כל הכבוד! בהצלחה :)
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 19/11/06 #83 חח תודה סיווני../images/Emo110.gif אתם לא צריכים לשקר אגב
ה היללי 2 New member 19/11/06 #26 צההריםם../images/Emo23.gif הישתחררתי היה יום עיון על גיל ההתבגות.. שונאת שמדברים על זההה עוד מעט אנחנו נוסעים כל המשפחה שיר דברי איתי דחווףף[שירקי] מצאתי כתבה על אגם... תכף אני יעלהה יאללה יומטווב
צההריםם../images/Emo23.gif הישתחררתי היה יום עיון על גיל ההתבגות.. שונאת שמדברים על זההה עוד מעט אנחנו נוסעים כל המשפחה שיר דברי איתי דחווףף[שירקי] מצאתי כתבה על אגם... תכף אני יעלהה יאללה יומטווב
ה הדסי מתה על אגמי New member 20/11/06 #99 תהניי באיחורר מוווואאהה../images/Emo25.gif לא דיברתי איתך יומיים
ה היללי 2 New member 19/11/06 #28 כתבה על אגמיי../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif יותר נכון וידיאוו... חיוך מושלם חחח
ה הדסי מתה על אגמי New member 20/11/06 #100 תודה רבה../images/Emo25.gif../images/Emo204.gif זה היה כבר ממזמן חחחחחחח מווווווווווואה
ח חולה על אגמוש שלי New member 19/11/06 #32 צצצהרררייים!# עכשיו חזרתי מהגיוסיים!# לא הייתי בבצפפר:]]!# אייזהה מצחיק היה!# יאווו: היינו באורט סנגלובסקי,עירוני ט',עירוני א',תיכון חדש ואז הלכנו לעירוני ד' להגיד שלום למדרייךך שלנווו!# היהה מצחייקק!# לאא הייתיי אפיילוו בפרוויקטט לוס אנג'לסס שלנוו !# לא הספקתיי ואני ממש עייפפה!# שיר לא רציתי כלום סתם התקשרתי כי היה לי משעממם!# מיכל ששששששש שתקיי ומהר עלקק 80 זה לא טוב אהבתייי..סיימון הביא לי 55[הוא אמר שזהההה טטובב חחח אבלל אני יששתפפרר אלל דאגוו!#] איך היה בשייחהה עעםם הנגמממל?!# הדס דברי'יתיי בקשרר למחחר!# איילהה מקווה שהללך ללך טטובב!# מקווה שלא שחכתיי אפ'חחדד!# אווהבתת אוותכםם מללאןןן!# + + פפפפפטטטטטרררריייי:]]!#
צצצהרררייים!# עכשיו חזרתי מהגיוסיים!# לא הייתי בבצפפר:]]!# אייזהה מצחיק היה!# יאווו: היינו באורט סנגלובסקי,עירוני ט',עירוני א',תיכון חדש ואז הלכנו לעירוני ד' להגיד שלום למדרייךך שלנווו!# היהה מצחייקק!# לאא הייתיי אפיילוו בפרוויקטט לוס אנג'לסס שלנוו !# לא הספקתיי ואני ממש עייפפה!# שיר לא רציתי כלום סתם התקשרתי כי היה לי משעממם!# מיכל ששששששש שתקיי ומהר עלקק 80 זה לא טוב אהבתייי..סיימון הביא לי 55[הוא אמר שזהההה טטובב חחח אבלל אני יששתפפרר אלל דאגוו!#] איך היה בשייחהה עעםם הנגמממל?!# הדס דברי'יתיי בקשרר למחחר!# איילהה מקווה שהללך ללך טטובב!# מקווה שלא שחכתיי אפ'חחדד!# אווהבתת אוותכםם מללאןןן!# + + פפפפפטטטטטרררריייי:]]!#
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 19/11/06 #37 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif שמחה שנהנת קופיקוו המממ היהה מפחיד אבל פסדר:]