שרשור יומי!!!!

Stinki Winki

New member
פרק מצחיק

בקטעים שראיתי... חחח שהוא ראה אותה ערומהXD והאוסווארי בסוףXDDDD אוו בפריוויו דיבר מירוקו!
מאגניבבבבבבבבבבב

Yoley

New member
אני מקווה שבכל העונה מירוקו יגיד את

הספוילר...! (כי אתמול התחילה עונה חדשה, ובעונה הקודמת תמיד קאגומה דיברה!) זה יהיה אחלה במחינתי... *___* XP

לי Li

New member
יאפ ../images/Emo99.gif

הקול שלו בהחלט יותר יפה משל קאגומה XD

GalaxyAngel

New member
^^ פרק חביב

איזה פרק חמוד! ^^ וטוקאג'ין השמן הזה >< מזל שהוא מת... וקאגומה המפגרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת! >< כמה זמן לוקח לקלוט שהיא ערומה???? ומול אינויאשה!! X_X ואיך מירוקו צץ מהשיער של אינויאשה XDDD שמתם לב שקאגומה פשוט הייתה חייבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לקשור את הבגד של אינויאשה כ"כ קצר? נורא קשה פעם להיות עם בגד ארוך, קאגומה? נורא קשה שפעם אחת, פעם א-ח-ת תהיי עם בגד שיותר ארוך מחצאית מיני? -.- -שום סאנגו!! ;___; שום סאנגו!!! ;___; לפחות הפרק הבא ייפצה על זה ^^ ומירוקו כזה "בחייך סאנגו, זו לא הפעם הראשונה שאני נוגע בך שם.." XD יהיה פרק ממש דגול, ואני לא מסוגלת לחכות עד מחרתיים!!!!!! ><

sintesis

New member
מה פתאום לא יכולה להיות עם בגד ארוך

היא כבר היתה בשתי סצנות שלמות, בסך הכל ב58 פרקים עלובים! זה נירא לך מעט??

Yoley

New member
מתי היא היתה עם בגד ארוך?

אולי, אם כבר, בסצנות שהיא היתה בבית שלה... עם אינויאשה היא תמיד היתה או עם תלבושת ביה"ס או עם חצאית מיני אחרת...

כהיא לבשה בגדים של מיקו

קאדה נתנה לה בגדים של כוהנת אחרי שהיא התקלחה בפעם הראשונה...

איזה קול סקסי יש למירוקו../images/Emo3.gif

ארררררררררגגגגג, כזה...הממפ...אחחח...איזה קול מדהים!!!! חלפה בי צמרמורת וכולי נעשיתי לברווזית!
ועכשיו לעניין המרכזי: *האם האם* אינויאשה כזה, אבל כזה (!!!!!!!!!!!!!) מדהים! כל הסרט אני אוכלת את עצמי למה לעזאזל אני לא הבגדים שהוא לובש! איזה עיניים שולטות, תמיד אני מתעמקת בכל זוג עיניים, אבל שלו, של אינו - למות! הוא מושלם
הוא בישי לחלוטין! קגומה כזאת מצחיקה, אני אוהבת אותה, איך אפשר לא לאהוב אותה? יש לה קול כזה מתוק והיא כולה מתוקה, ובכלל, התקריבים שעשו לה היו כל כך מוצלחים, ואהבתי את הקטע שהיא יורה בחיץ שלה, הפוזה הזאת יושבת מצויין עליה. מירוקו וכל מילה אחרת מיותרת. {דיי אהבתי את הקטע שהוא הגן על קגומה, ודיי שנאתי אותו כשהוא ביצבץ מהשיער של אינו במבט כזה של "אופס"} אה כן, ושיפו בוכה כמו ילדה קטנה
אבל זה חמוד ^_^ מחר סאנגו צ'אן!!!!!! סאנגו סאנגו סאנגו סאנגו!!!!!!

לי Li

New member
באמת יש לו קול שווה *.*

אם הוא רק היה עם שיער פזור ; ; ואינויאשה באמת היה מדהים בתור בן אדם *.* אבל גם בתור חצי שד הוא מדהים לא פחות *.* ומחר סאנגו ^^ ייאי עכשיו אני רק מחכה לסאשי ; ;

שיואו! לא תאמינו מה גיליתי!

אינויאשה פרע את החוב שלו לקיקיו בפרק השני של "לילה הרה גורל בשאנגרי לה"! הוא הציל את קגומה וכמעט נהרג מה שאומר שהוא החזיר את החוב שלו לקיקיו! הנשמה של קגומה היא הנשמה של קיקיו ככה שהוא הציל אותה וכמעט מת בשבילה! עכשיו קיקיו תעוף לו מהעיניים והוא וקגומה יהיו ביחד (לפחות לפי ההגיון המעוות שלי)! איזה יופי! שמתם לב שכול העולם רואה שאינויאשה מאוהב בקגומה אבל הוא לא רואה את זה? אפילו טוקאג'ין רואה את זה! ואיך היה הקטע הזה שאינויאשה התמוטט במרתף וככה קגומה חיבקהאותו ומירוקו ושיפו הופיעו? זה הרג אותי מצחוק! תמיד רציתי לדעת מה קורה בתמונה הזאת כשראיתי אותה....

למעלה