חחחחח זה לא הכי מצחיק חח
E einatit4 New member 10/11/06 #92 ../images/Emo187.gifזה כן../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifעם העין הירוקה../images/Emo3.gif
ה הדסי מתה על אגמי New member 9/11/06 #79 אפצ'יייייייייייי! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאקקק
א אייללוש New member 9/11/06 #90 לללבריאווווות../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif
לללבריאווווות../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif
ח חולה על אגמוש שלי New member 9/11/06 #80 ערבבבבבבב שלום שלום שלום לככככםם! *מיכאלל בורווך הבא * הדסס תרגישי טובב אני אווהבתת'וותך מיכל ישמנהה הלכתת לפיצה ולא אמרתת לי לבד חח אני הוולכתת ללאפהה זיו&ששיר&איילה&עדיי וטלל דברוו איתיי יפוות שליי!! אני עודד מעטט הולכת לתקווה עם חברוות לאכוול לאפפפה אני בפלאא שירר דברייתי:]] הדססס [כתבתיי כבר למעללה ]תרגישיי טוווווווווווווווב! ותעוופיי למיטטה אםם לא אני יכעס אווהבתת'וותכםם + + פפפטטרררייי:]]
ערבבבבבבב שלום שלום שלום לככככםם! *מיכאלל בורווך הבא * הדסס תרגישי טובב אני אווהבתת'וותך מיכל ישמנהה הלכתת לפיצה ולא אמרתת לי לבד חח אני הוולכתת ללאפהה זיו&ששיר&איילה&עדיי וטלל דברוו איתיי יפוות שליי!! אני עודד מעטט הולכת לתקווה עם חברוות לאכוול לאפפפה אני בפלאא שירר דברייתי:]] הדססס [כתבתיי כבר למעללה ]תרגישיי טוווווווווווווווב! ותעוופיי למיטטה אםם לא אני יכעס אווהבתת'וותכםם + + פפפטטרררייי:]]
ז זיווש מתה על אגמוש New member 9/11/06 #82 פפטריי../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif אני אוהבתותךךךךךךךךךךךךךךך דבריתיי התגעגעתי מלאןןן
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 10/11/06 #91 חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif הלכתי עם איזיק וטולללללללללל.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא 'צית לבוא שאלתי אותך בטלפון י'זבלהה תהניי קופיקו
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif הלכתי עם איזיק וטולללללללללל.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא 'צית לבוא שאלתי אותך בטלפון י'זבלהה תהניי קופיקו
ש שיר חולה על אגמי New member 9/11/06 #87 ערבבבב../images/Emo178.gif איזה יום מוזר היה כל כך מצחיק בבצפררררררררררררררררררררר אין אין אחד הימים היותר טובים איזה יפה היה באמ"ל עושה שיעורים יש לי לעשות דגם של אטום אני כיחזור יותר מאוחר
ערבבבב../images/Emo178.gif איזה יום מוזר היה כל כך מצחיק בבצפררררררררררררררררררררר אין אין אחד הימים היותר טובים איזה יפה היה באמ"ל עושה שיעורים יש לי לעשות דגם של אטום אני כיחזור יותר מאוחר