שרשור כוכבים!

דנהד23

New member
למה את מצביעה אם את לא יודעת למה?

אנשים כמוך אני לא מבינה... תשאלי, נגיד לך ואז תצביעי, יש סדר...

את מצביעה לתחרות עיצובים שמתקיים כאן

אני מניחה שהתכוונת ל-לֵמה ולא ל-לָמה

puma25

New member
../images/Emo41.gif

שקלתי לבחור בבגד המדהים של דנה אבל היא פחות התאימה לקריטריונים...אז ברכותיי!

shiratel

New member
התוצאות!!!

אני רוצה להתחיל עם המנצחת של המשימה... והמנצחת היא -
זוהר משה
כבר פעם שלישית! וואווו!!! אז ברכותיי, הסקיצה שלך הייתה אהובה ביותר בגזרת השופטים
והמודחת היא: ניקולה 13. אני מצטערת, את בחוץ. אבל אל תלכי לשומקום!!! כי מחר משימת גלגל ההצלה מגיעה, ותוכלי להתחרות על חזרה לתחרות! מתמודדים (LLLSSS, דנהד23, זוהר משה ו-oFka7) - ממחר תוכלו לנוח, כי במשימה של מחר אתם לא משתתפים. זהו גלגל ההצלה בו מתמודדים כל המודחים, ושני המנצחים במשימה ההיא יחזרו לתחרות. כמובן שאשמח אם תבואו, תסתכלו, תבקרו ותתנו כוכבים... תודה לכל מי שהצביע והשפיע
משימת גלגל ההצלה - מחר!

Nתוקההה

New member
משהו כאן מריח מסריח...

מרבית הקולות הלכו אל דנה ואל LLLSSS במשימה הזאת ולמרות זאת זוהר משה ניצחה או שהשופטים "משוחדים" או שיש בעיה עם חוקי המשחק.

shiratel

New member
את רוצה שאני אגיד לך בדיוק מה השופטים הצביעו?

כי אני יכולה אם את רוצה... בלי שום בעיה...

shiratel

New member
ואגב,

אני מיניתי עוד 8 (!!!!!!) שופטים בנוסף אליי, ומשום מה קיבלתי רק 4 קולות (5 כולל שלי)! אם שאר השופטים היו טורחים להכנס לפורום ולשלוח את הקול שלהם, אולי היה "נעשה צדק"... ככה שהטענה היכולה שלך לשופטים צריכה להיות - חוסר פעילות והצבעה בפורום. אני הזכרתי אינספור פעמים מי השופטים, אז בבקשה אל תבואי בטענות אל אלה שכן טורחים להכנס ולהצביע.

Effoliation

New member
אהמ..../images/Emo210.gif

הכוכבים לא תמיד מראים את החלטת השופטים.. אני יכולה להגיד שאני שלמה עם ההחלטה ולא-אני ממש לא משוחדת..

סליחה?!

ומה זה השלושת אלפים שקל ששלחתי לך במסרים?! זה לא שוחד?! ד"א זוכרים שהיתה "פרשה" במשחק הקודם שהחליטו שביקשתי מאחותי להצביע לי ואז פתאום יוסף לוין קפץ ואמר ששיחדתי אותו בשביל להצביע לי במסרים?
זה היה המקרה הכי הזוי ביקום בערך. אחרי זה ביקשתי ממנו לצלם את "המסר" ששלחתי לו ואז פתאום הוא נעלם. זה היה כל כך מוזר

shiratel

New member
ישמצב שיובל מחקה את זה?

כי חיפשתי את ההודעות האלה ולא ממש מצאתי...
מזל שהוא (וכוסית בטירוףף, למרות שנראלי ששניהם בנאדם אחד) חסום!

אני אחפש מחר בבוקר

אני בטוחה שהיא לא מחקה. אני זוכרת שזה נשאר שם. אני אבדוק בדיוק איפה זה ואשים לך קישור. בסוף הם נחסמו? חחח מעולה. הוא/הם באמת היו/היה הזוי/ים....

shiratel

New member
אוקיי, קרתה כאן פאשלה ../images/Emo124.gif

והולך להיות שינוי בתוצאות (אז ראו את התוצאות בשרשור שופטים)... אני ממש מתנצלת, מי שרוצה לדעת על מה הטעות הייתה מוזמן לשאול אותי במסרים ואני אענה... אז רדו לשרשור שופטים וראו את התוצאות שם... מתנצלת בפני כולם על עוגמת הנפש...

למעלה