פרק קשוח, יותר מידי צעקות, תחושות לא נעימות ולא נעים לצפייההפרק הכי גרוע עד היום. לא נהנתי
לא שותקים מוחאים כפיים ואח"כ מחמיאים למיכל דיג'יי, מלאני ועוד עלו לרגל חיבקו אותה ושיבחו את היכולות שלה, זה ירד בעריכהפרק מזעזע. כמות כזו של אלימות והתלהמות של אור, מיכל ועידן פשוט מזעזעת. תת רמה בצורה ובתוכן של שיח. והרוב כמובן שותקים… אוסף צבועים, פחדנים ונמושות. מתביישת שצופה בזה ונזכרת שוב למה החרמתי את התוכנית הזו מאז שעוז מנהל אותה. גם לאסקפיזם יש קו אדום. מחליאים.
מיצה את עצמו מזמן.אם חיים עף בהדחה הזאת...
הבית.. יהיה בהלם....
האמת... יפתיע אם חיים יודח...
זאת תהיה הדחה משמעותית...
חיים לא יעוף כל נתניה תצביע לו אל תשכחו שאמא שלואם חיים עף בהדחה הזאת...
הבית.. יהיה בהלם....
האמת... יפתיע אם חיים יודח...
זאת תהיה הדחה משמעותית...
אני יודעת שזה נשמע מיותר, אבל זה לא.
השיטה הדבילית הזאת של להתחיל סיפור מהאמצע היא תופעה שדרכה בקלות אפשר לגזלט.
עינב-הדר הגנה על עינב כשהשאר שתקו כשאור צעק עליה עם סגנון המאיים שלו.
עינב גם נעלבה כשלא הודו לה בארוחת שישי. דיברה על זה עם הדר על המקום במטבח והתקדמו.
פרידה? דיירת מבלבלת. הראתה המון קינאה ובהתחלה דיברה המון לקהל שהדר היא המקובלת והדר היא היפה מהסרטים והרעה והיא הטובה.
ובכן, ##$...
אמרתי את זה בעבר, אני רואה בהדר ובנועם מכנה משותף. נועם לא מקבל בוז על הקשיים החברתיים שלו, הוא מקבל אהדה.
הדר מקבלת בוז על הקשיים החברתיים שלה. היא שנתיים לא היתה בלופ, וסביר להניח שגם לפני היו קשיים.
מי שתקוע בבית על תסריט של יסודי, לא בדיוק מגלם לי צורת הסתכלות שדרכה אבחר לראות אנשים.
לילדים יש קשיים. לאנשים יש קשיים. גם לאלו שלא למדו סוגים שונים של חברויות. אין לי שום דבר נגד הדר על זה בדיוק כמו שאין לי שום דבר נגד נועם על זה.
אם משהו, זה פשוט תהליך שאפשר לעבור. וכאן לא מדובר בחיים האישיים אלא במדגם לא מייצג קצת פקאצתי.
מלא קינאה בין הבנות. מלא רעל מאור ומלא צייתנות ודינמיקת זנבות מפוחדים של חלק מהבנים ממנו.
לא פושעת ולא נעליים. כן מעירה לפעמים במטבח, לא יותר מעינב. לא מגיבה הרבה פעמים לפצלוח שכוסס וטוב שכך.
שימשיכו בנרטיב של אף אחד לא אוהב אותך.
אם בנאדם מספר על חוויה שמסבירה מה השפיע עליה סגר רגשית, בודד, הפחיד ומה שיש לכם לעשות זה לקום ללכת, פיהוק.
לי כצופה, זה מלמד על רגישות. וכאן היה חסר לי את חיים.
אני חושבת שיש מכלול של דברים שאני מעדיפה באנשים, ושהתמצית הזו יותר חשובה לי מאיזה פרצוף יש לזמרת ואיזה קריזות מטבח, ושתלטנות על שרפרפים ותקציב.
בעיני הדר, אמילי, חיים. וכל מי שיראה לב שידבר אלי.
אולי דעתי תשתנה, יכול להיות. שיאתגרו קצת ויעברו תהליך. שיהיה לי יותר מגוון בחירה
אני יודעת שזה נשמע מיותר, אבל זה לא.
השיטה הדבילית הזאת של להתחיל סיפור מהאמצע היא תופעה שדרכה בקלות אפשר לגזלט.
עינב-הדר הגנה על עינב כשהשאר שתקו כשאור צעק עליה עם סגנון המאיים שלו.
עינב גם נעלבה כשלא הודו לה בארוחת שישי. דיברה על זה עם הדר על המקום במטבח והתקדמו.
פרידה? דיירת מבלבלת. הראתה המון קינאה ובהתחלה דיברה המון לקהל שהדר היא המקובלת והדר היא היפה מהסרטים והרעה והיא הטובה.
ובכן, ##$...
אמרתי את זה בעבר, אני רואה בהדר ובנועם מכנה משותף. נועם לא מקבל בוז על הקשיים החברתיים שלו, הוא מקבל אהדה.
הדר מקבלת בוז על הקשיים החברתיים שלה. היא שנתיים לא היתה בלופ, וסביר להניח שגם לפני היו קשיים.
מי שתקוע בבית על תסריט של יסודי, לא בדיוק מגלם לי צורת הסתכלות שדרכה אבחר לראות אנשים.
לילדים יש קשיים. לאנשים יש קשיים. גם לאלו שלא למדו סוגים שונים של חברויות. אין לי שום דבר נגד הדר על זה בדיוק כמו שאין לי שום דבר נגד נועם על זה.
אם משהו, זה פשוט תהליך שאפשר לעבור. וכאן לא מדובר בחיים האישיים אלא במדגם לא מייצג קצת פקאצתי.
מלא קינאה בין הבנות. מלא רעל מאור ומלא צייתנות ודינמיקת זנבות מפוחדים של חלק מהבנים ממנו.
לא פושעת ולא נעליים. כן מעירה לפעמים במטבח, לא יותר מעינב. לא מגיבה הרבה פעמים לפצלוח שכוסס וטוב שכך.
שימשיכו בנרטיב של אף אחד לא אוהב אותך.
אם בנאדם מספר על חוויה שמסבירה מה השפיע עליה סגר רגשית, בודד, הפחיד ומה שיש לכם לעשות זה לקום ללכת, פיהוק.
לי כצופה, זה מלמד על רגישות. וכאן היה חסר לי את חיים.
אני חושבת שיש מכלול של דברים שאני מעדיפה באנשים, ושהתמצית הזו יותר חשובה לי מאיזה פרצוף יש לזמרת ואיזה קריזות מטבח, ושתלטנות על שרפרפים ותקציב.
בעיני הדר, אמילי, חיים. וכל מי שיראה לב שידבר אלי.
אולי דעתי תשתנה, יכול להיות. שיאתגרו קצת ויעברו תהליך. שיהיה לי יותר מגוון בחירה
שביק2עינב 2מלאני 2מיכל 2איציק 1עידן 1יוסי/נועם
הסקר רק התחילהדר מקום ראשון בשמועה פרשתי מהעונה למה הפייבוריטית של עוז היא כזאת בלתי למה
גם להתחלה זה מבחינתי רעהסקר רק התחיל
כי היא לא חיילת של אורהדר מקום ראשון בשמועה פרשתי מהעונה למה הפייבוריטית של עוז היא כזאת בלתי למה
אני לא מאוהדי אור ולא מאוהדיה. לא צריך לבחור בין מלכת הכיתה שמגלגלת עיניים לבין השייח הסעודיכי היא לא חיילת של אור
היא לא, זה הכל כסף ובוט ששמנו על ההצבעותהדר מקום ראשון בשמועה פרשתי מהעונה למה הפייבוריטית של עוז היא כזאת בלתי למה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.