שרשור ליום חמישי

היללי 2

New member
חחחחח../images/Emo12.gifשמאלניתת../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

חחח לא נוראאא
חחח גמני כזאתת... את שמאלנית באמת אבל

hila846

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

מז"א
בדעות/בביד/או בזה שהכל מתחרבש לי

hila846

New member
אעע../images/Emo122.gifחחחחחחח../images/Emo80.gif

אני דווקאא ימניתת
לך מתאים להיות שמאליתת

היללי 2

New member
השמאליםםם שולטיםם../images/Emo46.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

חחחחחח המורה שלנו ללשון אמרה פעם משו על תהליך פונטי ענארףף אז היא הגיעה אכשהוא שהימינים שולטים אז התחלתי להיתווכח איתה שזה לא נכון
חחחחח

חחחחח אצלי היום הפוך לגמרי :S

זה פעם ראשונה שלא ישנתי כל הלילה.. אמאאא :| חחחח הילההה איך אני שמחה שחזרתתת..!! אין לך מושגגגג התגעגעתי :)

היללי 2

New member
אוי מיי גדד למה לא ישנת../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

ואת ממש חמודההה חחח תודה
גמני היתגעגעגתייי
מאוווווההההה

יעל 13

New member
צהריים......./images/Emo4.gif

היה אחלה יום...אפילו לא בא לי לספר מה היה...דיברתי עם המורה שלי לשעבר עכשיו...היינו אמורות להיפגש מחר...היא אמרה לי שסבתא שלה נפטרה... יהי זכרה ברוך

ערב../images/Emo20.gif

היייההה יוםם מזזה מצחיקק כמהה צחקתתתיייי ואיךך התחנפו למחנכתתת חחחחחחחח אנחנו עושים להה ואיי איריס איזה יפהה את את יכולה להיות ממש דוגמניתת אתת גםם מזהה רזהה ואני עושה לההה אתתת מתלבשת הכי יפהה מכל המורות בבבצפרר עדד שבסוףףף היא אאמרהה לנוווו "אני לא מעלההה לכןן תציוןן יאללה לכו" חחחחחחחח
אחרר כך היא צעקה עליי וניקרעתיי אז היא אמרה לי לצאתת להירגעע בבחוווץץץץ אז אמרתי להה טובב ואזז אמרתי לחברה שלי שתבוואא איזה םוסטמה היא אמרהה למורה" ואייי איירייס יש לי מזה כאבי גב וגם כואב לי הבטן אני הולכת לראות עם קיבלתי מחזור" ואז הלכנו לטייל בכל הבצפרר
חחחחחח חיפשתיי תמורה שלי לשל"ח שעזזבב הוא בא לבקרר וורק אני לא ראיתי אותוו
ואייי הייווםם חברות שלי גנבוווו מהתתאאא שללל המוררהה את המבבחןןן באזרחותת!!!!!!! ועוד חברה שלי עושה ליי בואיייי איתי לצלם אז אמרתתי לההה לאאא ניראלך אני מפחדתת חחחחח כולם צילמו אותו פשוטט כל הכיתתהה חחחחחח
אחררריי הבצפר הלכתי ברגל עם חברה שליייי והיא משכה אותי כזה מהתיקק ונפלתייי חחחחחח
זה היהה פשוטט קוורעעעע
וווווואחריי זה חברה שלי באה אליי והלכנוו לעשותתת גבוותתתתת סוףף סוףףך ברוךך ה' לא עשיתי איזה חודש חחחחחחחח כל הפרווה ירדה ממני
היוםםם גםם חזרתיי פעםםם ראשונה לבדד ברגלללל
אבלל אחותיי הקטנה חיכתה לי באמצע הדרך וחברה שלי ליוותה אותיי רבע דרך חחחחחח
אופפ היום לא ראיתי את שלווממייייייייי
ווהיוםםם מזה רבתי עם המורה למתמטיקהה אופפ שונאת אותה שתמותת!! מי שרוצה במסססןןן יאללהה חפרתיי
תודה למי שקראאאא :)

למעלה