שרשור ליום שני:]]

אחרי צהריים...../images/Emo204.gif

אין לי ממש מצב רוח..קיבלתי בלשון 80..כמורה אמרה לי : "יופי" שהיא הגישה לה ת'מבחן:p אני דיי שמחה כי אינ לא מקשיבה בשיעור ולמדתי רק מ1 לבילה עד 3 בלילה של יום לפני
וגם ככה הטעויות היו ממש הכי סתומות שיכולות להיות
.. או שאני סתם פשוט מנחמת אותי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בביולוגיה קיבלתי 60
גם לזה לא למדתי ולא הקשבתי בשיעור אז ני סולחת לעצמי..חברה שלי קיבלה 45
..יהיה טוב
מווווווווואה:]

חח הדסס

80 זה טוב
ולא נורא חפיף.. תתחילי ללמוד.. מה זה את לומדת בלילות..? אני לא מסכימה

יוםם חראא ביוותרר ../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif

אניי שונאתת תמורה למתמטיקה אני קיבלתי במבחן 88 והיא הביא לי בתעודה 65!!
אני פשוט שונאת אותתההה אבללל ממשש שונאאתת שתמותתתתתתתתתתתתתתת
אחחר כךך קיבלתי במבחן בלשון 80 ווההזבלל הזאתת הורידה לי על חיסוריםםםםםםם מללאאאא הייתי אמורה לקבל בתעודה 90 והיא הורידה לי ל73 כי לא הייתי 4 שיעורים!!! אח"כ רבתיי עם אמא שלייי המעצצבנתת הזאתתתתתת וובנווססףף הציון שלי בתעודה גרווועעעעעעעעעע ווהיה מפגש משצים בלי שלומי כי הבת שלו חולהה אז בכללל
יווםם חראא ביותר אינלי מצברוחח לכלוםםם נמאס לי מהכללללל

זיוווווופפפ../images/Emo201.gif

זה היה יום הורים? ע דהתעודה יהיה טוב בעזרת ה' את תיראי
גמאני ירדתי ב10 נקודות בממצועעע וממש התעצבנתיי ואני מקווה לשפר:) יהיה טוב אל תידאגי
מה היה לך ממוצע?

עוד לא קיבלנו תעודות../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif

כל הציונים שלי 95\90\100 ובלשון מתמטיקה ואנגלית הציונים שלי גרועים ואלו המקצועות הכי חשובים בעצםם ווהמורותת האלהה הןןן כאלה חארותת הן מחשבות בול הנקודה ומורידות על חיסורים אם זה לא אישור מרופפפאאאא והןן פםשוט חחארוותכל המורוותתת שוונאאת אותןן מורת זה עםם חחחחררררראאאאאאא והכלל חחחראא לי ונמאסס ליי מהכללללללללל בכלל מקרה אני אוהבתותך

זיווו

דברי עם המורה.. תגידי לה.. אל תוותרי על זה! תראי לה את המבחנים :) את הציונים שקיבלת.. ונסי לדבר עם אמא.. אני בטוחה שמה שהיא עשתה זה לא מכוונה רעה דברי איתהה ולא נורא ששלומי לא היה.. פעם הבאה חח

התגעגעתי../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif

מי ששם לב ומי שלא, לא הייתי פה מיום חמישי עד עכשיו, ואני שמחה לחזור
ותראו את בת דודה שלי איזה ילדה יפה ומדהימה

צהריים...

מיכל אני מקווה שיצא לי להיות מחוברת מתי שאת.. חח אני יסביר לך מה שאמרתי אתמול.. למרות שזה כבר לא כ"כ חשוב.. אם את רוצה.. כאילו זה הסתדר בערך..
מחר ראש חודש.. חח משתחרריםם :p חוק חדש
יומטוב לכולם
וכל החולות.. תרגישו טוב :)

היללי 2

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

שריית
ממתי משחררים בראש חודדשש?????

למעלה