אור, פרידה ויוסי. אבל לאור אין שום סיכוי כי אף אחד מהמודלים בגמר לא יבקש להצביע לומרוב שפאקינג השתעממתי מהחרא הזה שכחתי לחזור לראות את ההדחה.
טוב דני היה צפוי לפי מה שאני מבין. לדעתי הגמר זה בין יוסי לפרידה.
איך אפשר להדחיק עורך עלוב כמו עוזשמעו, אחד הפרקים הכי משעממים אבר.
לא זכרתי שזה ככה. אולי הדחקתי
רק הקטע עם דני היה מרגש ויפה. ועוד נתנו חצי שעה שלמה על יוסי שבכלל לא מועמד. האח ידע שהדר, נועם ואור לא יוצאים היום אז לא טרח לשדר אותםשמעו, אחד הפרקים הכי משעממים אבר.
לא זכרתי שזה ככה. אולי הדחקתי
מדויקלא זכרתי חמישייה עלובה כל כך כמו זאת
אחד מעייף ומתיש
השני אובססיבי
השלישי סכסכן ורכלן
הרביעית חקיינית
החמישית שחקנית
בקיצור עולב
בשום עונה היא לא היתה מגיעה לגמר. שה לא קשור לאור ודני, זה קשור לכמות הזמן שהאח שם אותה בחדר האח וכמה דרמות ובכי מזוייף הוא שידר עליה.האמת
היו לי רעידות בגוף עד שאמרו שהדר נשארת
דני הודח רק בגלל שכל העונה נגרר אחרי אור ונדבק עליו ולחיים
הדר חייבת תודה לאור
בגלל האובסס שלו וירידות המכוערות שלו עליה
אני שמתי לב עליה
התחלתי לראות בה מעבר
הצלחתי להכיר אותה יותר טוב
ולמדתי לאהוב אותה
אז תודה לאור וקצת לדני
שהבאתם את הדר לגמר
לשמחתי
את אומרת שהצופים בחרו בדני, אבל עוז?בשום עונה היא לא היתה מגיעה לגמר. שה לא קשור לאור ודני, זה קשור לכמות הזמן שהאח שם אותה בחדר האח וכמה דרמות ובכי מזוייף הוא שידר עליה.
האח הביא אותה לגמר במו ידיו בדיוק כמו שעשה עבור נועם ויוסי.
בחיים לא ראיתי שיחת עומק אחת של נועם.סתם שאלה, ואור חתיך? שלא נדע...נועם גבוה, בנוי היטב, אולי לא מלך היופי אבל גם לא מכוער. וזה מה שקובע? חתיך? אמרו שהוא חלול...עם כל הסימפטיה והחיבה לנועם 'החתיך' הוא הרבה יותר חלול מנועם. לנועם יש לא פעם שיחות עומק עם הדר או יוסי שתענוג לשמוע. והכי מרגיז שמגדירים אותו רשע. הוא רחוק מזה.
אני אישית רוצה שפרידה תיקח. היא טיפוס מיוחד וחד פעמי ובאמת לב זהב. אם זה לא יקרה, מבחינתי אשמח אם זה יהיה נועם.
אור והדר.כמה שלא תהפכו ותחשבו חישובים ותסובבו גלגלים ….
הכי ראויה להיות ראש בראש מול פרידה זאת הדר
כל השאר קליפות גרעינים
אור לא ראוי להיות בגמר מבחינתיאור והדר.
הדר לא ראויה לכלוםכמה שלא תהפכו ותחשבו חישובים ותסובבו גלגלים ….
הכי ראויה להיות ראש בראש מול פרידה זאת הדר
כל השאר קליפות גרעינים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.