חליפה כתומה מהממת ולא שגרתית. וגינסים עם חולצות של הגדוד.הוא נראה נפלא בחליפה הורודה...
אני קצת מצפה לראות אם יש לו עוד בגדים מעניינים.
רבדים? מאיפה החליטו שהוא מגיע מלמטה?תעלומת "רפי קריקו" נפתרה
"מדובר בחבר'ה שבאים איתי לצעוק לאור בכל יום שישי", סיפר גיא "קרידוס" מזרחי, מנהל צבא האמת, שסימן את בן דוד כמתמודד מועדף שלהם. הם מגייסים עבורו מימון למסוק תמיכה ומקפידים להצביע לו בתוכנית ובסקרים.
"אני מארגן אותם כל שישי, הם צועקים ואני מצלם. באחת הפעמים הוא שאל מה השם שלהם והם ענו קרידוס, קובי ואלדד, משום מה הוא שמע רפי קריקו וזה נתפס. זה הצחיק אותנו מאוד אנחנו ממש אוהבים את אור".
"אני קלטתי את אור מההתחלה, הוא בדיוק כמוני, מכיר את החיים, מגיע מלמטה. יש לו חוכמת חיים, זה משהו שלא לומדים בשום אוניברסיטה. יש באור הרבה רבדים ומהרגע הראשון הוא קלט שמנסים להדביק לו את הסטיגמה של הבריון והוא לא נותן להם, הוא אמיתי וגם לומד איך לנקות את עצמו ממה שצריך".
סתם משליכים מהדמות שהם מדמיינים על אור.רבדים? מאיפה החליטו שהוא מגיע מלמטה?
קרידוס למיליון או רפי קריקותעלומת "רפי קריקו" נפתרה
"מדובר בחבר'ה שבאים איתי לצעוק לאור בכל יום שישי", סיפר גיא "קרידוס" מזרחי, מנהל צבא האמת, שסימן את בן דוד כמתמודד מועדף שלהם. הם מגייסים עבורו מימון למסוק תמיכה ומקפידים להצביע לו בתוכנית ובסקרים.
"אני מארגן אותם כל שישי, הם צועקים ואני מצלם. באחת הפעמים הוא שאל מה השם שלהם והם ענו קרידוס, קובי ואלדד, משום מה הוא שמע רפי קריקו וזה נתפס. זה הצחיק אותנו מאוד אנחנו ממש אוהבים את אור".
"אני קלטתי את אור מההתחלה, הוא בדיוק כמוני, מכיר את החיים, מגיע מלמטה. יש לו חוכמת חיים, זה משהו שלא לומדים בשום אוניברסיטה. יש באור הרבה רבדים ומהרגע הראשון הוא קלט שמנסים להדביק לו את הסטיגמה של הבריון והוא לא נותן להם, הוא אמיתי וגם לומד איך לנקות את עצמו ממה שצריך".
יש דרך להלחם בזה..?השידור לא זז מהם
לצפות ב10 שעות דיליייש דרך להלחם בזה..?
לא.. אפשר להתלונן לרשת רק לצורך הוצאת הקיטור והעצבים. אבל השפעה כלשהיא אין לזה.יש דרך להלחם בזה..?
לא יעזור כלום. הם מראים את אור הרבה כי תמיד יש התרחשויות סביבו. אם זה הוא עצמו ואם זה שהרבה מהדיירים מתגודדים סביבו. אבל בפרקים זאת פרידה והדילמות שלה מככביםלא.. אפשר להתלונן לרשת רק לצורך הוצאת הקיטור והעצבים. אבל השפעה כלשהיא אין לזה.
חיפהמאיזה עיר דני? כזה רוסי שגדל בפריפריה...
מהבלוקים של אלנבימאיזה עיר דני? כזה רוסי שגדל בפריפריה...
חחחהם עוברים כל פעם ל10 שניות לשיחה אחרת, תחבולה לגרום לנו להוריד את המיוט ואז ישר חוזרים לאור
בגלל זה חייבים מיוט, זה בגדר הצלת נפשותחחח
כאילו יש מסרים תת-הכרתיים שהם מוכרחים שנשמע.
אם מריצים את אור אחורה, זה נשמע כמו "רשת שלוש עשרה הערוץ הטוב ביקום... עוז עדיף על זק... הדר קרובת משפחה של כוווולנוו מוואההא"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.