GALxp
Well-known member
לילה לבןהנשרים ישנים בפיצה בפנים, היענים בקן בחצר….איפה הטווסים אמורים לישון? על המדרגות של הנסט?
לילה לבןהנשרים ישנים בפיצה בפנים, היענים בקן בחצר….איפה הטווסים אמורים לישון? על המדרגות של הנסט?
אבל יש כריות בפיצה ובקן…ישנו במשמרותלילה לבן
אבל איך אפשר לעמוד בפני מישהו בוכה?אמילי אכלה את המשחק של אורית
רחמנות...אורית עושה להם בית ספר
מוכרת להם סיפורי גמילה בשביל לא להשתתף במטלות הבית
עכשיו נותנת מופע של התעללות בקשישה..
אני חושבת שאמילי זקוקה לקשרים עם איתי לוי! עבור עצמה, עבור אחותה אם תלך לכוכב הבא, לא שורפים גשרים עם אדם שיש לו קשרים. נקודה! זה לא משנה למה הוא השלים איתה, ברור שזה משחק, היא אומנם תמימה אבל טוב להיות בגיל הזה תמימה. אני מעדיפה להיות תמימה גם בגיל 44מרגיש לי שאמילי טועה בגדול עם אור.
משום מה היא מחזיקה ממנו כאיזה חבר משמעותי ,
אבל זה בכלל לא מרגיש שאכפת לו ממנה.
אולי בהתחלה היה לו אכפת ממנה כשהיא התאימה לאג'נדה שלו, אבל עכשיו כשהיא כן מעזה להביע ביקורת על אורית.....ולא מסכימה איתו בהכל , נדמה שמאז הוא מתייחס אליה כאיזשהי נטל, שאין לו כוח אליה. נראה לי שהוא השלים איתה על הנייר, לפרוטוקול, כי צעקו, אבל היא לא באמת מעניינת אותו
כרוכיא צווחניתשמישהו יכין לדנה...
..גוגל מוגל...
זה מה שכתבתי מקודםלדעתי עידן יפרוש מתישהו
זו היא שסובלת ובוכה.אמילי לא תסבול אותו הרבה זמן, זה בדרך לפיצוץ כבר עכשיו.
היא רוצה להנות לצחוק לעשות שיגועים והוא סובל מכל רגע שהוא נמצא שם ומושך אותה למטה.
האח צריך להעסיק אותם עד רביעיאין חוקים, הם עושים מה שבא להם.
כמו עדר ללא רועה.
עוז הוא הילד הזה בבית הספר כשהמורה יוצאת רגע לחדר המורים והוא מנסה לנהל את הענייניםאין חוקים, הם עושים מה שבא להם.
כמו עדר ללא רועה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.