** שרשור לילה - היום ה-56 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ערן .

Well-known member
אין לי מושג איך מתכוונים להמשיך את העונה עם המצב הביטחוני הזה.
ואם חלילה ניכנס לכמה ימי קרב בצפון אז לא יודיעו לדיירים כלום? לא יודע. נראה לי מאוד מוזר העניין הזה.

Rodrik Harlaw

Well-known member
אור לא מתנהג לכל החברים שלו אותו דבר.

- בחיים, דני וקרן הוא יכול לרדות. הייתי מוסיף גם את הדר אבל הם אף פעם לא באמת היו חברים
- למלאני ולאורית לא היה לו אומץ להתנהג ככה

ראש גזר 2225577654

Well-known member
אור לא מתנהג לכל החברים שלו אותו דבר.

- בחיים, דני וקרן הוא יכול לרדות. הייתי מוסיף גם את הדר אבל הם אף פעם לא באמת היו חברים
- למלאני ולאורית לא היה לו אומץ להתנהג ככה
כי אורית מבוגרת בת 61 הקשר בניהם היה כמו אמא ובן זה שונה

Rodrik Harlaw

Well-known member
האמת ש90% מהבית מתייחס לגאיה כמו לשרה נתניהו

נותנים לה אקסטרה כבוד כזה
זו לא הדרת כבוד אקראית.
היא לא סמרטוט מול אף אחד.
אז גם כשהיא מול אור הוא לא מעז ללכת איתה ראש.

הנקודה היא שזה לא שאור יודע רק דרך אחת ובגלל זה יוצא שהוא משפיט את כל החברים שלו. הנה מול גאיה הוא יודע גבולות

לאה133

Well-known member
כל הסיכויים שעוד הלילה תהיה מכה קשה בלבנון, ואין לדעת אם תהיה הדחה גם מחר או בכלל אפשר יהיה לחזור לאח. נקווה לטוב, שיסיימו מהר את המלחמה הנוראית הזו ויחזירו את החטופים, נראה לי שעכשיו עם הכניסה ללבנות יקח עוד הרבה זמן לשחרר אותם. המשאבים יופנו ללבנון. נאחל שבכל זאת יסכמו את הנושא ונראה את החטופים החיים בזמן הקרוב, אמן

מיק83

Well-known member
כל הסיכויים שעוד הלילה תהיה מכה קשה בלבנון, ואין לדעת אם תהיה הדחה גם מחר או בכלל אפשר יהיה לחזור לאח. נקווה לטוב, שיסיימו מהר את המלחמה הנוראית הזו ויחזירו את החטופים, נראה לי שעכשיו עם הכניסה ללבנות יקח עוד הרבה זמן לשחרר אותם. המשאבים יופנו ללבנון. נאחל שבכל זאת יסכמו את הנושא ונראה את החטופים החיים בזמן הקרוב, אמן
לא יהיה כלום הלילה

ואם יהיה משהו בקרוב אז כמה ימי קרב וזהו.. לא יתנו לזה להימשך מעבר..

EREZG07

Well-known member
לא יהיה כלום הלילה

ואם יהיה משהו בקרוב אז כמה ימי קרב וזהו.. לא יתנו לזה להימשך מעבר..
מסכים, ישראל לא ערוכה לכניסה של חיילים ללבנון, הפצצות מהאוויר מפגן כוח וזהו, גם ארה״ב לא תתן לזה לקרות אבל יש מצב שהשבוע האח יהיה במתכונת מצומצמת אם בכלל ישדרו

יונתנסקי

Well-known member
מסכים, ישראל לא ערוכה לכניסה של חיילים ללבנון, הפצצות מהאוויר מפגן כוח וזהו, גם ארה״ב לא תתן לזה לקרות אבל יש מצב שהשבוע האח יהיה במתכונת מצומצמת אם בכלל ישדרו
כולנו הפכנו פרשנים צבאיים.
גם אני חושבת שזה לא יהיה הלילה.
1. זה צפוי מדי
2. מחכים שרוה"מ ייגע ויתן את האו-קיי
3. מחר סימון ביילס מופיע באולימפיאדה.
לא נראה בשקט ?

זה יהיה בהפתעה עוד כמה ימים (אם 🇺🇲. תרשה).

מיק83

Well-known member
פרידה עוד רגע בהיריון… מה זה הדביקי הזה בעע

איך היא אומרת … עברה בין הרבה גברים

מצב
הנושא נעול.
למעלה