שרשור ליום חמישי

אוףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!

אוףף.. איזה עצביםם
יש לנו מחר חינוך גופני.. והמורה עושה לנו אימוני כושר וריצות.. ואנחנו כולנו מזיעים.. ומכריחים אותנו לבוא יום שישי עם חולצה לבנה אז רואים את כל החולצה רטובה מזיעה.. והמורה עושה לנו אימונים בחוץץ.. איזה מעצבן זה.. ורק לשון יהיה פטור משיעור חינוך גופני.. אוףףףף!!!

היללי 2

New member
לאנורא מאמי../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

זה בריא מאוד ומקסימום אם לא יהיה לך כל תגידי שכואב לך הבטן או משוו..

היללי 2

New member
ערבב../images/Emo23.gif

ווואי נירדמתי מ6 וחצי בערךךך
אוף רציתתי לעשות ספורט
ואני גם רוצה לראות אלביס היום
עפתי לאכול... חחחחח

ערב מטורףףףףףףף../images/Emo178.gif

זה היום הכי מצחיק בחיים שליי!!!
יואו והייתי בעיר עם חברות היה הכי מצחיק בעולם אחר כך בקיק בוקס עם חברות והיה הכי מצחיק בבעולם ועהרגע חזרתי מהליכה עם חברות והיה הכי צמחיק בעולם1!
ההורים שלי חזרו מטורקיהההההההההההההההההההה!!!!!!!!
הם קנו לי סא של 12 קרמים לשיער של שוקי זיקריי זה לא סט כאילו זה בניפרדד!!
ותיק הכי מושלם בארץץ תיק נסיעות של סקצ'רס בורוד ולבן
ונעליםםםםםםםםםםםםםםם מ=ו=ש=ל=מ=ות!!
בכסף ותכלת ומה עוד?? אממ דאודורנט וטובלרונים ומלא דברים!! אימא שלי עכשיו במיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
התנפחה לה הרגל משהו רציני והיא הלכה לרופא הרגע והוא אמר לה ללכת למיוןןןן!!!!

חזרתי מהיםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif

הלכנו ישר אחרי ביה"ס 4 בנות לים
עכשיו חזרתי:]. אני הולכת לעשות ענבים:p חחח ההורים חזרו מהבציר ואבא שלי חובבן יין אז הוא מכין כל הבית שלי יקב
. מחר בע"ה אני מקווה שאני צאליח לשים לכם ת'סירטון:)..היום לא היה לי זמן בגלל הים ועכשיו אני סחוטה מעייפותתתת היום בשיעור חינוך המורה פתאום הוציאה מצלמה (
) אז התחילו צרחות בכיתה וכמה בנות ברחו שהיא לא תצלם אותן ורק שלוש בנות פיזרו שיער הורידו משקפיים וחיכו שהיא תבוא לצלם אותן
ואז המורה שמה בתיק ת'מצלמה ואמרה : "קורל, תתארי לי את מה שקרה כאן עכשיו" וקורל : "פתאום היו צרחות ונוגי קמה" חחחחחחחחחחחחחחחח איך צחקנו
ואז היא שאלה ת'בונת שהתייפיפו : "למה התייפיפתן?" חחח והן נקרעווווווווווווווווווווווווווו הן עושות לה : "כי חן אמרה שהוצאת מצלמה ואז פיזרנו שיער אוטומטית..ואז הילה ראתה אותנו אז היא פיזרה גם"
זה היה תוך כדי בכי של צחוק
. זה לא נשמע מצחיק אבל כולם בכו מצחוק
. אע ונכון אמרתי לכן שתשמעו הרבה על המורה לתושב"ע? אז היום הוא שאל אותי אחרי שדיברתי עם חברה שלי : "הדס..שמעת מה שהיא אמרה " ואני : ":-|" והוא : "יש לך שיעורים?" ואני : "לא
" והוא : "מה התרגיל האחרון שכתוב לך במחברת : "5" "את עדיין ב5
?" *הן ב15
* ואז הוא הזמין אותי לשבת לידו כי אני לא שומעת טוב
איך הוא הפחיד אותי
. במתמטיקה היוםהמורה עשתה תרגיל שכולם מתפוצצות מצחוק שאפחת לא מבינה
ואז היא סיימה ועברה לנושא אחר
בלי שאפחת תבין ת'נושא הקודם
. ביקצור וכלן רוצות לעבור ל4 יחידות אל תשאלו
. אין לי כוח לכתוב כואבות הידיים מכל היום..אע ד"א ראינו פול אנשים מתחרמנים
היה מאגניב בים
ביוש כולם:]

ערב!../images/Emo41.gif

לא הייתי פה כל היום כמעט אבל קראתי..=] שעה ראשונה היה לנו עם המורה דמוקרטיה ואז באו מהלוקרים וכל הזמן הפריעו כזה ולא הספקנו לעשות ת'פעילות שהיא רצתה ואז היה ספורט הלכנו ברגל ואז היינו באשכול במזגןןן איזה כיףף היהה שםם...=] ואז שוב היה עם המחנכת ועשינו את הפעילות היא קנתה לכל אחד מתנה וכל אחד היה צריך לאחל לעצמו משו בקשר למתנה אני לא הספקתי לסיים ולא היה לי משו קשור אז היא אמרה מי שאין אז משו לא קשור אז כתבתי שתהיה לי שנה מוצלחת!ואז עשיתי לב ובפנים כתבתי כאילו ביקשתי מחברה שלי כי לא יצא לי יפה ומזה השקעתי בזה וצבעתי וכתבתי והשקעתי ממש והיא חיכתה אבל לא סיימתי את לקחתי לערבית ואז הייתה משימה בערבית אז הקשבתיי ואז שוב הייתה הפסקה ואז ערבית ושם בסוף השיעור סיימתי אתזה ומהר עפתי לפיזיקה בקושי למדנו אבל היה בסדר ועל הדרך גזרתי את הלב ואז צבעתי הכול באדום ובפנים היה כתוב יצא לי יפה..=]ואז הלכתי בהפסקה להביא לה אז היא עושה לי ווואיי ממש יפה אז אמרתי לה תודה אז היא עושה לי תודה מותק אז אמרתי לה בבקשה..חחח..היא מזה חמודהה..נקווה שתישאר ככה..=] היה קטע מזה מצחיק שהיינו צריכים לכתוב את המשאלה כאילו אז חברה שלי עושה לי אני יודעת אני יכתוב "המשאלה שלי שתהיה לי משאלה" ואז שהמורה באה אמרתי לה "המשאלה שלי שתהיה לי משאלה"אז היא עושה לי מה אין לך משאלה?אז אמרתי לה שישלי אבל שמרתי אותה לעצמי לא כתבתי בדף..ואז היא עושה הוו לי יש המון אז ידיד שלי עושה כמו מה?אז היא עושה הוו זה ארוך..חחחחח..התחלנו לצחוק...חחחחח ואז היה אנגלית היינו במחשבים עשיתי מבחן במחשב ויצא לי 90..ואני צריכה לעשות עוד אחד ואז זה קובע..=] היה סבבה של יום באתי אכלתי ראיתי טלוויזיה ירדתי עליתי ברבע ל-8 והייתי במחשב וזה ואכלתי ערב ב-9 ומשו ככה ואז אני הולכת לישון ישלי בצפר

למעלה