ראש גזר 2225577654
Well-known member
תכף סיוט של נבחרת ישראל יותר גרוע מלראות את אור אוכל ציפורנייםלפחות יש אולימפיאדה תיכף
תכף סיוט של נבחרת ישראל יותר גרוע מלראות את אור אוכל ציפורנייםלפחות יש אולימפיאדה תיכף
רק 6 דקות הם הצליחו לשמור על יתרון היום נגד מאליתכף סיוט של נבחרת ישראל יותר גרוע מלראות את אור אוכל ציפורניים
נורא וכמה החמצות של המסגרת יותר מהכדורי שוקולד שעינב הכינהרק 6 דקות הם הצליחו לשמור על יתרון היום נגד מאלי
פחות מצנזור דלת ממוצע
כו, עינב כבר עשתה לו ברקס. גם פרידה. נשארה אמילי שאולי רוצה אבל מפחדת והדר שלא ברור מה הכייון שלהנראה לי הדר מנסה להוזיז את אמילי משילה בשביל שלא תישרף לה האופציה
הוא בקטע של עידן. אין לי ספק בזה.כו, עינב כבר עשתה לו ברקס. גם פרידה. נשארה אמילי שאולי רוצה אבל מפחדת והדר שלא ברור מה הכייון שלה
לא רואה ביניהם שום ניצוצות. עידן נראה לי סטרייט למרות שאחרים פה טוענים שאולי להיפך. נראה לי דוקא הוא מעוניין באישה שתתאים לו ואז הוא לא יזוז מקשר כזההוא בקטע של עידן. אין לי ספק בזה.
גם לי זה ניראה. זה חזק ממנה. הדר חייבת לכבוש כל זכר שמישהי אחרת מתעניינת בו. יש לה כניראה צורך להוכיח לעצמה, שאחרי "השיפוצים" שעשתה היא שווה, ושווה יותר מכל אחת אחרת, גם אם זו חברה שלה. ועל זה סיפרה לנו קורלי, שזה מה שקורה גם בחוץ. תודה לאל, לא היו לי חברות כמוה.נראה לי הדר מנסה להוזיז את אמילי משילה בשביל שלא תישרף לה האופציה
ממש מפתיעמי ששאל למה הדר אמרה לאמילי לא ללכת על שילה
זה כי היא בעצמה כנראה רוצה אותו
הדר רוצה כל מה שזז…מי ששאל למה הדר אמרה לאמילי לא ללכת על שילה
זה כי היא בעצמה כנראה רוצה אותו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.