שרשור ליום שני

יעל 13

New member
ערב...

ואי ישנה כל כך טוב... ישנתי שעתיים בערך... חחחחחחחחח המורה כתב לי מכתב "יעל שימי לב לעייפות שאת מראה בזמן האחרון" חחחחחח נרדמתי אצלו 3 פעמים בשיעורים השנה
עכשיו אבא שלי אצל הרופא...הוא יקבע אם הוא צריך לעשות את הניתוח או לא...

ערבב../images/Emo110.gif

לע הייתי פה כל היום ואפחד לא שם לב
לא יאפה
סתםסתם:] ישנתי פחות מ3 שעות בלילההה;[ נרדמתי רק ב4 ומשווו וקמתי ב7. מבאס.. היום אני אשן טובטוב.. היה בוחן בערבית והיה פסדר.:] ומחר בוחן בלשון [וגם מבחן במורשת אבל לא בדיוק נתנו לנו חומר או הודיעו עליו
חוץ מבלוח מבחנים וזה לאנחשב:p] אני צריכה להתכונן בעצמי למה עם המורה הזאת אנלא מבינה שומדבר. צה לעבור ממנה:( אני רוצה לראות שבגלל הקבוצה הזאת אני אכשל בלשון!
אחרי הבצפר ישר באתי הביתה לקצת זמן החלפתי בגדים והלכנו לקניון אני וחברה שלי:p קניתי 2 קשתות [אחת קשת ואחת סוג של.. נו אתםיודעים] יאפות:) וחיפשנו ב-כ-ל הקניון מחזיק חדש לטלפון [בגלל שפוצי (הירוק הנוצה היאפה:p) נראלי הולך למות
] ולא מצאתיייי ואז נדבקתי לזה שאני רוצה מחזיק חמסה
לכל חנות נכנסנו שבע פעמים ובכל חנות היינו שעתיים בסוף לא קנינו כלוםם
ועד שמצאתי אחד חמסה הוא היה עם משו לא יאפה אז לא לקחתי
אני אחפש בקניון רמת אביב שם בטח יש
או עזריאלי:p לאחשוב חפירה:] יאללה יומטוב

חחחחחח

מה את מתבכיינת את גמככה חכמה..חח כל הציונים שלך גבוהים
חחח תתחדשי.. ומקווה שתמצאי.. דווקא יש אצלנו מלאאא... כל 2 חנויות של הדברים הקטנים יש.. :p ותודה על אתמול

חחחחחחחחחחחח תודההה../images/Emo110.gif

כהה גמאצלנו יש מלאא פשוט רציתי חמסה וכשאני צה איפשר להזיזז אותי
רציתי משו ממש מסויים ונראלי שלא מייצרים דבר כזהה
חח שריתי תודהה
ואיןןן על מה

יעל 13

New member
אתמול כמעט התעלפתי...

אבא שלי רצה שאני אבוא לחבוש לו את הפצעים בגב מההתרסקות...פתאום הוא דופק צרחה לאחותי שתביא מהר מים...הוא אמר לי לשכב על המיטה והפעיל מזגן...כולי הייתי לבנה... איכס כל הפעצים שלו היו פתוחים ומגעילים

I N S T I N C T

New member
../images/Emo207.gif

שלום חברים
אתם מוזמנים לקומונה שלנו, קומונת סדרות טלויזיה ישראליות. אז אתם בטח שואלים את עצמכם למה??למה יש קומונה לכל סידרה בנפרד? או פורום? אז הנה לכם: פה נדבר על כל הסדרות ביחד, משחקים שקשורים לסדרות, ו.. תאמת שזה די מתסכל להכנס לפורום או לקומונה לכל סידרה בנפרד... ו דבר אחרון... אנחנו ארבעה מנהלים, ככה שאין סיכוי שלא ניה' פעילים... תהנו
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=22205 כנסו, יהיה כיף.

ערב...

חחחחח איזה יום מעאפן.. התחלתי לצעוק על המורה למתמטיקה
וואייי חחח קיבלתי עליה קריזה
נראלי היא בהלם ממני.. אני תמיד ילדה טובה בשיעורים שלה... היא מעצבנתת..
אני יורדת במתמטיקה.. לא מבינים אצלה כלוםם.. לא נשארת שם.. אם לא, לא קוראים לי שרית

חחח היא לא נתנה לי לעשות בוחן :|

חח איך זה נשמע.. :p היא סתם מעצבנת.. גם ככה לא מבינים חחח אז לא צריך :p אני לא אוהבת אותה :S חחח אבל איזה מצחיק זה.. נראלי היא באמת נבהלה... כי תמיד בשיעורים שלה אני בשקט.. לפעמים כי משעמם ולפעמים להקשיב.. חחחח איך היא הסתכלה עליי :p

יעל 13

New member
יא דפוקה היא לא נתנה לך לעשות בוחן?

אם לא היו נותנים לי לעשות בוחן הייתי מאושרת מפגרת!!!!! כמה טמטום בילדה אחת
חח סתם כפרעלייך

חח סתמייי

לא עשיתי אותו היום אז אני יצטרך לעשות אותו בשיעור הבא.. כאילו עשיתי היום אבל לא הבאתי לה.. חח :p לא ידעתי כלום :| ותפסיקי להעליב אנשיםםם :( יא.. יא.... *מעדיפה לא להגיד..
*

למעלה