כי אורית מבוגרת בת 61 הקשר בניהם היה כמו אמא ובן זה שונהאור לא מתנהג לכל החברים שלו אותו דבר.
- בחיים, דני וקרן הוא יכול לרדות. הייתי מוסיף גם את הדר אבל הם אף פעם לא באמת היו חברים
- למלאני ולאורית לא היה לו אומץ להתנהג ככה
ומלאני?כי אורית מבוגרת בת 61 הקשר בניהם היה כמו אמא ובן זה שונה
עם מלאני והם לא חברים כאלה קרובים כבר תקופה מאז שהוא התקרב לאמילי לכן הוא מבקש יפהומלאני?
זה מראה שהוא יודע לא להיות מניאק לחברים שלו כשהוא רוצה.
עוד כשהיו קרובים הוא התנהל מולה אחרת.עם מלאני והם לא חברים כאלה קרובים כבר תקופה מאז שהוא התקרב לאמילי לכן הוא מבקש יפה
האמת ש90% מהבית מתייחס לגאיה כמו לשרה נתניהוומלאני?
זה מראה שהוא יודע לא להיות מניאק לחברים שלו כשהוא רוצה.
אם הייתי בבית שם, הייתי בין 10%, שלא מכבדים אותה.האמת ש90% מהבית מתייחס לגאיה כמו לשרה נתניהו
נותנים לה אקסטרה כבוד כזה
זו לא הדרת כבוד אקראית.האמת ש90% מהבית מתייחס לגאיה כמו לשרה נתניהו
נותנים לה אקסטרה כבוד כזה
כל הסיכויים שעוד הלילה תהיה מכה קשה בלבנון, ואין לדעת אם תהיה הדחה גם מחר או בכלל אפשר יהיה לחזור לאח. נקווה לטוב, שיסיימו מהר את המלחמה הנוראית הזו ויחזירו את החטופים, נראה לי שעכשיו עם הכניסה ללבנות יקח עוד הרבה זמן לשחרר אותם. המשאבים יופנו ללבנון. נאחל שבכל זאת יסכמו את הנושא ונראה את החטופים החיים בזמן הקרוב, אמן
לא יהיה כלום הלילהכל הסיכויים שעוד הלילה תהיה מכה קשה בלבנון, ואין לדעת אם תהיה הדחה גם מחר או בכלל אפשר יהיה לחזור לאח. נקווה לטוב, שיסיימו מהר את המלחמה הנוראית הזו ויחזירו את החטופים, נראה לי שעכשיו עם הכניסה ללבנות יקח עוד הרבה זמן לשחרר אותם. המשאבים יופנו ללבנון. נאחל שבכל זאת יסכמו את הנושא ונראה את החטופים החיים בזמן הקרוב, אמן
מסכים, ישראל לא ערוכה לכניסה של חיילים ללבנון, הפצצות מהאוויר מפגן כוח וזהו, גם ארה״ב לא תתן לזה לקרות אבל יש מצב שהשבוע האח יהיה במתכונת מצומצמת אם בכלל ישדרולא יהיה כלום הלילה
ואם יהיה משהו בקרוב אז כמה ימי קרב וזהו.. לא יתנו לזה להימשך מעבר..
כולנו הפכנו פרשנים צבאיים.מסכים, ישראל לא ערוכה לכניסה של חיילים ללבנון, הפצצות מהאוויר מפגן כוח וזהו, גם ארה״ב לא תתן לזה לקרות אבל יש מצב שהשבוע האח יהיה במתכונת מצומצמת אם בכלל ישדרו
אמןנאחל שבכל זאת יסכמו את הנושא ונראה את החטופים החיים בזמן הקרוב, אמן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.