ברור, היא תתנחם בזרועותיו הדלות קיבינימטטטטהפחד הכי גדול שלי
שתחזור השקופית ופרידה תהיה עם הטמבל שוב.
אבל עדיין יש סיכוי שלא
ואני אתפוס ממנה יותר אם לא
ברור, היא תתנחם בזרועותיו הדלות קיבינימטטטטהפחד הכי גדול שלי
שתחזור השקופית ופרידה תהיה עם הטמבל שוב.
לא נורא. אם זה יוביל לפרידה של מלאני ואביב, כנראה שהם לא נועדו להיות ביחד.היה חשוב לעוז להראות את השיחה שלה על אביב רגע לפני שהוא מעיף אותה שתצא לביקורות
כמו שעשה לעידן בפעם הראשונה עם אמילי ובפעם השניה עם החרם המומצא
אבל על דיירי הטיקטוק והמועדונים הוא יודע לשמור גם אם הוא מעיף אותם
הם מקומבנים
לא מאחלת לאף זוג להיפרד.לא נורא. אם זה יוביל לפרידה של מלאני ואביב, כנראה שהם לא נועדו להיות ביחד.
עידן מחכה
לצאת דקה לפני הגמר זו ההדחה הכי נוראית שישביום רביעי ייצא המודח האחרון מהבית והקווים יפתחו עד לגמר בשבת. הולכים להיות הרבה מהפכים בהצבעות. זה לא הצבעות של פחות משעתיים
יש רק אחד שהרס את עונה הזאת וזה עוזדרך אגב,
דבר אחרון,
פרידה בתחת שלי.
הרסה את העונה הזו עם התחת המטומטם שלה.
להית'
ווילי...מתוקה מריה דומרק בצינור. שמחה בשבילה שלקחה את הזמן לעצמה לצמוח מהכל
יפה מבפנים
נכון, ככה זה עובד בטלויזיהווילי...
נראה לי הנודניק בגמר.
ההמנוןנכון, ככה זה עובד בטלויזיה
יש לך איזה שיר מנחם?
שיר שכתבת והלחנת
יצאתי מזה חזקה? איזה יופי יש בטעויות?ההמנון
There's beauty in the breakdownיצאתי מזה חזקה? איזה יופי יש בטעויות?
ממש, אהבתי אותה בבית האח. היא תפסה כיוון עצמאי , דיברה על הקושי אחרי היציאה שהסתערו עליה לקמפיינים ולא היה חסר לה כלום כביכול עם מליון עוקבים שהסתכלו עליה העירו רק את עצמה לא היה לה. היא ניתקה קשר עם התעשייה ופנתה לדרך של כתיבה והפקה עצמאית. שבה אף אחד לא קובע לה, היא גם מתקלטת.מתוקה מריה דומרק בצינור. שמחה בשבילה שלקחה את הזמן לעצמה לצמוח מהכל
יפה מבפנים
היא עוד עם רועי? לא הזכירה אותו...מתוקה מריה דומרק בצינור. שמחה בשבילה שלקחה את הזמן לעצמה לצמוח מהכל
יפה מבפנים
מגיגול קצר נראה שנפרדו לפני כשנה או יותרהיא עוד עם רועי? לא הזכירה אותו...
היא כבר לא...הייתה איתו 4 שנים בסופם תהליך הרסני וזה התפרק. הוא נפל גם להתמכרות לסמים דיבר על זה גם בכתיבה שלו והצליח לדבריו להשתקםהיא עוד עם רועי? לא הזכירה אותו...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.