שרשור לילה\בוקר\צהריים\ערב!!

דססייי יפשליי../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

שמחה שנהננתת!! ותגידי תודה שלפחות שמעו אותךך שנתקעת בשירותים ולא היית צריכה לצרוחחח כמו משוגעת שיבואו להוציא אותךך!! (כמוני
)

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

קרועית
פשוטא נכנסתי וחברה שלי הייתה שם והיא גם הייתה צריכה והיא זירזה אותתתתתייי ואז אמרתי להה אויש, נתקעתי

בוקרררררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

קמתיי כלל ככךך מוקדםם
8 וחצי!!!! טוב איךך אפשר לא לקוםםםםם שדופקיםם לך עלל הקירר עם פטיש כמוו חמוריםם!!! עושים לנו שיפוצים בבית.. היום הם התחילווווו הם צובעים את הבית מבחוץץ עושיםם ריצוףף בגינהה מאחורהה.. אנחנו עושים חלונות בלגיםםם... ועוד איזה קירר בתוך הבית הם שמים על אבן או משהו.. וההםם היו חייבים להתחיל מהקיר שליידד החדר שלי
אייךך התעצבבנתיי קמתיי מהרעש וגם אחי קםם חחחחחח אני הולכת לסבתא אני הולכת להתנחל שםם עד שהחוצפניםם האלהה יילכוו
כמהה רעשיםם ה' ישמורר!!!! שיהיה לכולםםם יומטובב ושקקטט
שירוושש יפתי שאתתת קמממההה דבבברייי איתיי ואםם באלךך תתקשרי
אוהבתותךךך

hila846

New member
חחחח איזה באססה..../images/Emo80.gif

תהני אצל סבתא שלך...

כנסו דחוף!!!!!!!!!!

לא פתחתי הודעה חדשה שלא תתעצבנו, אבל הטלנובלה של אגם-הנסיכה תשודר גם בערוץ 10 בקרוב, היה כתוב בעיתון של היום שבימים הקרובים היא תעלה לשידור בערוץ 10.... יש!!!!!!!!!!!!

מתוקתי, תפתחי הודעה טוב:)?../images/Emo204.gif

אתם לא מבדילים בין הודעות שאפשר לפתוח עליהם הודעה לבין הודעות שלא:p אני אשמח אם תקראי את הסיכום שכתבתי בטאגליינס..:]

אני לא פותחת הודעה בגלל

שיש כאלו שאחר כך מתעצבנים אז אני מעדיפה להכניס את זה לתוך אחד השרשורים, כדי למנוע מריבות....

למעלה