שרשור ליום חמישי

צהרייייייםםםםםםםםם!!!../images/Emo4.gif

המורה לספורט הביאה לי הרשמה על הצחצפות!!!
ולא עשיתי כלום זה הרשמה רצינית היא הביאה לי וואחד הרשמה אני לא יכולה עכשיו לקבל תעודת הצטיינות במחציתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!1 אמן שהיא תמותתתתתתתתת!!!!!! אני יספר אחרכך את הסיפור העלוב הזההה יאלה אני עפתי עם חברים לעיררר!
היום ההורים שלי חוזריםםםםםםם!!!!
והיום יש קיקבוקס!!

יקיר15

New member
צהריים ../images/Emo42.gif

היוםם סיימתי ב2 ורבע ... לא היה היום משהו מיוחדד חוצמיזה שקיבלנו תבחנים בלשון למזלי קיבלתי 82 אפילו שלא הלך לי כל כך טובב - עדיין זה לא ציון כ"כ" טובב ... והיה גם מבדק בתנ"ך ... ובהפסקה האחרונה שלפני השיעור האחרון היה הכי קטעיםםם ידידות שלי התחילו לשיר לכובע שלי 3 פינות וחבר שלי עם הכפים הכי מעצבסנות בארץ הם חזקרות כאלהה והם לא קשורות לשיר בקיצור איזה 4 אנשים היו ב-5 דקות האלה ששרנו קיבלו מכות ונכנסו אחד בשנייי חחחח
וזהו היום בערב יש לחבר שלי יום הולדת אז הוא חוגג אצלו בבית נקווה שיהיה כיףף .... שיהיה לכולם המשך יום מדהיםם וסופשבוע מהנה

צהרייםםם../images/Emo110.gif

יאלללהה סופשבועע.. חחחח היום יש לנו יום מזה מעיייףף.. יש שעתיים הסטוריה, מורשת, תנ"ך.. כל המקצועות החפרניים
ויש גם ספורט וערבית וחינוך אבל אלה לא מעייפים:p חחחחחחחחחחחחח איזה מורות יש לנו אמאללהה הצילו.. רובן אמאלה.. יומטווובב

יקיר15

New member
גם לי יש חינוך ביום חמישי ../images/Emo3.gif

שאלו השעתיים הכי חופרותתת
בכלל יום חמישי הוא יום חופר יש לי גם לשון גם תנ"ך גם חינוך ושעה אחת את ההגברה שלי ...

חחחחח גמלנו תנ"ךך../images/Emo110.gif

הם חילקו את זה נוראי
חמישי כל המקצועות החפרניים, ורביעי כל המדכאייםם.. [שעתיים מתמטיקה ושעתיים אנגלייתת
]

../images/Emo25.gif../images/Emo205.gif

אני עושה הפסקה מהשיעורים בכימיה:S חח, אני אעבור על הפורום עכשיו:) אוהבתתת
ואני במסן למי שרוצה לדבר:p

hila846

New member
צהרייםםםם../images/Emo80.gif

יאאאא איזה כיף השתחררנו היוםם במקום לחזור ב-4 וחצי חזרנו ברבע ל-3
אבל זה בגלל שיש לנו היום סיור סליחותת
אין לי כוחחחח
ביום חמישי הבאא יש לנו מבחן בנביא על חצי ספר יהושוע ובוחן בהיסטוריה ובוחן בספורטט
אוףף הם לא יכולים להתחשב בנווו
אני בחייים לא יצליח במבחן בנביאאא
אופפפ יומטובבבב

hila846

New member
חחח תודה כפרעלייךך../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

אני מקווה לשרודד בהצלחההההההההה!!!

למעלה