מעדיפה את נועם על HIS MASTER'S VOICE...יש עוד 2 הדחות. דיג'י חייב להיות אחד מהם. השני זה נועם או דני שיאבקו על הכרטיס האחרון לגמר
מעדיפה את נועם על HIS MASTER'S VOICE...יש עוד 2 הדחות. דיג'י חייב להיות אחד מהם. השני זה נועם או דני שיאבקו על הכרטיס האחרון לגמר
היא זמרת , זה שהיא התרגשה בקיסריה זה ברור.אמאאאאאא
איזו זיפנית אמילי
זמרת היא לא
אבל הלוליטה העתידית של אייל גולן
יש מצב
מה לא יפה מה אתה לא חושב שאמילי היא ביונסה הגרסה הישראליתגיא לרר - שרה לא רע
הלך רחוק
ככה אמר?גיא לרר - שרה לא רע
הלך רחוק
לא מסכים. הסקרים מראים את הכיוון. לפי הסקרים אור והדר חזקים בחוץ, יוסי ופרידה קצת פחות ונועם ודני פחות עוד יותר. מלאני לא היתה הפעתה שהודחה. היתה בין האחרונים בסקריםרק רציתי להגיד שהסקרים שווים לשום דבר העונה...באמת חצי מהפעמים הם רק טעו, מי שחושב שהסקרים מנבאים את המנצח העונה טועה. גם אם מי שינצח יוביל בסקרים, זה יהיה במקרה
לפי הסקרים מלאני היתה בחמישיית הגמרלא מסכים. הסקרים מראים את הכיוון. לפי הסקרים אור והדר חזקים בחוץ, יוסי ופרידה קצת פחות ונועם ודני פחות עוד יותר. מלאני לא היתה הפעתה שהודחה. היתה בין האחרונים בסקרים
לא מבין איך השכל אומר שהיא צריכה להיות בגמר היא לא היתה כל העונה באח. נכנסה אחרי 25 יום. רוב הזמן פרצוף עצוב.לפי הסקרים מלאני היתה בחמישיית הגמר
((גם לפי השכל הישר))
איזה סקרים ואיזה הצבעות.רק רציתי להגיד שהסקרים שווים לשום דבר העונה...באמת חצי מהפעמים הם רק טעו, מי שחושב שהסקרים מנבאים את המנצח העונה טועה. גם אם מי שינצח יוביל בסקרים, זה יהיה במקרה
בסקרים עם כמה שהם חרטארק רציתי להגיד שהסקרים שווים לשום דבר העונה...באמת חצי מהפעמים הם רק טעו, מי שחושב שהסקרים מנבאים את המנצח העונה טועה. גם אם מי שינצח יוביל בסקרים, זה יהיה במקרה
יש סקרים ויש סקרים.רק רציתי להגיד שהסקרים שווים לשום דבר העונה...באמת חצי מהפעמים הם רק טעו, מי שחושב שהסקרים מנבאים את המנצח העונה טועה. גם אם מי שינצח יוביל בסקרים, זה יהיה במקרה
לא.יש רק אחד שהרס את עונה הזאת וזה עוז
מעולה שיהנה ממיליוןלא.
פרידה היא אחת היצורות הכי דוחות שנכנסו לאח הגדול אבר.
סתמתי במהלך העונה מטעמים פוליטים.
היא הסיבה העיקרית ללמה אני שמח שיוסי הולך לעקוץ את המיליון.
רק חבל שזה לא אור.
אני סקרניתלא.
פרידה היא אחת היצורות הכי דוחות שנכנסו לאח הגדול אבר.
סתמתי במהלך העונה מטעמים פוליטים.
היא הסיבה העיקרית ללמה אני שמח שיוסי הולך לעקוץ את המיליון.
רק חבל שזה לא אור.
גם אני למה הוא התכוון בטעמים פולטים זה לא כנסת ישראל פהאני סקרנית
מה זה טעמים פוליטים?
כולנו מצטערים בשבילו ובשבילנו אבל אסור שיוני יעזוב.לא הייתי מאוהביה של מלאני
אבל הגיע לה להיות בגמר
עצוב
יוני אני מצטערת בשבילך
יש לו השפעה בעקיפין, עם ההדחות המפוברקות שלו.כולנו מצטערים בשבילו ובשבילנו אבל אסור שיוני יעזוב.
הפורום הזה זה המקום היחיד שעוז לא קובע בו ואין לו השפעה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.