שרשור לילה\בוקר\צהריים\ערב!!

שרשור לילה\בוקר\צהריים\ערב!!../images/Emo204.gif

וואי איזו שבת מעולה, אחת הבאסטיותתתתת!!!
זאת דיררההה בתוך מלון עם 5\6 חדריםםם כל ספה שם רככההה וענקית וכל כך כייפיתתתתת נרדמתי איזה 8 פעמים השבת בגלל הנוחיות:p., כל החלונות משקיפים לייםםם ויש שם איזה 7 מרפסותתת עם כיסאות שמשתזפיםם אבל העדפתי לא להשתזףף:p הגענו למלוןןןן, ואז ישר נכנסתי לשירותים..ונתקעתי
.. ואז כל הבית בא לנסות להוציא אותתתתיייי בסוף הציאו אותי עם סכין:S לא הייתי בשירותים כל השבת מהטראומה הזאת
ואז התארגנו והלכנו לטיילת ללכת קצת ליד הים ולראות ילדים חתיכים:p, וראינו שם ילד אחחחחחדד חתתתתתיךך אבל הוא היה צרפתי
...אז הנחנו לו:p ואז הלכנו לאכול וסתם לשבת שםםם (על הספה עם הכי הרבה ריפווד אדוממהה כל כך רומנטייתת
) ואז נרדמתי
ואאזזז הלכתי לישון כמובן במיטה נורמליתתת. בבוקר בת דודה שלי הפיצית העירה אותי עם מכות על הראאשש : "הדדדסססס קומממממייי מאוחחחחררר" קמתי, התסכלתי בשעון והשעה הייתה 9:00!!! לא נורמלית הילדה הזאתתתתתתתתתת!!! מה נראה ללללהה
? ואז אכלתי עוגיות ושתיתי קפה [זה מאוד מענייןן...תודו
] ואז הלכנו לבריכה של המלון. ממתתתתתתתתייי לבריכה יש מיים מלוחיייייייייייםםםםםםם??!?#@#!#@$?#?!@# וואי נכנס לי פול לעיניים לפה לאף לאוזניים [שוב..מעניין:)] ואז עלינו והתקלחננווו, ואכלנו ארוחת צהרייםםםםםםםםםםם ואז נרדמתי
קמתי ב6..שהלכתי לישון ב2 בערך
. ואז הלכנו לים
נו..ים, מה אני יכולה להגיד עליו:)?
ואז עלינו והתקלחנו שוובבב ושוב הייתה לי בעיה עם הדלת אבל לא משנה
זה סתם היה טימטווממיי. ואז במוצ"ש הלכנו לתערוכה כזאת של אומנות וקניתי 3 צמידים.. שאני יודעת להכיןן...אבל למי יש כוח
? ועכשיו אני כאןןןןןןןןןןןןןןן:p הייייי;]

hila846

New member
לילהההההה../images/Emo80.gif

ביום שישי הייתי בקניון וקניתי גרביים של סקצ'רס אז שאלתי אותה יש פוסטרים אז היא אמרה של אגם כן?אז אמרתי לה כן קיצר היא הלכה להביא לי פתאום היא חוזרת עם ערימה של פוסטרים
היא הביאה לי 13 אבל רק שתי סוגים.. אז אמרתי לה ואיי תודה וזה אז היא שואלת אותי רוצה גם תפוסטר מאחורה אני מתה להיפטר ממנו (והא היה כזה ענק בגודל כל הקיר) חחחח אז צחקנו סתם וקניתי גם תחתונים של סקצרס
היה כיףף.. לילה טובב לכולםםםםם

למעלה