בוקר!!../images/Emo41.gif
אני לא ממש מרגישה טוב..:/אז נשארתי בבית..אתמול ממש לא הרגשתי טוב..היה לי מלאא כיווצים בבטן ובחילות ובקושי אכלתי כי אחרי 2 ביסים שבעתיי והרגשתי בחילות..אבל אמא שלי טיפלה בי וזה ממש ממש עזר לי...ובאמת זה העביר לי אתזה אבל נשארתי בבית כי אני צריכה להשלים קצת שעות שינה ואוכל..אני אוכלת נורא לאט ולא בכמויות גדולות אבל ככה לאט לאט אני יחזור לעצמי..אני כבר רבע שעה על אותו קרקר..חחח..כי אני אוכלת אתזה לאט שזה יתעכל ולא יכאב לי..העיקר שאני יותר טוב מאתמול...(שריתוש סורי שברחתי זה פשוט צפתי כאב מכאבים לא יכולתי)לונורא אני ילמד עכשיו מה שאתמול לא למדתי..נעשה התנחלות אצל אחותי עם הטלוויזיה והמערכת סטריאו..חחחחח...אוישש יום שבת מה אמרנו לאבא שליי...חחחחחחח..הייתי במחשב ושמעתי דרך הפלאפון מוזיקה וקראו לי ואמרו לי שזה יותר מדיי קרינה עליי והם דואגים לי אז הסכמתי הם צדקו וכיביתי אתזה...ואז כזה הלכתי לכיוון החדר אז אמא שלי עושה לאבא שלי "רוני דניאל עד היום קיבלה כבר המון דברים טלוויזיה חדשה,מערכת סטריאו,פלאפון והרבה ושיר עכשיו אתה חייב לה המון"אז אני ישר רצתי וכמעט דפקתי חליקה אבל לאמשנה..חחח..אז אמרתי לו "כן אתה חייב לי כל מה שלה הבאת..חחח..."אז סיכמנו שאני יעשה שיפוץ בכל החדר ויקנה מה שאני רוצה...שאני הולכת לקנות מערכת סטריאו..חחחח..אבל זה היה מצחיק שכל דבר שהוא אמר אח"כ לאחותי שהוא יקנה אז אמרתי לו היי קודם לי אתה חייב חדר..חחחחחחח...=](סיימתי ת'קרקר ברוך השם נלך לקחת עוד קצת שהבטן תתמלא לי) בקרוב ב"ה חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו צריכים לבשר לי בשורה טובה אני חושבת..הלוואי אמן חמסה חמסה טפו טפו טפו! זיווש יפה שליי אוהבתותך כלכך דבריתי התגעגעתי אלייך חיימשליי!!
הילושש דבריתי נשמה שליי...געגעתי גם אלייך! שריתושש סורי יפה שליי דבריתיי.. פטרי שמחה בשבילך! שירושש שמחהה בשבילך כפרעלייך מגיע לך לאב יוו!! הדסי מקווה שנהנת! אורלושש יהיה טוב יפה שליי..=] תתוש אני יתגעגע..=[תחזרי מהר נשמה שליי..=] מקווה שלא שכחתי אפחד!! המשך יום מקסים אוהבתותככםם!! -שירק'י-