שרשור ליום חמישי:)

einatit4

New member
../images/Emo187.gifמחכה להודעה של מישהי מסוימת

בפורום
לא לכעוס עליי

einatit4

New member
../images/Emo187.gifוהילה..תשלחי הודעה ל../images/Emo43.gif

אבל הם סתם לא נחמדים[בלשון המעטה]

hila846

New member
ערבבבבב../images/Emo80.gif

היה יום לא משוו... אתמול היה לנו מבחן בלשון והייתה מורה מחליפה ואז היא פשוט גילתה לי איזה 3 תשובותת:) היום היה לי מבחן בהלכה והלך לי על הפניםםםםםם פשוט גרועעע שחכתי את כל החומרר[*נקווה לטוב*] ב-7 יש לי ביביסטרר ואיי מזה אין לי כוחח:S רעותייי
בהצלחה במבחןןןן וברוכה השבההה
[באיחור
] מיכאלל
בהצלחהה במבחןן
וברוך הבאא[באיחור
] הילושש
בהצלחההההה
[באיחור
] אייללווששש
בהצלחהההההה
[גם באיחורר
] עינתיייי
לא נורא חפיףף:) מיקקק
חחחח מגניב שיביאו לכם אותםם:p שמחה שנהנתת(
?)
זיווששש
כה"ככ על אזרחותת
ואיזה מפגרת האחותת
מה היא חושבת שכבר תעשי עם זהה
הדסססיי
יהיה טובב כפרעלייךך ותרגישי טובב
היליייי
שמחה בשבילךךך
ומזל"טט
ערב טובבב...

hila846

New member
../images/Emo80.gif

סתם אין לי כוחח כל הימים הלכתי לישון מאוחר וחרשתי למבחניםם ואני גם לא מרגישה כ"ככ טוב אני מצוננת ובימים האחרונים כמעט הקאתי וכואב לי הגרון והבטןן והיום חזרתי ב-5 מהלימודים וזה קשה ומתישש ועכשיו עוד לעשות ביביסיטר אני רק מקווה שהם לא ישתוללוו ותודההה

hila846

New member
חח ואיי איזה חפירהה../images/Emo122.gif../images/Emo80.gif

רק עכשיו ראיתייי:p

ערב:)../images/Emo205.gif

שלום לכם:) המבחן במתמטיקה היה קשה:S אבל הסתדרתי:p חח:) יש לי טיול שנתי מיום ראשון עד שלישי ואני לא יודעת איזה ממתקים לקנות:) תעזרו לי

einatit4

New member
../images/Emo187.gifבמבה, ביסלי וכיף-לי!!!../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

hila846

New member
יאוו אני לא מאמינההה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif

הביביסיטר שאני עושה עליו יש להם תינוקת ואני שונאת לעשות על תינוקות ככי אני לא יודעת לטפל בהם וזהה ותמיד עשיתי על המשפחה הזאת ביביסיטר ועכשיו נולדה להם עוד ילדה ושכחתי ממנה לגמריי
אוףף מה אני יעשהההה

היללי 2

New member
עררבב...../images/Emo23.gif

אני בביבסיטר...
איזה קטעיםם חחחח אל תישאלוו
אני כזה יושבת ורואה טלבזיה... קיצר דפקו בדלת אז אני כזה"מי זה?
" ולא ענווו
וניבהלתי כי סתמו את העינית
אז דפקו שוב ויותר חזק כזה מממששש
וכוולי פחדד..ואני כזה.."מיייי זההההההה?????????" ואז אמרו בקול לא מובן כזה חנוק"מתרימים.." **ועדין חסמו את העינית..** ואז הם שוב דפקוו
ואני כזה רצתי כזה לכניסה השניה שלהם שזה דרך המפרסת וסגרתי בטיל ת'טריסים..וכולי מתה מפחד כי עדין חסמו ת'עינית של הדלת
ואני מתהה וממשיכים לדפוק חזק חזק ואז היסתכלתי בעינית וראיתי יד חוסמת שאני לא יראה אז ראיתי ברקע שהאור ניכבה אז הדלקתי ואז היסתכלתי לעינית לראות מה האנשים שם עושים ושמעתי קולות מוזרים ואז אני מסתכלת בעינית וקולללטטתת עיןןן ירוקקההה
כולי קפצתי כי גם הם ניסו לראות..ואז שמעתי צחוק מוזר ואז קלטתי שזה חברות שלייי
ואז פתחתי ת'דלת והם שרו לי היום יומולדתת והביאו לי מלא בלוניםם ועוגה ועשו מלא רעש איזה חמודות הםם הם באו עד לכאןן וזה דיי רחוק מהשכונה שלי והיה ממש מצחיק
חח הרגע הם הלכו....איזה מצחיק היה

einatit4

New member
../images/Emo187.gifחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחח

הרגת אותי
אני עכשיו נשפכת פה מצחוק
חחחחחחח איזה חמודות הןןן!!

למעלה