** שרשור לילה - היום ה-102 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
אמאאאאאא
איזו זיפנית אמילי
זמרת היא לא
אבל הלוליטה העתידית של אייל גולן
יש מצב
היא זמרת , זה שהיא התרגשה בקיסריה זה ברור.
אפשר אלף פעם להגיד לא זמרת, והיא עדיין זמרת.
לא הייתה לה אוזניה על מנת לשמוע את עצמה, היא התרגשה וזה טבעי. יחסית לסיטואציה היא בסדר גמור. הכל בידיים שלה, פסטיגלים ומחזמר היא יכולה לעשות קל. לארוויזיון היא לא תלך. להוציא כמה שירים תוציא. ושילה היה בקהל בשורה ראשונה. לא באו ביחד היא באה עם אמא שלה.

EREZG07

Well-known member
רק רציתי להגיד שהסקרים שווים לשום דבר העונה...באמת חצי מהפעמים הם רק טעו, מי שחושב שהסקרים מנבאים את המנצח העונה טועה. גם אם מי שינצח יוביל בסקרים, זה יהיה במקרה

רק רציתי להגיד שהסקרים שווים לשום דבר העונה...באמת חצי מהפעמים הם רק טעו, מי שחושב שהסקרים מנבאים את המנצח העונה טועה. גם אם מי שינצח יוביל בסקרים, זה יהיה במקרה
לא מסכים. הסקרים מראים את הכיוון. לפי הסקרים אור והדר חזקים בחוץ, יוסי ופרידה קצת פחות ונועם ודני פחות עוד יותר. מלאני לא היתה הפעתה שהודחה. היתה בין האחרונים בסקרים

yalian

Well-known member
לא מסכים. הסקרים מראים את הכיוון. לפי הסקרים אור והדר חזקים בחוץ, יוסי ופרידה קצת פחות ונועם ודני פחות עוד יותר. מלאני לא היתה הפעתה שהודחה. היתה בין האחרונים בסקרים
לפי הסקרים מלאני היתה בחמישיית הגמר
((גם לפי השכל הישר))

KAPSULA1

Well-known member
איזה סקרים ואיזה הצבעות.
רק עוז קובע. בעריכה, בהדחות ובצורת ההצבעות.
אם כל החברים של יוסי ייצאו לפניו הוא יזכה.
רק אם יוסי וםרידה יעמדו בשני האחרונים אז יש סיכוי שהוא לא ינצח. כל אחד שיעמוד מול יוסי יפסיד כי אוטומטית כל ההצבעות של המודח לפני ילכו ליוסי

בסדר555

Well-known member
בסקרים עם כמה שהם חרטא
יש בהם יותר שקיפות מהצבעות האמת

אני בוחר לא להאמין שהצבעות קובעות משהו עד שההפקה תספק איזה הוכחה או פרסום תוצאות אחרי הגמר
או לפחות שיהיה פיקוח חיצוני
קשה לי לסמוך ולהאמין לתוצאות רק בגלל שהמנחים אומרים שאלה התוצאות

hinna

Well-known member
רק רציתי להגיד שהסקרים שווים לשום דבר העונה...באמת חצי מהפעמים הם רק טעו, מי שחושב שהסקרים מנבאים את המנצח העונה טועה. גם אם מי שינצח יוביל בסקרים, זה יהיה במקרה​
יש סקרים ויש סקרים.
ברגע שאפשר להצביע אנונימי , דרך vpn - בקלות אפשר להביא כל דייר לכל מקום. זה לא מייצג.
סקר של פייסבוק קלע

yoni564712

Well-known member
יש רק אחד שהרס את עונה הזאת וזה עוז
לא.

פרידה היא אחת היצורות הכי דוחות שנכנסו לאח הגדול אבר.

סתמתי במהלך העונה מטעמים פוליטים.

היא הסיבה העיקרית ללמה אני שמח שיוסי הולך לעקוץ את המיליון.
רק חבל שזה לא אור.

tortt

Well-known member
לא.

פרידה היא אחת היצורות הכי דוחות שנכנסו לאח הגדול אבר.

סתמתי במהלך העונה מטעמים פוליטים.

היא הסיבה העיקרית ללמה אני שמח שיוסי הולך לעקוץ את המיליון.
רק חבל שזה לא אור.
אני סקרנית
מה זה טעמים פוליטים?

GALxp

Well-known member
כולנו מצטערים בשבילו ובשבילנו אבל אסור שיוני יעזוב.
הפורום הזה זה המקום היחיד שעוז לא קובע בו ואין לו השפעה
יש לו השפעה בעקיפין, עם ההדחות המפוברקות שלו.
אני מבין את יוני, איזו מוטיבציה תהיה לו להמשיך לכתוב כאן לאחר שהפייבוריטית שלו הודחה? הוא איבד עניין.
גם אם הוא יקח כמה ימים של הפסקה, אני מאמין שהוא יחזור.

הפורום הוא חיידק שגם אני נדבקתי בו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה