שרשור ליום שני:]]

חחחחחחחחחחח הבצפר החליט..

הוא השתגע.. נראלי נמאס לו כבר ממנו.. אז משחררים :p חח סתם הם החליטו שבימי ר"ח מסיימים באחת.. לכי תביני :p

2ניצי

New member
אחר צהריים../images/Emo203.gif

הייי קיבלתי 70 בלשון והבעה זה טוב יחסית כי רוב הכיתה קיבלה נכשל מחר יש לי מבחן בתנ"ך בהצלחה לכולם במבחנים בריאות שלמה לכל החולים אוהבת אותכם ניצי

מנגותות

New member
הייתי בהתרמה למען חרשים..

הרגע חזרתי
קודם כל, המארגנים של ההתרמה הזאת נתנו לי ולעוד שתי בנות (מאיה ובלה) שקית כזאת עם הפנקס בפנים והיינו צריכים להתרים לרחוב אבטליון מ-1 עד 17. לבניין אחד לא נכנסנו כי הוא היה מפחיד מדי, בניין אחד התרמנו דירה אחת ואז המנקה שלהם גירש אותנו
והתרמנו עוד 2 בניינים שבערך שני שליש מהדירות לא פתחו לנו
קיצר אנחנו מחפשות את מספר 5, ואנחנו לא מוצאות, אז שאלנו איזה מישו איפה מספר חמש והוא אמר לנו שלא קיים כזה!! שבאבטליון (הרחוב שהתרמנו) יש רק 4 בניינים!!!!!!!! כאילו..!!!!! אז חוויות: באיזו דירה אחת דפקנו ושומעים מלא אנשים וילדים צורחים ומדברים וכל אלה ודפקנו ואמרנו מתרימים, ואז צועקים לנו "אין כאן אף אחד!"!!!!!!!!1 איזה אנשים דפוקים וסתומיםם!!! אני לא יודעת כמה הרווחנו כי עוד לא ספרנו... טוב סליחה על החפירה ויומקסום... רותם

אייללוש

New member
עוד מעט עפה ל"להקה"../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif

אחותי קנתה לי ליומולדת
ואולי אני אראה את עדו
אוהבתותכם בייי

היללי 2

New member
../images/Emo9.gifאחחחמ למישהו יש...../images/Emo9.gif../images/Emo124.gif../images/Emo23.gif

קטעים יפים?? יש לי ככה מלאא ואני צריכה לא מוכריםם
אז..אם כןן..
אפשר??חחחח תוודה

היה לי היום מבחן בג"ג..

היה מזה מצחיק.. מורה מטורללת.. היה לי שיעור חופשי היה מזה כיףף חוצמזה מחר אני מתחילה את הקורס בתיכון מדעים.. שיהיה לי בהצלחה.. חחחח ערב טוב לכולם והמשך שבוע נעים

למעלה