!!!!

זה היה פרק מקסים
! נקראתי מצחוק שמירוקו צץ מהשער של איניאשה ואומר "אני קצת מפריע פה מה..."
ובכלל זה היה מרגש!
אבל קצת איכזב אותי כשהם חשבו שאיניאשה מת וזה כל מה שהיה להם לומר!
במיוחד מירוקו!
כאילו הוא בכלל לא מכיר אותו! אבל כולם היו ממש חמודים(קגומה,אינו,מירוקו)!!!

ודרך אגב.....

מירוקו(
) דיבר הפעם בתקציר לפרק הבא!!!!!כמה נחמד! וקגומה חמודה!!!!
אל תשוו אותה לקיקיו
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kagome13

New member
אמממ תאמת..

אם מירוקו לא היה מפריע לקגומה ואינויאשה מי יודע מה היה קורה..

פרק אחלה-בחלה!@

קרע אותי הקטע עם "אני לא מיללת!" "את כן!" "אני לא! "את כן!" "שתוק ושב!!!" *בום* "עכשיו הוא באמת מת" למה?! כלא צריך מירוקו הוא מופיע... כמו מיוגה.... בשער של אינוי "אני לא מפריע נכון?" .*מאדימה* *צוחרת* *מסתובבת ולוקחת את המעיל של אינוי* ואיך שהם ראו אחד את השני "קגומה..." "אינויאשה...." 8קגומה קולטות שהיא ערומה* *שניהם מסתובבים* *אינוי מתעלף* *היא בוכה* *מירוקו מופיע מהשער של אינוי* *מאדימה* **צורחת* *מתלבשת*

Yoley

New member
גדול! XDDDD

יו, איזה פרק מצחיק... (איך ידעתי שזה יגמר באוסוורי... בזמן האחרון אין פרק שלא נגמר באוסוורי! >< קאגומה באקה.) "עכשיו הוא מת" [מירוקו ושיפו אחרי האוסוורי] XDDDD איזה כיף! סוף-סוף נתנו תקציר לפרק הבא! ^0^ *רוקדת במעגלים* איזה קורע הוא היה, מנקודת המבט של מירוקו! "עזבת רק לשלושה ימים וזה נראה לי כמו נצח..." XDDD ועכשיו לפרק עצמו: אני מקווה שלקאגומה היו תחתונים, כי אחרת זה היה לגמרי מגעיל (תחשבו על מירוקו בתוך השיער של אינויאשה... XD), ועוד עם ה"שימלה" שהיא אילתרה מהחולצה של אינו... ואיזה מצחיק מירוקו הזה, שהוא מתחיל ישר להספיד את אינויאשה ולחשוב שהוא מת. >_< נ.ב. הפרק הקודם לא היה פחות יפה.

sintesis

New member
לא היו לה תחתונים

ראו בקטע אחד. לא ממש ראו, אבל ראו שאין לה

לי Li

New member
היה פרק חמוד ^_^

אינויאשה היה כל כך שולט בפרק הזה *.* אבל ממש שולט. הקטע שהוא ראה את קאגומה ערומה היה מצחיק. אהבתי את דרך המילוט של קאגומה מירוקו ושיפו מהעולם הקטן ^.^ והמ, מה עוד? אה כן, שוב לא הבנתי למה תמיד שאינויאשה נלחם קאגומה נזכרת לעזור ברגע האחרון ולפני זה רק צופה בו ובוכה. אוי, והיום בסוף היא הייתה כ"כ פאקצה ~_~ דאמט, מכות ~_~ והיה סוף מצחיק ^_^ אה, ופרק הבא נראה כזה שולט *.* סאנגו חוזרת ^_^ עכשיו רק צריך גם את סאשי ; ; עברו יותר מידי פרקים בלעדיו ; ;

sintesis

New member
דרך אגב למה הסמוראי האידיוט הזה לא

ברך יחד עם החבורה?

מנמוסין

New member
יש עוד אופציה

הוא יצא אחריהם. הרי ראו שיש לו איזו בעיה ללכת, הוא לא היה מספיק לצאת איתם ולהגיע לבגד של קגומה..

למעלה