שרשור לילה\בוקר\צהריים\ערב!!

יקיר15

New member
בוקרר טובב ../images/Emo42.gif

דסעע מאמי אנ ישמח שנהנהתת געכעתיי
חחח "הדססס קומי מאוחררר " הרגת אותי יש לך דודים ואחים פיצים מזה מצחיקים אגב זו הדודה שאת משחקת איתה בליפול והיא יורקת עלייך חחח
לא בטוח שאני אבוא למפגשש
אמא שלי לא רוצה שאני אלך בגלל המצב וכל זה והיא ואבא שלי אמרו לי שגבעתיים זה בת"א
חוצמיזה שגם אם הם יסכימו לי אני לא ידוע איך להגיע לגבעתיים בכלל ...
שיהיה לכולם המשך יום מדהים

hila846

New member
בווקרר טובב../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

איפה המפגש בסוף
אני יכולה רק בת"א וגם זה בקושי...

בוקר אור!=]

בוקר אור בוקר טוב..=] אני צריכה לקבוע תור גם לרופאת שיניים וגם לשיננית והכול צריך להיות לי לפני יום רביעי מה שאומר שאני "יבלה" אצל רופאי שיניים השבוע..אני מקווה שאינלי חורים כי אינלי כוח לסתימות..בעעע..עד שהסכמתי לעשות בכלל לשבת על הכיסא של הרופאה זה היה משו...חחחחחחחחח..עכשיו אני כבר לא מפחדת אבל אני מעדיפה רק אותה! זיווש מסכנה דווקא בחדר שלך גם אצלנו בשיפוץ התחילו ישר אצלי וישר אצלי שברו ת'דלת מקשרת למרפסת ושברו ת'קיר בכלל נראליי...חחחחחחחחח...רק שבאותו יום עפתי מהבית לסבתא שלי עם אחותי לחודשיים בערך..חחחחחח..למרות שאח"כ השיפוצים נמשכו טיפה אבל לא קשים החדרים היו צבועים היה ריהוט והכול רק התחלנו לעשו מזגן וזה מזגן מרכזי אז זה בעיה כל הזמן קודחים והורסים ושמים תעלות ובעעע העיקר שאנחנו אחרי ההורים שלי שוב אולי רוצים לשפץ ולבנות על הגג אמרתי להם שאין בעיה אבל בלי להרוס לי ת'חדר...חחחחחחחח...סה"כ לפני כמה שנים שיפצנו וזה נראה כאילו אתמול..חחחחחח..אבל מה אכפת לי שיעשו מה שבא להם!=] המשך יום מקסים לכולם..=] תהנו במפגש מי שהולך..

אייללוש

New member
זו אחת שעומדת להתחתן עם מישו ובחתונ

ובחתונה* היא רואה מישי עוברת ונהיה לה 'קליק' והיא התאהבה בה וזה וזה סרט שראיתי לא מזמן עם ריקי ונגעלתי איך הן התנשקו
וזה בע

למעלה