שרשור ליום חמישי

שרשור ליום חמישי ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

חחחח איזה דפוקק אבא שליי באלוהיםם!!
היה לנו חומני בבית בעעעע אאזז אבאא שלי עושה לוו לךך מפהה זה לא הבית שלךך זה הבית שלנו! חחחחחחחחחחחחחחחח
והוא ראה איתי את האנשי טלוויזיה הזהה ואז היה שם איזה סדרה שההייתתהה פעם שהוא היה קטןן והוא מזה התרגגשש והואאאאאאא התנהג כמו ילדד קטןן הוא אמרר יאא זה היה שהייתי בדיוק בן 9!! וואיייי ביווםםםם שנייייייי בשעה 9 והננהה שלומיתתת והוא התחיל לשיר תשיר ולספר לי מה יהיה עכשיו חחח איך הוא התלהב
מחר אני מתחילה ב9 כי המורה לספורט עוד לא חזרה מפולין
מחר ב5 בבוקרר אחיי בבית
לילה טוובב לכםם
ד"א אגםם הייתההה מדהיימהההההההה

בוקרררררר../images/Emo42.gif

בוקר טוב גם לך מיכל
אממ היום אני אמורה לללמוד עד רבע ל-1 אבל אם ישאירו אותי לפרוייקט לשון אני יצטרך להישאר עד 2 וחצי

חלי 66

New member
סוקר טובבבבבב../images/Emo24.gif

אני מסיימת היופ ב3 וחצי אני מתהה
שיהיה לכולנו יום נעים עם חיוך מקסים:p(כמו שאגם אומר)

חלי 66

New member
כתבתי סוקר חחח במקום בוקרר../images/Emo12.gif

ככה זה בבוקר אני הפוכה

בוקקקקקקקקקקרר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

תכננתי לקוםם יותררר מאוחרר כי אני מתחילה ב9 אבללל אז שמעתייי אתת אחחייייייי וקמתי מהרר ממהררר והבאתי לוו חיבווקק
ואזז הוא הראה לנו תמתנות שהוא קנה בדדיוטי פרי הבושם שלי הכי נעיםם בעולםםםםםםםםםם!!! וישש עוד במזוודה והוא אמר שהוא ייפתח אחר כךךךך
הואא אמררר לייייי שהיה מזה מצחיק ושהוא יספפרר ליי בערבבב הכלללל כי הואא הלך עכשיוו לחברה שלווווו.... הוא סיפר לייי שהםם במלון עשוו מזה צחוקיםםם הם הכניסו ילדדד לארוןןן ואזזזז הםםםם אמרו לאיזה ילדד ואייייי אתה לא יודע איזה ריח מססריח יש לנו בארון אתה חייב להריח ואז הוא היה הולך להריח ואז היוווו עושים לוו בבבבבבוווווווווווווו חחחחחחחחחחח אחי אמרר שכל אחד שם כמעט השתין בתחתונים
ואיייי אחי קנה אולטרה ויולאט שללל בניםםםםם אייזה רייחח טובבבבבבבבבבבבב
באלי לשים לו מזה היום אני אוהבת בושם של בנים
אמא הכינהה על הבווקקרר בורקססיםם לאחייי וחביתתהההה וחתכה לו מליון ירקות מסכן הוא היה מזה רעעבב!! הואא שוקלל רק 55
הווואא גם עכשיו רזה בפוליןןן והואא גבוההההההההה ממאוווודד!!! יאללהההה חפרתייי שיהיההה יומטובב

hila846

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

שמחה בשבילךך ותתחדשיייי
55

חלי 66

New member
יאא אני בחודש אפריל בע"ה יוצאת לפול

רק שלא ניראה יל שאני אצחק כי אני ממש בוכה ממש בוכה מהשדבריםה אלה אפילו מהימנון במשחק כדורגל אני בוכה זה אולי מצחיק אותכם אבל אני ממש ממש ממש רגישה מהדברים האלה

י ח ד

New member
סתם אחד חדש זה אני פשוט ישתמשתי

בפורום אחר בכינוי הזה ולא החלפתי

בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

הייתי כל הלילה בצפת מהביצפר היה כל כך כייף.. היום אני בחופשששש
שיהיה לכולם יום מדהים
.

למעלה