אין בין אמילי לשילה שום דבר, אמילי פגועה מחיבוק של הדר ועידן. כאשר האדם פגיעה הוא טרף קל. האמת שילה בקטנה מכניס לה קומפלימנטים, כמו "את יפה", בתוך שיחה על חיים &אור &דני. אמילי הצליחה להרגיע את שילה. כל מה ששילה צריך זה או רומן עם אמילי, אפילו חיזור חד צדדי ארוך ולבסוף להפיל אותה לקשר.יש מישהו שיכול ללכת לצעוק לאמילי
להתרחק משילה זה לא נראה טוב ולא עושה טוב?
בינתיים היא רק מטפטפת לחיים בתת מודע כמה אור לא חבר באמת. בכל הבית הזה אור הכי אוהב את חיים מכל הקשרים שם, הרבה יותר ממה שחיים אוהב אותו. מה שכן האישיות של אור לא מראה חיבה בצורה טובה"היא יכולה לפתור לו את זה עם אור"?...
חיים בכול פעם בוחר סימפתיה נשית על פני החברים שלו...גם חיים מתנהג מסריח
הוא הרי שומע שהיא מרעילה על אור
והוא עדיין עושה איתה את השיחות האלה
אין בעיה אור פגע בך
לך תדבר עם אנשים שהם חברים שלך וגם שלו
לא כאלה שירעילו
מילא מלאני, הוא מרגיש קרוב אליה. לא ברור לי איך הוא לא מבין שהדר מדברת מאינטרס נטו. הרי אם היא היתה בטוב עם אור היא לא היתה מתייחסת לחייםחיים בכול פעם בוחר סימפתיה נשית על פני החברים שלו...
גם עם פרידה הוא עבר את הגבול מספר פעמים...מילא מלאני, הוא מרגיש קרוב אליה. לא ברור לי איך הוא לא מבין שהדר מדברת מאינטרס נטו. הרי אם היא היתה בטוב עם אור היא לא היתה מתייחסת לחיים
היא רוצה שייצאו נגד אור, הדבר האחרון שמעניין אותה זה שהעניין יפתר ביניהםבמקום לברבר לו ת'מוח להכניס אותו ליותר
תסכול....רחמים עצמיים...ואובדן אישיות..
שתשלח אותו לפתור...את זה עם אור...
רוצה להיות...השלגיה....היא רוצה שייצאו נגד אור, הדבר האחרון שמעניין אותה זה שהעניין יפתר ביניהם
זה נחשב הרבה? אני לא מבין בטיקטוק14 אלף לייקים בטיקטוק על החיבוק של עידן וגאיה
מזל משמיים שהיא יוצאת משם מחר
לא יודעת, אבל זה היה הדבר הכי ספונטני וריגשי שיצא מהםזה נחשב הרבה? אני לא מבין בטיקטוק![]()
לא נראה לי. כולם מדרבנים אותו להפעיל שרירים מול אורבסוף כשיירגעו שוב הרוחות אנחנו נמצא אותה ממסאז'ת לאור את כפות הרגליים בשקט. מילה של כריס.
ברור וגם קפה ואפילו מאפה עם כדורי שוקולד בצד היא תכין לובסוף כשיירגעו שוב הרוחות אנחנו נמצא אותה ממסאז'ת לאור את כפות הרגליים בשקט. מילה של כריס.
חשש כזו לא נראתה בבית מאז ענת מהעונה של טהוניהברור וגם קפה ואפילו מאפה עם כדורי שוקולד בצד היא תכין לו
היא יותר גרועה מספיר מאכילה את אברהם וחותכת לו את האוכלחשש כזו לא נראתה בבית מאז ענת מהעונה של טהוניה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.