בהצלחה:P
ר רעות האכלנית New member 9/11/06 #23 תודה ובהצלחה:]../images/Emo205.gif היה אמור להיות לנו בוחן בגיאוגרפיה אבל הוא התבטל
ט טל ועדי1 New member 9/11/06 #11 אני כבר שלושה ימים ביית ומחר אני סת ם ישאר עוד יום חחח ... וגם עדי נשארת.. לילה נעיםם לכולםםם
ע עינבי ארנבי 1 New member 9/11/06 #14 ללה../images/Emo29.gif../images/Emo108.gif מנשמע איתכם?! ראיתי וקראתי שהפורום על סף קריסה, אז אל תדאגו זה לא יקרה [[ חח מאשה להרגע ]] אממ גמלי יש מבחן במתמטיקההה ואני שונאת מתמטיקה וזהו . בהצלוחה לכולםםם ועוד פחות מחצי שעה יש יומולדת לאיש הכי מושלם בעולםםם
ללה../images/Emo29.gif../images/Emo108.gif מנשמע איתכם?! ראיתי וקראתי שהפורום על סף קריסה, אז אל תדאגו זה לא יקרה [[ חח מאשה להרגע ]] אממ גמלי יש מבחן במתמטיקההה ואני שונאת מתמטיקה וזהו . בהצלוחה לכולםםם ועוד פחות מחצי שעה יש יומולדת לאיש הכי מושלם בעולםםם
ה היללי 2 New member 9/11/06 #15 לילה טווב../images/Emo23.gif אל תשאלו אותי למה אני ערה עכשיווו אני חיבת לישוןן כל יום אני ישנה ב1 ואני סתם עושה דברים... מחר מבחן באנגלית.. יום שישי-יומולדת עיברי חחח שירווש דבריתי מחרר ולילה אחלה לכוולם יומטוב מחר
לילה טווב../images/Emo23.gif אל תשאלו אותי למה אני ערה עכשיווו אני חיבת לישוןן כל יום אני ישנה ב1 ואני סתם עושה דברים... מחר מבחן באנגלית.. יום שישי-יומולדת עיברי חחח שירווש דבריתי מחרר ולילה אחלה לכוולם יומטוב מחר
E einatit4 New member 9/11/06 #16 ../images/Emo187.gifבוקר טובבב../images/Emo42.gif הלכתי לישון ב21:00 ועדיין לא הצלחתי לקום ב6:00 לא התאמנתי מספיק לתנ"ך כי הייתי נורא עייפה יש לנו הרצאה היום של מייק [שכחתי את הש"מ] שכתב את "הצוללת13" אח שלי קרא את הספר הזה.. הולך להיות מעניין שיהיה לכם יום מעולה!! להת'
../images/Emo187.gifבוקר טובבב../images/Emo42.gif הלכתי לישון ב21:00 ועדיין לא הצלחתי לקום ב6:00 לא התאמנתי מספיק לתנ"ך כי הייתי נורא עייפה יש לנו הרצאה היום של מייק [שכחתי את הש"מ] שכתב את "הצוללת13" אח שלי קרא את הספר הזה.. הולך להיות מעניין שיהיה לכם יום מעולה!! להת'
ש שיר חולה על אגמי New member 9/11/06 #22 בוקררררררר../images/Emo42.gif אני לא נשארת לפרוייקט לשון הזה!!! זה לא פייייירררררררר ואמא שלי אמרה לי להשיאר בפעם הזאת ואז היא תדבר עם המורה אם אני נישארת היום הלך עלייייי אני חותטפת תצעקות של החיים!! מיכאל בהצלחה במבחן בגאוגרפיה רעות בהצלחה במבחן במתמטיקה הילה בהצלחה במבחן באנגלית איילה בהצלחה במבחן במדעים עינת בהצלחה במבחן בתנ"ך
בוקררררררר../images/Emo42.gif אני לא נשארת לפרוייקט לשון הזה!!! זה לא פייייירררררררר ואמא שלי אמרה לי להשיאר בפעם הזאת ואז היא תדבר עם המורה אם אני נישארת היום הלך עלייייי אני חותטפת תצעקות של החיים!! מיכאל בהצלחה במבחן בגאוגרפיה רעות בהצלחה במבחן במתמטיקה הילה בהצלחה במבחן באנגלית איילה בהצלחה במבחן במדעים עינת בהצלחה במבחן בתנ"ך
ש שירוש 221 New member 9/11/06 #27 ../images/Emo13.gifבוקררררררר בווקקר טוב לכולם היום אני אמורה הללמוד עד 2 ורבע והמורה אמרה שאולי נסיים ב- 1 וחצי אוו רבע ל1
../images/Emo13.gifבוקררררררר בווקקר טוב לכולם היום אני אמורה הללמוד עד 2 ורבע והמורה אמרה שאולי נסיים ב- 1 וחצי אוו רבע ל1
ס ספיר חולה על נינוש New member 9/11/06 #31 חחחחחח קופה../images/Emo94.gif../images/Emo126.gif תהני [?]
ע עדידוש 56 New member 9/11/06 #28 יש לי היום שביתה!! איזה כיףף אין לנו לימודים היום ומחר ובגלל זה התבטלו לי שני מבחנים ותאריך שצריך להגיש בו עבודת הגשה.. כיףף לי!! ואולי גם יום ראשון שביתה... המשך שבוע נעים
יש לי היום שביתה!! איזה כיףף אין לנו לימודים היום ומחר ובגלל זה התבטלו לי שני מבחנים ותאריך שצריך להגיש בו עבודת הגשה.. כיףף לי!! ואולי גם יום ראשון שביתה... המשך שבוע נעים
ס ספיר חולה על נינוש New member 9/11/06 #33 בוקררר[?]../images/Emo126.gif כבר צהריים בהצלחה לכולם במבחנים אני לא מרגישה כ"כ טוב אז נשארתיי בבית