שרשור כוכבים!

shiratel

New member
בעצם לא צריך לשאול, ההסבר להכל כאן ../images/Emo26.gif

טוב ככה... סליחה מהשופטים שאני נאלצת לחשוף את ההצבעה (למרות שאני לא חושפת שמות) אבל לדעתי מגיע לקוראי הפורום הסבר... אז ככה: שתי שופטות הצביעו ל-LLLSSS, ושתי שופטות הצביעו לזוהר משה. עכשיו, השופטת האחרונה איתה דיברתי הצביעה לדנהד23, אבל זה היה ממש בסוף הדד-ליין אז ידעתי שלא יהיו יותר הצבעות, משמע שדנהד23 כבר לא תהיה מנצחת. לכן ביקשתי מאותה שופטת שובר שוויון בין השניים הנותרים (היא בחרה בזוהר משה), שזה דבר שלא הייתי צריכה לעשות. הייתי צריכה לקחת את הקול שלה וזהו, ומבין שני המובילים לתת את הנצחון לזה שקיבל יותר כוכבים מהקהל, אחרת בעצם, לכוכבים והצבעת הקהל אין כמעט משמעות וזה מיותר. לכן המנצח הוא LLLSSS ולא זוהר משה. זוהר - אני מתנצלת על עוגמת הנפש. וכנ"ל לכל משתתפי התחרות! סליחה, אני מתנצלת!!!

זה בסדר!

את ממש צודקת. ולמען האמת אני ממש לא מרגישה עוגמת נפש. ממש התפלאתי לקרוא את השם שלי שם, היתה לי הרגשה שמשהו פה לא הגיוני. ואכן זה היה מוזר אם הייתי זוכה למרות שדנה וLS קיבלו הרבה יותר כוכבים... מזל טוב! מגיע לך לזכות!
ומי שכתבה שמשהו מסריח: חבל לי מאוד שאת חושבת שאם הייתי זוכה זה היה בגלל שופטים משוחדים... אבל אני מקווה שאת לא מאמינה בזה באמת.

לא נורא

אני דווקא לא כל כך עצובה א- הגעתי ל-5 האחרונים וזה יפה מאוד לפי דעתי וב-יש מחר גלגל הצלה ואני שמחה שתיהיה לי אפשרות לחזור

yaele2

New member
ידעתי שזה מוזר שLLLSSS לא ניצח..מזל"ט

וניקולה-לא נורא! יש גלגל הצלה!

shiratel

New member
אני שמחה שאת מרגישה ככה

ומאוד שמחה שתשתתפי
[אני מפחדת שלא תהיה ממש השתתפות בתחרות... האמת היא שאפילו שלחתי לכולם מסרים!
]

למעלה