שרשור ליום שני

עוד משהו מעצבן שקרה היום!!

לפני חופשת סוכות עשיתי מבחן במתימטיקה.. והיום המורה אמרה שכמעט כל הכיתה נכשלים!!!
אני מפחדת שקיבלתי נכשל כי המבחן הלך לי גרוע ביותר... והציונים לתעודה... מחר היא מחלקת את המבחנים.. תגידו לי אתם יכול להיום יום יותר גרוע מזה???

einatit4

New member
../images/Emo187.gifוואי מסכנהה../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני מבינה אותך, שנה שעברה זוכרת שהיה את היום עם המבול שכל צומת מגידו הוצפה וזה??? אז אני גרה בסביבה של צומת מגידו ואנחנו היינו באוטובוס וכולם היו רטובים וקפאו מקור והשטורים לא הסכימו לנו לעבור כי הם חשבו שאנחנו נוסעים לצומת.. בקיצור חיכינו בתוך האוטובוס מתים מקור איזה שעה אולי יותר ובסוף הסכימו לנו לעבור

תודה שאת מבינה אותי..

אבל זה דבר אחד.. לי כל היום היה גרוע.. צירוףף מקרים מעצבן

צהרררררים!

יאוו עכשיו הגעתי הביתה.. וסיימתי ב2.30 חזרתי מהאבמווש הכי הכי הכי הכי הכי הכי מ=ס=ר=י=ח=! שיש! היה היום לחברה שלי יומולדת אז עשיינו לה אמבוש.. עשיינו בוקק...יצמצצא יפפה.. אמ...ב5 אני עפה לצופים
כןן כןן כןן מיכל עוד פעם יום עבוודה
עדדיין כואבוות לי הידיםים מאתמוול.. טוב אני עפתי לאכול ביוו'ש! נ.ב שינו באתר שהקדס הביאה על השלגיה אבל אנ'לא מבינה למה בטלפון אומרים שיש בת"א? יאוו זה הוורגג אותי.. למי שזה זוכר זה האתר: http://www.mouse.co.il/CM.shows_item_show,603,208,3393,.aspx

צהריים-ערב!../images/Emo204.gif

היה בסה"כ אחלה היום, לא איחרתי לשם שינוי. הברזנו משיעור ספרות, כאילו רק מהרבע שעה הראשונה אז באנו ואז המורה אמרה לנו ללכת לעשות עבודה על המשוררת זלדה. אז עשינו
. היה מבחן בהיסטוריה, היה מבחן ממש קשה ברמה של בגרות.., והרגשתי שהלך לי סבבה.. אתם יודעים פה ושם חירטשתי..אבל בסה"כ סבבה.. ובטח ירד לי אבל על זה שלא הסברתי מספיק וכאלה.. אני מקווה למעל 60
. אני הולכת לעשות ת'עבודה בתושב"ע וללמוד למתמטיקה. המשך יום אחלה לכולם
.

זלדה ../images/Emo12.gif

נראלי למדנו עליה :|:|:| בהצלחה בהיסטוריה.. חח תמיד תוסיפו סתם שטויות.. גם אם זה לא נכון חח זה תמיד עובד.. בהצלחה... ותהנו(?)
סרט אימה
ואנחנו צריכות לדבר... :p

צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

אייזה יוםםם מעייף אני מממשש עעייפפהה... אניייייי לא יהיה כמעט השבוע בפורום אני יהיה רקק בבמססןןןן לפעמים כיי ממש עמוסס ליייי במבחניםם ככה גם שבוע הבא... מקווה שהתקופה הזאת תעבור מהר...

היללי 2

New member
לקראת ערב....../images/Emo178.gif../images/Emo23.gif

ווואי אני מתתהה מעיפפוותת
משו לא נורמללייייי למדנו עד 5 ורבע.. דייי אני מתתההה היה יום סבבי אבל ארווך ומתייש.. יש לנו מגמת אומנות ואני נימצאת בגרפיקה במחשב.. קיצר היה כיףף זה שעתיים אחרונות...
והעניים שלי כבר כאבווו
והסתבכתי והמורה עזרה לי...והצלחתי בסוף חחח
יש ביום חמישי מבחן ענק במתמטיקההה אני עפה כבר להיתכונן למה זה פוול חומרר.. בעעעע ערב טווב לכולם

למעלה