התאור - עיצבתי לאנג'לה שימלת בלון בצבע סגול , ללא שרוולים . בשימלה יש שרוולים שניתן להוציא , השרוולים מחוברים על ידי כפתורים עם אבן סגולה ( ניתן להוריד ולשים לפי מזג האוויר ) כשמורידים את השרוולים נשארים שני כפתורים שנראים מאוד יפה ומוסיפים הרבה לעיצוב הכולל של השימלה . בשימלה ישנה חגורה בצבע שחור עם אבזם כסוף . עיצבתי גם נעלי בובה תואמות בצבע כסף ( שיתאימו לחגורה בעיקר ) עם רצועה שנקשרת על הרגל על ידי חרוז סגול ( נסגר כמעיין טיק - טאק ) .
התאור - קודם כל תסלחו לי על הציור והצביעה הגרועים,ואל תשימו לב לשיער הזה ומה שמצוייר מאחוריו>< אני חושבת שאנג'לה אוהבת מאוד אופנה וצבעים אופנתיים ושמחים, וגם הסגנון שלה מעט קיצ'י ואורבני לדעתי הגד הזה מאוד נוח לטיסות לנשים כמו אנג'לה שמרגישות בנוח עם הגוף שלהן. הג'קט מגיע עד מתחת לחזה ונסגר בכפתורים ואפשר גם לקשור ככה, ויש לו בד ורוד בכפלים כאלה בצווארון ולמטה. הגופייה שמתחת זאת בייסיק בעיקרון ויש לה כיווצים לאורך כל הבטן והיא מוכנסת בתוך החצאית. החצאית זאת חצאית כפלים עד קצת מתחת לברך עם גרביונים שחורים.
רואים שהשקעת בזה הרבה...וגם אם לא תשארי אני רוצה שתדע שאני מאוד אוהב את העיצובים שלך!!! הם מאוד יפים ורואים שאת לוקחת את זה רציני....וזה מאוד מוערך מבחינתי!!!! שיהיה בהצלחה בהמשך!!!
התאור - הבגד שלי לאנג'לה. בחרתי לשרטט את הסקיצה הנ"ל לאנג'לה בכדי לשנות את המראה הפשטוטי שלה ביום יום וליצור מראה מרשים בהרבה יותר מברגיל. בחרתי במכנס נוח בצבע אפור כאשר עוטפים כל רגל תפירת חוט אשר מדגישה את קו הרגל. בחרתי בחולצה אורירית דמוי נמר אך הוספתי עוד צבעים בשביל ליצור קו עדין יותר. כמו כן בחרתי בעליונית בעלת צווארון יוקרתי ונוח בצבע כסוף כדי שיתאים עם הקו הנמרי העדין.
אני מניחה שאם את לא יודעת למה את מצביעה, אז אולי כדאי שקודם תוודאי את זה-ואח"כ תצביעי? לא פייר לבחור בגד רק בגלל שהוא יפה או בגלל שהציור מושקע ומקצועי. אני לא אומרת שהבגד רק יפה או רק מושקע, אבל ברגע שאת לא יודעת מה הקריטריונים-על סמך מה את מצביעה בכלל?
לא תקפתי אותך, רק הבעתי דעה. כן, אנחנו כן לוקחים את התחרות הזאת במעט רצינות. אז במקום לענות כאילו מישהו תקף אותך, אולי פשוט תסבירי את עצמך? [הרי לפי התגובה שלך נראה כאילו לא הבנתי אותך נכון]. ולא צריך לפחד, אני לא נושכת.
דבר ראשון-לא זילזלתי בתחרות וגם אני לוקחת אותה בירצינות! ובקשר לתגובה, הבנתי את הפואנטה ורציתי לוודא שבאמת הבנתי נכון.. חח ובקשר לאנשים הנושכים-דווקא יש סיבה אני מכירה כמה אנשים שנושכים S:
כפי שאני כמעט בטוחה שכתוב בחוקי הפורום- אנחנו פורום מקבל ותומך ועל כן, לא נפלה אותך על רקע דת, גזע, מין או המזון שממנו את ניזונה... בפורום שלנו לכל אחד יש מקום להביע את עצמו [מה שכולל גם את התאוות המיוחדות שלו..] אז אני מניחה שאת יכולה להיות רגועה.. ולסיום: