שרשור ליום שני

בוקרר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

עוודד מעטט אני יוצאת לבצפר... אתמולל הייתייייי בכננסס הייהה ממש ממשש ככייףףףףףףףף
קיבללנוו תיקים מעפניםםם כאלהההה חחחחחח ששילמנווו עליהםם בעצם
וווקיבלתי את הכרטיס מדריכה שלי
איזה כיף רק חבל שהתמונה שיש לי שם מזעזעת
היינו בקייסרייהה ביםםם ושינו לנו את כל המסלול כי ירדד מבוולל!! עשינוו בקייסרייהה ממזהה בבבוווקקקקקקק עאלק שלומי:"איזה דוגמניוותת"
אוו שהוא אמרר לי זיוו בואיי את חייבת להצטלחם פהההה רקע למסך
מיכלללללללללל הדססססס ייש לי מלאןןן לספר על שלומי
מי שמעונייןןןן שישלח הודעה במסן
יאלללהה חייבת לעוף אוהבתותכם

חחח, חרפניתוששש../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

את והשלומי שלך
אני מקווה שהוא יעזוב את אשתו בשבילך
חוחוחו

Reut Arbiv

New member
בוקר טוב חברים שלי../images/emo56.gif

אני בדרך לבצפר...גררר שונאת את המקום הזה ברמות קשות.ובמיוחד אחרי שאמא שלי הכניסה לי עצבים על הבוקר שונאת שהיא קמה בבוקר עצבנית זה יכול לחרפן לי את הצורה שאין לי[חחח]שיהיה לנו יום מקסים אוהבת רעות

Reut Arbiv

New member
חחח...תודה!עכשיו אני במונית

בדרך הבייתה.ממצב איתכם?איך היה במוסד הזה עם השולחנות והכיסאות?לי היה דווקא נחמד.איזה חורף קר וגשם ואין לי עם מי להתקרבל תחת הפוך החם;-(עצוב!!!שיהיה לכם צהרים מדהימים אוהבת ורעות(האכלנית)מי זאת נתיבה?

צהריים טובים!!=]../images/Emo41.gif

חזרתי מוקדם היום ב-12 סיימתי והגעתי 12 וחצי ואמא הכינה לי ספגטי יאמיייי תכף אני אלך לאכול..=] קיבלתי באנגלית 66 היא אמרה שזה בסדר גמור לתחילת שנה ויש המון זמן לשפר את הכול ועבודת שיפור וגם היא תעזור לי באנסינים...=] ובערבית קיבלתי 70 זה שיפור ענקי מבחינתי...פעם הייתי מקבלת כל מבחן לגשת אלייה וזה..:/השתפרתי מאוד...=] אני מרוצה זה בסדר גמור...רק תחילת שנה...=] וישלי מחר בוחן בהיסטוריה..אני צריכה ללמוד היום זה לקרוא ת'דפי עבודה וזה אני מקווה שיהיה לי טוב..=]ובמורשת נשארת לי 39 מושגים מתוך 100..יאיי אני יעשה פחות היום כי יש לי בהיסטוריה ת'בוחן...:/ שבוע הבא רביעי חמישי יש לנו טיול שנתי...איזה כיףף...(הילוש יהיה לך מהר יותר תמונות..חחחחחח)אני רציתי תחילת שנה טיול שנתי בגלל שאח"כ אנחנו מתכוננים המון למבחנים ויש לנו את המיצ"ב במורשת ויש לנו המון מבחנים ומלא פעילויות יום רביעי כבר יש פעילות 3 שעות...אז אני שמחה שיש ת'טיול בהתחלה זה כיףף ובסוף אחרי פסח אנחנו מתחילים להתכונן לסוף שנה...=]ככה שיש פעילות גדולה בהתחלה שזה הטיול שנתי ופעילות ענקית בסוף שזה ההכנות והמסיבה והכול..=]גם חטניקים נראלי יוצאים בקרוב...=] עפתי לאכול ולהתכונן..יום מקסים לכולם! זיווש אהובתי דבריתיי חיימשליי אוהבתותך..=] הילוש דבריתיי מאמי שריתוש דבריתי מותק הלכתי כמו שאמרתי וזה מזה יפה היה..=]מתעלייךך אוהבתותכם!! -שירק'י-

שירו'שששש

זה דווקא אחלה ציונים.. לא נורא :) ונראלי שבוע או שבועיים אחרייך יש לי גם טיול
והתמונות שלך עוברות גם אליי :p חחח אמרתי לך שיהיה פסדר ללכת ככה.. מהממת!!

צהריים../images/Emo205.gif

היה לנו שעתיים ראשונות באולם
הסבירו לנו על התנדבות:p ואני יהיה בבית ספר "הס"((((שיר, את מכירה:p?))) כי זה חיד הבית שלי:p אח"כ אכלתי
ולמדתי למבחן באנגלית
אח"כ היה לנו תושב"ע
ואיי כמעט נרדמתי
ואז המבחן באנגלית!!! היה לנו על סיפור אחד ואנסין
הסיפור היה פסדר:) והאנסים פשוט לא מובן אבל בכלל לא מובן:p סתם חירבשתי
ניראלי שהוא לא יכנס לתעודה כי זה לראות ת'הקבצות:p וביום רביעי יש לנו יום שדה ויש לבן דוד שלי ברית
ואני לא יודעת מה לעשות:S כי הברית בשעה 3:00 ובטח נסיים ת'יום שדה ב-2:30 ועד שאני אגיע לבית
ואיייי, איזה מעצבןן:( טוב, חפרתי לכם

צהריים!!

עינת לדעתי את צודקת.. מצטערת שפתחתי אתמול שרשור מוקדם להיום.. אתם לא תאמינו מה קרה לי היום.. כל יום אני נוסעת אחרי בית הספר עם הסעה הביתה.. היום ההסעה לא הגיע משעה אחת וחצי עד שעה שלוש.. התעצבנתי והלכתי ברגל.. למה זה צריך לקרות דווקא לי.. החברות שלי נסעו יחד במונית והציעו לי לנסוע איתן אבל זה לא נעים לא היה לי בתיק כסףף!! מחר אני אגיש תלונה!!

...

עכשיו חזרתי ויש לי מחר מבחן באנגלית להתכונן אליו ועוד מלא שיעורים.. אני מתה מעייפות ואין לי כוח לכלום.. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה