שרשור יומי!!!!

מית צאן

New member
יאיי:-O

*נושכת את השפתיי*
*עושה קולות מוזרים*
*דומעת*
*צורחת*
לא יכולההההההההההההההההההה לא ראיתי אתמול ואני רואה היום אבל זה נשמע כל כך טובבבבבבבבבבבבבב
תתכוננו היום לתגובה מאוחרת
אז... מישהו נחמד, מושלם, חמוד או מישהי יסכימו לתת לי תקציר מדויק למה שקרה
כי הכל כל כך מקוטע ומבמבל ואני לא מבינה כלום...
תודה מראש

לדעתי

כדאי לך לחכות להיום בערב
כי תראי, כולם יכולים לספר לך גירסאות שונות, אבל אין כמו הדבר האמיתי! אז אני מציעה לך לחכות בסבלנות ולאחל לך צפייה מהנה. כי באמת הפרק היה יפה, וחבל שסתם תהרסי לעצמך בתקצירים שונים ^^

מית צאן

New member
אוקה../images/Emo24.gif

אני אנסה להישאר עם ציפורניים עד אז...
אין כמו הדעה הצודקת...

Fay Wood

New member
איזה פרק ענקק!!!!!

חחח "שתוק ושב" XDDDD זה היה קורעע!!! אינויאשה ראה את קגומה ערומה O.O אוי איזה פרק גדוללל!!!! למה מירוקו אמר מה יהיה בפרק הבא ולא קגומה? *הצילו... לא רוצה שההורים שלי יסעו לחו"ל...
*

מית צאן

New member
אחד הפרקים הטובים../images/Emo70.gif

איזה כיף שטוקאג'ין המניאק בן *ביפ* מת
היפ היפ- הריייייייייייייי
אוקי- אז הניתוח היומי שלי
: איזה מצחיק שהיא גילתה שהיא עירומה והתקפלה כזה, וכשאינויאשה בא הוא אמר: "קגומה
" והיא קמה בשמחה ואומרת: "אינויאשה
" והוא כזה המום כאילו הוא חושב: "וואי מה זה הדבר הזה שיש לה על החזה
" והיא מסמיקה ומתקפלת והוא מפנה את הראש ומסמיק...
וכשהוא התמוטט והיא עם הלבוש האדום שלו נשכבת עליו (אווו מה אמרתי) ואז מירוקו ושיפו מציצים ומירוקו כזה אומר: "אננחו מפריעים במשהו
" והיא נהיית אדומה כולללללללללה ואז... *הצרחה*
וואו איזה צרחה פאקצית שלא ייאמן
למרות שאני חולה עליה *היא נסגדת בעיניי*...
ואיך בסוף אינויאשה קפץ על טוקאג'ין כדי שקגומה לא תמות- ואז טוקאג'ין אומר כזה: "עלוב, עכשיו אתה תמות- לא תשרוד את הנפילה הזאת..." (משהו כזה) ואינויאשה חושב: "כן, אבל לפחות הצלתי את קגומה..." אחח הוא כזה חמווווווווווווווד
ואיך שמירוקו, שיפו וקגומה חשבו שהוא מת, והיא דאגה לו כל כך ומירוקו התפלל כזה למענו ואמר עליו דברים טובים והבכי של שיפו.... הוא בוכה כמו תינוק אלוהים ישמור
וקגומה אומרת: "מטומטם מטומטם מטומטם
" וכולם אומרים שהוא היה מטומטם.
ואז הוא מגיע עם הקול המלגלג-כובש שלו ואמר: "תראו תראו, אני רק הולך לחמד דקות וכבר מה אתם בוכים עליי... (פונה לקגו) ולמי את קוראת מפגרת
"
ואז מירוקו אומר: "כל הזמן ידעתי שתשרוד את הנפילה הזאת... כל הזמן..." וקגומה באה ו"בוכה" עליו. והם כזה מתווכחים.
אינויאשה: "מה את בוכה עליי
"
קגומה (מטלטלת אותו): "אני לא בוכה עלייך
"
אינויאשה: "טוב, אז למה את מייללת עליי
"
קגומה(מטלטלת אותו): אני לא מייללת עלייך!"
*המסך מתרחק מהם*
*הם ממשיכים להתווכח*
אינויאשה: *אומר משהו*
קגומה: "אוף
שתוק ושב
"
*בווווווווום*
מירוקו: "עכשיו הוא באמת מת..."

מית צאן

New member
אהה- ועוד משהו קטן:

וואי איזה קול יש למירוקו ברקע שהוא מספר
גררררררררררררררררררר *חושקת באינויאשה* (מה הקשר לעזאזל
) ואיך בסוף הוא עושה: "מה את רוצה זו לא הפעם הראשונה שאני נוגע לך שם
"

שיפו אמר עכשיו הוא מת

והם התווכחו אם היא יללה אולא ובסוף היא התעצבנה ואמרה שתוק ואסווארי

Bakura

New member
.. אני לא "עוד מישהי"

אני עוד מישהו ^.^ XD ... סתם. אני באקורה.

s a n g o

New member
איזה פרק ...

עכשיו הוא באמת מת ... אהבתי .... מעניין מה יהיה עם סאנגו ! איך אינויאשה ראה את קגומה ערומה ... זה כל כך מצחיק כמעט התעלפתי

Bakura

New member
... תשרשרי. יש שני שירשורים לזה.

א\ואני מאוד מאופקת בפעם הבאה, תשרשרי. את ההודעה הזארת לנצל"ש.

s a n g o

New member
אני ממש ...

מצטערת ... אני לא כל כך מבינה מה הולך פה ... זה לא יחזור שנית ... חוץ מזה , נראה לי שאני הכי קטנה בפורום ואתם מדברים ומדברים ואין לי מושג על מה .... סורי .... אה ו... מה זה שירשור הפרק היומי ? להתראות ושוב מתנצלת ... חן

Yoley

New member
השירשור היומי

זה השירשור היומי לפרק של אתמול. לכל פרק מישהו פותח הודעה ראשית (\שירשור\הודעה שהעיגול שלידה הוא כתום), ובתגובה אליה כולם משרשרים את ההודעות על אותו פרק. אין צורך לפתוח הודעה ראשית כדי לכתוב על פרק מסוים אם מישהו כבר פתח שירשור יומי, אלא במקום זה להגיב למי שכבר פתח שירשור על הפרק. (שירשור = כמה הודעות שמגיבות אחת לשניה, לשרשר = להגיב להודעה אחרת, על-ידי לחיצה על "תגובה" בהודעה שאליה מגיבים, שירשור יומי = שירשור שמדברים בו על הפרק שהיה באותו יום.)

Fay Wood

New member
עוד לא ראיתי...

אני רואה היום את הפרק... עוד מעט אמא ואבא שלי טסים לחו"ל
ואני צריכה לשמור על האחים שלי ארבעה ימים....
אני לא ממש חושבת שאני אשרוד.... ניצן אני צריכה חיבוקי!!!!
לפחות כמה דברים טובים ייצאו לי מזה- מתנות, אולסטאר (!!!! סוף סוף!!!) ואולי, עם קצת מזל מאלוהים, גם דברים של אינויאשה... ומי יודע- אולי אפילו את הדיוידי של אוונסנס...
אני לא אשרוד.... אני צריכה את הפרק.... היה פרק יפה?

Fay Wood

New member
שכחתי גיטרה ../images/Emo122.gif ../images/Emo168.gif

וזאת הייתה הודעה ממש לא קשורה
ויש סיכוי שאני לא אהיה בפורום די הרבה זמן...

*מחבקת אפרתוש* מסכנונה...

*מסדרת לך משו לעידוד...אינסטנט בישי* *כותבת שיר עידוד (ראי שירים מצחיקים)* *מחבקת מחץ* *נונת עוד בישי* *אומרת לך להמשיך לחייך* *גורמת לך לחייך על ידי התמונה שהוספתי...לזכר מפגש שבו צחקנו הרבה* *מבקשת שתיכנסי לפורום כמה שאפשר* *מנסה לסדר לך פיק אישי וחמוד* *סותמת* פיק לאפרתוש! (בגוף ראשון של אפרת) זה היה ביום רגיל שבו הלכתי לבצפר, אחרי עינוי נוראי של שמירה על הנונדיקים הקרויים אחים. פתאום מצאתי עתמי נופלת לתוך באר אפרת,זה לגמרי נורמאלי שאני חולמת שנפלתי דרך הבאר של קגומה... אבל למה כואב לי? לא אמורים להרגיש כאב בחלום! תמיד רציתי ללכת ביער בזה.. זה יותר יפה מקרוב! זה אמור להיות העץ... מה? אינויאשה תקוע שם? אבל.. איפה קגומה? אפרת, תרגעי. זה לגמרי נוארמלי שאת חולמת שהגעת לעידן של אינויאשה, וזה לגמרי נוארמלי שכואב לך! אני חייבת לשחרר אותו... זה נראה כואב...אמרתי בעודי משחררת את אינוי מהעץ. "מה? אני חי? ומי את? ומזה הדבר המוזר הזה שאת לובשת?" אינויאשה אמר לי אפרת, את לא משוגעת, את חולמת, תרגעי! טוב, ממתי אני חומת שאני במקום קגומה? ומה אני עושה בג'ינס שאיתו הלכתי לבצפר?" שחררתי את אינוי מהעץ, הוא התפלא שאני יודעת את שמו. "את.. יש לך ריח נפלא..." הוא אמר לי פערתי עיניים למה הפרקים עוברים כאן מהר כל כך?! "אינויאשה..." אמרתי הוא התקרב אלי.. כמו שהוא התקרב אז לקגומה, אבל בניגוד אליה אני לא נבהלתי. אפרת, זה לא חלום! את מרגישה את הריח שלו, זה לא יכול להיות חלום הוא ניק אותי ואז... מה אני עושה על המדרכה בדרך לבפצפר?! שיט! אף אחד לא יאמין לי!!! מקווה שזה עודד אותך!

שיר עידוד אפרת../images/Emo168.gif

המאתי בעצמי יכול להיות נחמד אם את אחייך נקשור בצד ואת בפרום תשלחי בקשה אבל המציאות כל כך קשה בזמנים כאלה את צריכה לראות חבורת חברות משוגעות בכול פעם שאת עוצמת את עינייך תוך ארבעה ימים ישובו הורייך עם מתנות עבורך כל מה שאת צריכה לעשות זה להמשיך לחייך!

Fay Wood

New member
וואי אני חולה עלייך!!!!!

תודה!!!!!!!!!!!
חחח אהבתי את הפיק!! ואני באמת תמיד הולכת עם ג'ינסים...
חחחח... שיר חמוווודד!! *הולכת להלחין מנגינה וללמוד אותו בעל פה* אז מה אני עושה פה ב-4:30 לפנות בוקר? פשוט מאוד, ההורים שלי הלכו לשדה התעופה ב-1:30 אז ביקשתי מהם להעיר אותי... ומאז לא נרדמתי
זה יוצא שישנתי סה"כ... פחות משעה וחצי
ואני עדיין מתפקדת!!! אני גאה בעצמי... ומקודם התקשרתי להורים שלי (לא יכולתי!) ו...איזה כיף!!!! הם קנו לי את הדיוידי של אוונסנס!!!!!!!!!!!! ^_____^ ואולסטאר!!!!!!!!!!!!! ^___________^ יאייי!!!!!!! והם אמורים להיות עכשיו על המטוס... יאייייייייייי!!!!!!!!!!! ^__________^ ומקודם אח שלי הקטן היתעורר
הוא כזה בוכה "אבא אבא!" ואני אומרת לו "אבא לא פה" "בסדר" ואז חזר לחרוף.... אחרי שנשארתי לידו כמה זמן...
אלוהים יעזור לי...

ניצלו"ש

אני חדשה וזכיתי לכינוי הניובי אבל לומשנה... אני קוראת סמויה ואני מכירה כאן את (כמעט) כולם ואפחד לא מכיר אותי...קונים לי אולסטאר משובצות!!!!! נמוכות T_T יש ^^. יש לי כבר שתיים אבל אני צריכה עודאחת

למעלה