שרשור כוכבים!

shiratel

New member
שרשור כוכבים! ../images/Emo124.gif

הפעם ההגבלה היא לכוכב אחד בלבד! Shoot...

shiratel

New member
הבגד של דנהד23

התאור - אנג'לה הפחות רבגונית: הבגד שבניתי לאנג'לה הוא בגד שונה לגמרי ממה שאנג'לה רגילה ללעצב או ללבוש, יותר נועז ויותר סקסי. חולצה מבד שחור מבריק (נראה קצת כמו עור אבל ממש לא עור) ואותו דבר הכפפות (על החולצה לא עבדתי מספיק לתת את הרגשת העור..אז תדמיינו כי אין לי מתי..) עליונית בצבע אפור עכבר וחצאית מבד סריג בגוונים של אפור, כובע וגרביונים מחוספסים ומגף בשילוב של עור עם צמר (סרוג). הבדים אינם מתקמטים ונשמרים, והלבוש ניתן לשינוי או ליום יום או למסיבה.

LLLSSS

New member
../images/Emo41.gif

לדעתי זה פחות יתאים לאנג'לה אלה לבחורה בת 20-25 אבל מגיע לך הכוכב בגלל ההשקעה והמקוריות!

ב ל פ ו ר

New member
../images/Emo41.gif

התלבטתי בין שלך לשל זוהר משה אבל בחרתי בך כי רואים שיותר השקעת!

דנהד23

New member
תודה לכולם

וזוהר לא הבנת אותי קודם.. לא התווכחתי איתך דיברתי ברצינות שכנראה לא הבנתי..

אין בעיה סורי אם נשמעתי תקיפה

אה והערה לlllsss (איך קוראים לך?
) כתבתי שאני אצביע לך ובאמת שרציתי אבל הבגד של דנה הלהיב אותי ולא כלכך נעים לי עכשיו. חשבתי אולי להצביע לשניכם אבל גיליתי שאפשר רק כוכב אחד... (מי הרשה לך לעשות את זהה שירה?
) מקבל את התנצלותי?

LLLSSS

New member
../images/Emo24.gif בקטנה זוהר...הבגד של דנה מדהים!

גמני בחרתי בו
ואת יכולה לקרוא לי L-S ככה הרבה אנשים קוראים לי חח (את לא רוצה לדעת למה...)

shiratel

New member
הבגד של זוהר משה

התאור - אנג'לה המוקפדת!
: אנג'לס היא אחת המעצבות עם הטעם הכי מוזר בתכנית, לטעמי. היא כמו סנטינו רק בגירסה מאוד לא מוצלחת. היא אוהבת צבע והיא אוהבת לשלב אותו בבגדים שלה אבל היא פשוט לא יודעת מתי להפסיק... וזה מתבטא בהרבה משימות. בכל אופן, לפי נקודת המבט שלי הבגד אמור להיות מוקפד ומתאים לאשת חוג הסילון היוקרתית אבל באותו זמן מתאים אלנג'לה הצעקנית. הבגד שעיצבתי מורכב משני חלקים: שימלה ייחודית ומענינת אשר אליה מצוות ז'קט בצבע שחור (שלא נקלט כל כך בסורק) מאופק, פשוט ואלגנטי. לשימלה יש 3 חלקים: החלק העליון הוא בגיזרה של גופיה בצבע אפור בהיר, במותן יש פס לבן והחלק התחתון הוא הדפס בצבעים של אפור וסלמון. הז'קט הוא זק'ט קצר (באורך לא בשרוולים), הוא מבד קורדרוי והוא מעדן את הצבעים המיוחדים יותר בשימלה. הבגד הוא נוח מאוד למטוס ולהתרוצצויות הכרוחות בתפקידה של האישה שכן אין יותר נוח משימלה אורירית ונעימה. הז'קט הוא יותר בשביל המטוס שכן תמיד תמיד קר שם וצריך איזה משהו לכסות
. אפשר גם ללבוש אותו כאשר רוצים הופעה יותר צנועה.

shiratel

New member
וחלק נוסף של הבגד

התאור - הז'קט: כאמור- זה אמור להיות שחור!

תודה רבה!

תודה לכם על ההצבעה
תרשו לי להגיד שאני מופתעת שבחרתם להצביע דווקא לי
אתם מקסימים!

למעלה